dorcze 17.05.2024 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja (edytowane) Jak zwlaczyc mrowki w domu? Nie zlokalizowalam jeszcze wejscia na zewnatrz budynku, jedynie wyjscie wewnatrz, w murze przy oknie. Wiem, ze trzeba zaczac od wejscia, ale poki co, jak skutecznie z nimi walczyc na chwile obecna? Ma ktos rady? I czym zakleic, jak juz znajde, wejscie? Pianka wystarczy? Wstrzyknac i potem zatynkowac? Edytowane 17 Maja przez dorcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.05.2024 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja Jak zwlaczyc mrowki w domu? Proszek na mrówki z permetryną. Nie ważne gdzie wysypiesz - zaniosą do gniazda. BTW Permetryna zwalcza wiele insektów. Komary, pchły, kleszcze (mają ją w składzie obroże i krople na kark dla psów), karaluchy. Jest składnikiem szamponów przeciwko wszom. Używana jest do impregnacji odzieży chroniącej przed kleszczami (nie odstrasza, ale poraża układ nerwowy nawet po wielu praniach co powoduje odpadnięcie albo i śmierć kleszcza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 17.05.2024 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja (edytowane) Jak zwlaczyc mrowki w domu? Nie zlokalizowalam jeszcze wejscia na zewnatrz budynku, jedynie wyjscie wewnatrz, w murze przy oknie. Wiem, ze trzeba zaczac od wejscia, ale poki co, jak skutecznie z nimi walczyc na chwile obecna? Ma ktos rady? I czym zakleic, jak juz znajde, wejscie? Pianka wystarczy? Wstrzyknac i potem zatynkowac? Kup, wyłam łapki, postaw na zewnątrz i tyle twojej roboty. https://allegro.pl/kategoria/ogrod-odstraszacze-owadow-254018?string=Bros%20Mr%C3%B3wex%20zp&order=qd To kup jak masz je w domu. https://allegro.pl/kategoria/ogrod-odstraszacze-owadow-254018?string=Bros%20Mr%C3%B3wex&order=qd Edytowane 17 Maja przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.05.2024 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja Miałem, nazwy dziś nie pamietam,to było 2 lata temu, stosowałem, mrówki nie były zainteresowane wchodzeniem. Przystawiłem do ściany wzdłuż której szły, lecz bez efektu. Proszek sypnięty luzem - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 21.05.2024 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja Miałem, nazwy dziś nie pamietam,to było 2 lata temu, stosowałem, mrówki nie były zainteresowane wchodzeniem. . To jest przetestowane, dokładnie ten produkt, mrówki niszczy skutecznie, a co tam miałaś i jakiej firmy kto teraz zgadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2024 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja Też mam ten mróweks jest najlepszy i w internecie w miarę tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2024 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja https://allegro.pl/oferta/bros-mrowex-preparat-na-mrowki-w-karmiku-zp-14389794508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts