asaledr 22.03.2024 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca Doradźcie mi jaką dać szerokość podjazdu, dosyć długiego. 3 metry czy 3.5. Działkę mam dużą więc nie o to chodzi, chodzi o kasę bo przy mojej długości ta różnica to będzie pewnie z kilkanaście tysięcy.3 metry wystarczy czy to mało? Też żeby wystarczało jak sobie wymyślę coś kiedyś, że ma mi jakaś cieżarowa dostawa się zmieściła. I też to jest pod górkę, żeby nie było że zima trochę auto lekko na boki się będzie ślizgać i sie spadnie. Chodzi o to, aby się jeździło wygodnie bez jakiegoś stresu, albo ktoś do mnie przyjedzie pierwszy raz i nie miał problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2024 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca jesli na podjeździe nie będziesz wysiadał tylko przejeżdżał to 3 m spokojnie starczy nawet dla pijanego lub mało doświadczonego kierowcy. na uliczkach osiedlowych dwukierunkowy pas jezdni to 5m, czyli zakłada się przejazd po 2,5m natomiast tir pewnie będzie miał problem, bo rozstaw kół ciągnika siodłowego to 2,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 22.03.2024 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 3m dla osobówki jest aż nadto (tylko trzeba umieć jeździć), ale dla ciężarówki jest mocno ciasno... Raz na ruski rok da radę ale musi być widno i bez śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 24.03.2024 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca Fachowiec mi polecił 3,20 skoro ma czadem ciężarówka wjechać. A obrzeża 8 cm, soldniej będzie. A powiedzcie mi chodniczek taki obok podjazdu to ile powinien mieć? 1 metr wystarczy szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2024 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca zależy jak będzie użytkowany. Jednej osobie starczy. Ale za rękę z dzieckiem, prowadząc rower czy nawet z wózkiem to lepiej 1,2-1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieogarniam 28.03.2024 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca Doradźcie mi jaką dać szerokość podjazdu, dosyć długiego. 3 metry czy 3.5. Działkę mam dużą więc nie o to chodzi, chodzi o kasę bo przy mojej długości ta różnica to będzie pewnie z kilkanaście tysięcy. 3 metry wystarczy czy to mało? Też żeby wystarczało jak sobie wymyślę coś kiedyś, że ma mi jakaś cieżarowa dostawa się zmieściła. I też to jest pod górkę, żeby nie było że zima trochę auto lekko na boki się będzie ślizgać i sie spadnie. Chodzi o to, aby się jeździło wygodnie bez jakiegoś stresu, albo ktoś do mnie przyjedzie pierwszy raz i nie miał problemu mozna rowniex dac płytę ażurową EKO/ MEBA a lbo YOMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2024 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca Po co osobny chodnik? Pieszy przejdzie podjazdem dla samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts