jowik2 11.03.2024 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca Witam Mam wylany strop teriva i w jednym miejscu jest zagłębienie ok 2cm w betonie na obszarze 0.5 m x 1m i ciągle pada i stoi wodaCo można z tym zrobić, ekipa twierdzi że nic nie trzeba robić. Ja bym dolał betonu żeby było równo, albo położył folie i na to nasypał piasku.Dodatkowo wieźbę będę miał robiona dopiero za mc i pewnie będzie wtedy już woda stała na całym stropie.Proszę o poradę czym to wyrownać, czy jednak zostawić i co zrobić po wymurowaniu ścianki kolankowej, jak to zabezpieczyć. Proszę o poradę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.03.2024 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca Ja bym zwolnił ekipe, kierownika i opierniczył betoniarnie. A poważniej, posluchaj ekipy i zostaw to w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 11.03.2024 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca Witam Mam wylany strop teriva i w jednym miejscu jest zagłębienie ok 2cm w betonie na obszarze 0.5 m x 1m i ciągle pada i stoi woda Co można z tym zrobić, ekipa twierdzi że nic nie trzeba robić. Ja bym dolał betonu żeby było równo, albo położył folie i na to nasypał piasku. Dodatkowo wieźbę będę miał robiona dopiero za mc i pewnie będzie wtedy już woda stała na całym stropie. Proszę o poradę czym to wyrownać, czy jednak zostawić i co zrobić po wymurowaniu ścianki kolankowej, jak to zabezpieczyć. Proszę o poradę . Wpadłeś w histerię z powodu wody na stropie. Daj sobie spokój, bo nie dotrwasz przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts