Klejtek 26.11.2023 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Witam, mam dosyć spory taras na piętrze, pod nim jest mieszkanko.Taras zabezpieczony papą termozgrzewalną.Moje pytanie brzmi czy mozna posypać tą papę solą drogową lub jakimś chlorkiem magnezu, żeby nie lopatowac i mechanicznie nie uszkodzić papy.Czy taki specyfik nie zniszczy papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.11.2023 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 A woda z tego tarasu spływa prosto na glebę czy do rynny? Rozumiesz do czego zmierzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klejtek 26.11.2023 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Woda spływa bezpośrednio na glebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.11.2023 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 I na pewno chcesz mieć sól w glebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klejtek 26.11.2023 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Woda poleci w stronę drogi ktora jest około 1,5m od domu, dodatkowo będzie tam opaska wokół domu, więc nie bardzo zależy mi na glebie w tej części działki, chce się tylko dowiedzieć czy taka sól jakoś bardzo o ile w ogóle zniszczy mi papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.11.2023 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Nie zniszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts