Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Autostrada a elewacja.

Recommended Posts

Problem dotyczy nowej elewacji.

Czy jest sens pchać się w kolory gdy zaraz będzie ruszać budowa autostrady w odległości max 1km plus składy materiału.

Gdzie kurzyć sie będzie masakrycznie przez parę lat.

Czy lepiej sobie odpuścić zakończyć na siatkcei kleju i poczekać az skończą i na spokojnie kiedyś tam zrobić kolor.

Czy nie ma to żadnego znaczenia przy dzisiejszych podobno samozmywalnych materiałach..

:D ta sztuczna inteligencja to z inteligencją mało ma wspólnego

Ten /usunięty/ post faktycznie był mało inteligentny. Czasem się zdarza, że w dziale okna są posty o systemie Windows. Ale i bywa że posty są świetnie dopasowane - do tego stopnia, że mam wątpliwości czy pisał je bot, czy człowiek..

Na przyszłość bardzo proszę o zgłaszanie tych postów - szybciej je usuniemy. W innym wypadku zostaną, pojawi się w nich link do jakiś podejrzanych stron i spamerzy osiągną swój efekt..

Problem dotyczy nowej elewacji.

Czy jest sens pchać się w kolory gdy zaraz będzie ruszać budowa autostrady w odległości max 1km plus składy materiału.

Gdzie kurzyć sie będzie masakrycznie przez parę lat.

.

Ja próbuje zrozumieć dlaczegopodczas tej budowy 1km dalej bedzie kurz a potem nie? Skąd ten pomysł?

Widzę problem z rozróżnieniem zwykłego kurzu od pyłu nawiewanego z budowy autostrady. Kto był na takiej albo w jej okolicy ten wie co się dzieje w słoneczny suchy i wietrzny dzień. A więc patrzmy na problem pod tym kątem, a nie zwykłego kurzu.

Wg mnie wydumałeś sobie problem którego poza Toba nikt chyba nie ma.