Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a pozwole sobie zapytac przy okazji -czy ktos ostatnio wystepowal o pozwolenie na budowe w starostwie w Policach? moj architekt za kilka dni sklada papiery- wiem ze starostwo ma 65 dni -dostal ktos szybciej???

pogody i czasu szkoda...

pozdrawiam

marek

niecały miesiąc :D

miesiąc :)

a my złożyliśmy 27 maja i dzisiaj odebrałam pozwolenie, po kilku telefonach i ponagleniach:(

• 2 weeks później...
Witam

Prośba do osób mających działkę od Agrowestu na polu przy szeregowcach :

trzeba troszkę pomęczyć telefonami Agrowest o utwardzenie dróg wewnętrznych. Wiosna już zawitała dawno, sezon budowlany rozpędza się powoli, a obiecane drogi wewnętrzne na razie nie ruszone. Jakby co to na priv wyślę telefon kontaktowy do firmy. Ja dzwonię co jakiś czas, ale ciągle słyszę obietnice i nic więcej. Może więcej telefonów troszkę to przyspieszy

I jak temat ? Zrobili u Was ta droge ? Bo u nas (wlot w Dobrej) jeszcze nie drgnelo nic. Rozpoczela sie budowa moze 12 domku.

Fantom

Witam grupę szczecińską, jestem architektem wnętrz, obecnie jestem w trakcie realizacji projektu wnętrz na Warszewie, jeżeli ktoś z Państwa zainteresowany jest współpracą proszę o kontakt mailowy [email protected] lub nr tel 0607 17 34 18, z przyjemnościią prześlę bliższe informacje (cennik i wzór umowy) oraz portfolio mailem.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Witam,

czy występował ktoś z Was o warunki zabudowy w gminie Goleniów. Ja czekam już ze 2 m-ce o nic.

Jak wyglądają dalsze procedury w gminie. Chodzi mi o czas wydania pozwolenia na budowę itp.

Pozdrawiam

A ja kupiłem działkę w Kliniskach [gmina Goleniów :wink: ] posiadającą już warunki zabudowy więc ... też się nie odzywam choć wątek śledzę :wink:

Witam

Poszukuje blaszaka/kontenera/garazu itp aby postawic na budowie do trzymania narzedzi/materialow.

Ma ktos juz na zbyciu ?

Fantom

Szczecin/Dobra

Sam jakis czas szukałem - w koncu zdecydowalem się na nowy z :

http://www.blaszaki.com. Ceny konkurencyjne dla tych na allegro. Niestety na używkę z naszej okolicy nie trafiłem.