AdamInwestyguje 21.12.2023 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Witam, mam problem z miejscem postojowym. Wraz żoną kupujemy mieszkanie (mieszkanie super), ale miejsce parkingowe? No gorzej trafić nie mogliśmy.. Miejsce postojowe nr. 55, no trzeba 3 razy podciągać lub parkować tyłem, no masakra. Potem będziemy chcieli coś większego i nie wiem czy ktoś to odkupi. Czy bylibyśie wstanie kupić mieszkanie mimo takiej wady? Czy dla was to nie wada? [ATTACH=CONFIG]467485[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2023 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 jakie są wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juan 21.12.2023 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Te 20 metrów cofania przed zaparkowaniem tyłem to nie jest aż taka uciążliwość. Ja bym brał, ale ja 99 na 100 razy parkuję tyłem, bo i łatwiej wjechać i bezpieczniej potem wyjechać.A 55a jest w pakiecie, czy jeszcze będą je próbowali komuś wcisnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.12.2023 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Jaki jest opis do miejsc 53, 53a, 54, 54a, 55 i 55a zaznaczonych ciemniejszym kolorem? Juan ma rację, parkowanie tyłem jest lepsze i rozwiąże trochę problemów.Jednak trzeba się tego parkowania tyłem nauczyć. Przy parkowaniu przodem i tak będzie problem z wyjazdem z miejsca 55.W wtedy pozostanie wyjazd tyłem. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts