wilku2243 02.01.2024 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia Witam, potrzebuje zamontować dwa głośniki (ok 2kg) w suficie - nie z płyty GK, normalny sufit zatynkowany. Pytanie czym to najlepiej zakotwiczyć aby nikomu na łeb nie spadło? Na allegro są przeróżne kołki, kotwy, wkręty jakieś śruby tulejowe, nie mam pojecia co sie najlepiej sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 02.01.2024 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia Te głośniki to będą na jakiś wieszakach czy po prostu mocowane przez ścianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilku2243 02.01.2024 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia Nie mam zadnych wieszaków, tylko taki "stojak" a w nim dwa otwory na śruby[ATTACH=CONFIG]467596[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasto 04.01.2024 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia Jeśli to sufit "betonowy" to spokojnie wystarczą kołki rozporowe 6x30 i do tego wkręty 4x40.Przy takim mocowaniu jest ryzyko ze jak ktoś uderzy przypadkiem w głośnik to wkręty wysuną się z wieszaków, ja bym jeszcze dodatkowo wykombinował jakieś zabezpieczenie - jakąś tuleję/zatyczkę, która unieruchomi wkręt i nie pozwoli mu się wysunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipka1719516346 05.01.2024 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witam, potrzebuje zamontować dwa głośniki (ok 2kg) w suficie - nie z płyty GK, normalny sufit zatynkowany. Pytanie czym to najlepiej zakotwiczyć aby nikomu na łeb nie spadło? Na allegro są przeróżne kołki, kotwy, wkręty jakieś śruby tulejowe, nie mam pojecia co sie najlepiej sprawdzi ATMOS? zrób od razu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts