Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe:

Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto.

Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto.

Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?!

Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć.

Pzdr.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe:

Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto.

Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto.

Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?!

Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć.

Pzdr.

1. Porotherm 25 5,61 brutto/szt.

2. Porotherm 11,5 5,85 brutto/szt.

Firma BIMAR - Dobra

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
witaj. ja kupowalem u KUDRY w MIERZYNIE.Jak nie potrzebujesz faktury to bedzie taniej.jakosc dosc dobra.Ciesle i dekarze nie narzekali.Gdybys potrzebowal dobrych dekarzy to moge polecic bardzo dobrą ekipę.pozdrawiam
witaj. ja kupowalem u KUDRY w MIERZYNIE.Jak nie potrzebujesz faktury to bedzie taniej.jakosc dosc dobra.Ciesle i dekarze nie narzekali.Gdybys potrzebowal dobrych dekarzy to moge polecic bardzo dobrą ekipę.pozdrawiam

Witam,

czy jeżeli ja poproszę o namiar na dekarzy (może być na priv), to mogę liczyć na pomoc?

Jeżeli tak, to bardzo dziękuję.

Pzdr.

• 3 weeks później...
Gdzie kupic membrane Tyveka ??

Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca

Fantom

Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa :), w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli.

Gdzie kupic membrane Tyveka ??

Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca

Fantom

Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa :), w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli.

No wlasnei widzialem, ze sprzedaja tam na allegro, ale nei chce mi sie wierzyc, ze nei mozna kupic lokalnie taniej. Moja folia to Tyvek Pro z tasma - cena katalogowa chyba 8,20. Foltek ma po 7,50. No to naprawde nei mozna zejsc juz nizej z cen katalogowych ?

Fantom

Ja tak jak Matam kupiłam folię (Tyvek Pro) na Allegro w Folnet - polecam transakcja błyskawiczna a sama folia wychwalana przez moich górali - mówili, że bardzo mocna, ciężko im było ją przecinać :lol: (widziałam, że na innym wątku pytałeś o folie dlatego dodałam swoją opinię)

Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety :) Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy.

Fantom

ps. A moze komus wlasnie zostalo z 30-40 szt na odsprzedaz ?

Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety :) Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy.

Fantom

zerknę u mnie na placu, może jakieś sztuki się ostały 24, na pewno mam (i to ładnie poukładane) porotherm 11,5 na działówki. Tak z pół palety i chętnie odsprzedam tanio ;)

Do tego mam na sprzedaż od cholery prętów żebrowanych, bo chyba budowlańcy chcieli sobie z tego zrobić spagetti, ale nie udało się ugotować na miękko. Jakby ktoś miał do kupienia, to u mnie będzie miał taniej ;)

pozdrówka.

Fantom

zerknę u mnie na placu, może jakieś sztuki się ostały 24, na pewno mam (i to ładnie poukładane) porotherm 11,5 na działówki. Tak z pół palety i chętnie odsprzedam tanio ;)

Do tego mam na sprzedaż od cholery prętów żebrowanych, bo chyba budowlańcy chcieli sobie z tego zrobić spagetti, ale nie udało się ugotować na miękko. Jakby ktoś miał do kupienia, to u mnie będzie miał taniej ;)

Dzieki. Daj znac czy masz te 24.

Z checia lykne jeszcze z pol palety ksztaltek wentylacyjnych C1 (takie ceramiczne do kominow)

Fantom

Fantom

Dzieki. Daj znac czy masz te 24.

Z checia lykne jeszcze z pol palety ksztaltek wentylacyjnych C1 (takie ceramiczne do kominow)

Fantom

sprawdziłem, dwudziestekczwórek niestety nie mam. Wentylacyjnych nie mam, bo sam dokupowałem na sztuki. A spróbuj zadzwonić do Mirka Nosala na Sportowej. Myślę, że problemu robić nie będą ze sprzedażą na sztuki.

Pozdrowionka.

Dla zaczynajacych : kto potrzebuje baraku to neich sie uda na Zawdzkiego - juz ostatnie sztuki garazy wyprzedaja. Mialy byc chyba do konca 2008 roku zlikwidowane ale jeszcze z kilkadziesiat zostalo

Fantom