kamilg123 18.04.2024 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Drzwi u góry nie da się zamontować ? u mnie mami jak otworzę to efekt jak u ciebie ,tam nie grzeję bo w 70 proc nikogo tam nie ma. Są drzwi na górze i jak zamknę to nic się nie zmienia a dodatkowo tamto pomieszczenie jest normalnie ogrzewane tak że temp. jest zbliżona, tak że to niestety nie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.04.2024 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Albo masz paranoję, zwiduje Ci się, albo...Potrzebujesz WSKAŹNIKA, który ten ruch powietrza pokaże.Pogoogluj i poszukaj strusiego pióra.Ktoś w okolicy te strusie hoduje chyba.No i jest jeszcze OLX.. Wstawiasz w tę "strugę zimna" takie pióro a ono reagując na prawie niewyczuwalny ruch powietrza zaczyna falować, powiewać.Takim piórem z wielokrotnie większą czułością jak w obrzędzie gromnicznym przetestujesz ruch powietrza w domu.W wyjątkowo trudnych przypadkach sam stosowałem strusie pióro z dobrym rezultatem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.04.2024 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia U mnie w pierwszym sezonie miałem podobne odczucia że z sufitu wieje wiatrem zimnym wiem absurd ale takie było odczucie po dociepleniu dachu jak ręką odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilg123 21.04.2024 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Przetestowałem co prawda nie strusim piórem ale kadzidełkiem i ewidentnie ciągnie z góry z piętra ... nie wiem skąd bo nie bardzo ma skąd ale wieje i jest zimna struga cały czas. Szczerze nie mam już na to pomysłu, ale jakoś muszę coś zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts