marvinetal 15.02.2024 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego Monobloki są przyszłością A skąd taka teza? Chodzi o zakaz R32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 15.02.2024 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego Ja mam co prawda mniejsze zapotrzebowanie w granicach 3-4kW i czekam na jakiegoś taniego monobloka max 4kW. Ideałem byłaby 3kW + grzałka 3kW . Czekamy Skąd wiesz jakie masz maksymalne obciążenie (to nie jest zapotrzebowanie, tylko obciążenie)? Wcześnie napisałeś "Oczywiście żadnej kalkulacji zapotrzebowania domu na energię, OZC nie robiłem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 15.02.2024 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego A skąd taka teza? Chodzi o zakaz R32? Chodzi o kosz montażu pompy ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts