bejmar 30.06.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a pozwole sobie zapytac przy okazji -czy ktos ostatnio wystepowal o pozwolenie na budowe w starostwie w Policach? moj architekt za kilka dni sklada papiery- wiem ze starostwo ma 65 dni -dostal ktos szybciej???pogody i czasu szkoda... pozdrawiammarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.06.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a pozwole sobie zapytac przy okazji -czy ktos ostatnio wystepowal o pozwolenie na budowe w starostwie w Policach? moj architekt za kilka dni sklada papiery- wiem ze starostwo ma 65 dni -dostal ktos szybciej??? pogody i czasu szkoda... pozdrawiam marek niecały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 30.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a pozwole sobie zapytac przy okazji -czy ktos ostatnio wystepowal o pozwolenie na budowe w starostwie w Policach? moj architekt za kilka dni sklada papiery- wiem ze starostwo ma 65 dni -dostal ktos szybciej??? pogody i czasu szkoda... pozdrawiam marek niecały miesiąc miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 30.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 my złożyliśmy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyga350 01.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzien dobry ktos pytal o ceny materialow budowlanych w niemczech. Pasewalk-hurtownia budowlana- porotherm roeben 24cm- 1,30Euro z dowozem do Szczecina... pozdrawiam marek a ile za beton komórkowy 24cm i cement????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 01.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzien dobry ktos pytal o ceny materialow budowlanych w niemczech. Pasewalk-hurtownia budowlana- porotherm roeben 24cm- 1,30Euro z dowozem do Szczecina... pozdrawiam marek a ile za beton komórkowy 24cm i cement????? a może ktoś sprawdzał dachówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 02.07.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 no wlasnie, dachowki. Przed paroma minutami wyslalam do kolezanki prosbe o sprawdzenie cen dachowki braas. Kolezanka mieszka za miedza wiec jej po drodze. Jak tylko bede cos wiedziala dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 02.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a pozwole sobie zapytac przy okazji -czy ktos ostatnio wystepowal o pozwolenie na budowe w starostwie w Policach? moj architekt za kilka dni sklada papiery- wiem ze starostwo ma 65 dni -dostal ktos szybciej??? pogody i czasu szkoda... pozdrawiam marek niecały miesiąc miesiąc a my złożyliśmy 27 maja i dzisiaj odebrałam pozwolenie, po kilku telefonach i ponagleniach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 02.07.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 no wlasnie, dachowki. Przed paroma minutami wyslalam do kolezanki prosbe o sprawdzenie cen dachowki braas. Kolezanka mieszka za miedza wiec jej po drodze. Jak tylko bede cos wiedziala dam znac. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp93 06.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam, na jesień zamierzam wystartowac z budowa Sopran 5 na Warszewie, czy jest ktos z szanownych forumowiczów kto bedzie lub buduje ten projekt aby mógł się podzielic uwagami do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam Prośba do osób mających działkę od Agrowestu na polu przy szeregowcach : trzeba troszkę pomęczyć telefonami Agrowest o utwardzenie dróg wewnętrznych. Wiosna już zawitała dawno, sezon budowlany rozpędza się powoli, a obiecane drogi wewnętrzne na razie nie ruszone. Jakby co to na priv wyślę telefon kontaktowy do firmy. Ja dzwonię co jakiś czas, ale ciągle słyszę obietnice i nic więcej. Może więcej telefonów troszkę to przyspieszy I jak temat ? Zrobili u Was ta droge ? Bo u nas (wlot w Dobrej) jeszcze nie drgnelo nic. Rozpoczela sie budowa moze 12 domku. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam Ma ktos do oddania/odsprzedania zerdzie i/lub siatke do postawienia plotu dookola budowy ? Fantom Dobra Szczecińska ps. Jakies 130 m ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 22.07.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam grupę szczecińską, jestem architektem wnętrz, obecnie jestem w trakcie realizacji projektu wnętrz na Warszewie, jeżeli ktoś z Państwa zainteresowany jest współpracą proszę o kontakt mailowy [email protected] lub nr tel 0607 17 34 18, z przyjemnościią prześlę bliższe informacje (cennik i wzór umowy) oraz portfolio mailem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skilll 08.08.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam,czy występował ktoś z Was o warunki zabudowy w gminie Goleniów. Ja czekam już ze 2 m-ce o nic.Jak wyglądają dalsze procedury w gminie. Chodzi mi o czas wydania pozwolenia na budowę itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 13.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam, czy ktos moze polecic kierownika budowy- dobrego i w miare rozsadnego cenowo. bylbym wdzieczny pozdrawiammarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 WitamPoszukuje blaszaka/kontenera/garazu itp aby postawic na budowie do trzymania narzedzi/materialow.Ma ktos juz na zbyciu ? FantomSzczecin/Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skilll 14.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Czy to forum szczecińskie jest w ogóle aktywne???Widzę, że w większości padają pytania, które pozostają bez odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 14.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 -nie wiem, gdzie załatwić elementy na ogrodzenie, -nie oddam swojego kierownika budowy, -nie buduję się w okolicy Goleniowa, .... to co się będę odzywać. ale czytam, śledzę i jak coś będę mogła pomóc, pomogę.... pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam, czy występował ktoś z Was o warunki zabudowy w gminie Goleniów. Ja czekam już ze 2 m-ce o nic. Jak wyglądają dalsze procedury w gminie. Chodzi mi o czas wydania pozwolenia na budowę itp. Pozdrawiam A ja kupiłem działkę w Kliniskach [gmina Goleniów ] posiadającą już warunki zabudowy więc ... też się nie odzywam choć wątek śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MTBTREK 21.08.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Poszukuje blaszaka/kontenera/garazu itp aby postawic na budowie do trzymania narzedzi/materialow. Ma ktos juz na zbyciu ? Fantom Szczecin/Dobra Sam jakis czas szukałem - w koncu zdecydowalem się na nowy z : http://www.blaszaki.com. Ceny konkurencyjne dla tych na allegro. Niestety na używkę z naszej okolicy nie trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts