Gik 24.05.2024 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja :DTo już wiem, czemu do drzewa w Parczewie wciąż wierni walą grupowo. co kto lubi nie groźne dopóki tam na drzewie kościoła sobie nie założą z amboną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakander 17.07.2024 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca A taka Szwajcaria może się wypiąć na te ustalenia. Niby jestem na EU, ale niektóre pomysły są totalnie pokręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.07.2024 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca A taka Szwajcaria może się wypiąć na te ustalenia. Niby jestem na EU, ale niektóre pomysły są totalnie pokręcone. Tylko nektóre ??? naprawdę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.07.2024 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca "Czy Zielony Ład Zrujnuje Dochody Polaków?" NIE Krowa ma wiele cycków a krów można mieć kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.07.2024 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca "Czy Zielony Ład Zrujnuje Dochody Polaków?" NIE Krowa ma wiele cycków a krów można mieć kilka Tylko do tych cycków przykleili się politycy i wiecej nie ma miejsca na takich jak ty czy ja, zielony ład to bieda bezrobocie i cofanie w rozwoju ale czy tak przypadkiem nie ma być ? pytanie otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.07.2024 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca Tylko do tych cycków przykleili się politycy i wiecej nie ma miejsca na takich jak ty czy ja, zielony ład to bieda bezrobocie i cofanie w rozwoju ale czy tak przypadkiem nie ma być ? pytanie otwarte. Nie. Masz możliwość kupowania udziałów w korporacjach na całym globie i czerpania z nich dochodu. Budować portfel od rolnictwa poprzez REIT (nieruchomości) i medycynę aż po technologie. Możesz żyć w Polsce a zarabiać na całym świecie w różnych walutach. Naprawdę warto wyjść poza swoją anty-wszystko bańkę. Cały czas uważam że idziemy do przodu. Czy zielony ład jest zły? Nie, ale jest debilnie zrobiony a koncentracja wysiłków idzie tam gdzie nie trzeba. Gorzej będą mieli ci których można sklasyfikować już jako biednych bo bieda rodzi bieda a pieniądz robi pieniądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 20.07.2024 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca Gorzej będą mieli ci których można sklasyfikować już jako biednych bo bieda rodzi bieda a pieniądz robi pieniądz. Więc jakie są te widełki? Kto jest już biedny a kto jest pretendentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.07.2024 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca Więc jakie są te widełki? Kto jest już biedny a kto jest pretendentem? Biedny jest ten kto niema aktywów generujących cash flow i ma ujemną lub niska wartość netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts