kateper 15.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe:Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto.Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto.Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?!Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 W tym tygodniu (tj. 2 tydz. 2009) otrzymałem propozycje cenowe: Porotherm 25 P+W cena 6,50/szt. i 11,5 P+W cena 5,50 z dowozem HDS do Wołczkowa, ceny brutto. Pręt fi 16 źebro 1,71 zł/kg, fi 12 źebro 1,72 zł/kg, fi 10 źebro 1,79 zł/kg i fi 6 źebro 2,15 zł/kg, ceny netto. Czy Drodzy Forumowicze znają jeszcze lepsze oferty cenowe w Sz-nie?! Będę wdzięczny za podpowiedź, gdzie można znaleźć. Pzdr. 1. Porotherm 25 5,61 brutto/szt. 2. Porotherm 11,5 5,85 brutto/szt. Firma BIMAR - Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 17.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Serdecznie dziękuję.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez-k 01.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam! dostalem kolejna wycene pc: Nibe fighter 1140 8 kW sondy pionowe ok 200m podłogówka (175 m2) calosc 80 k chyba brzmi nizle...co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 07.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ktoś, tu bywa... czasem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 07.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 siedzimy na grupie szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Pytanko : gdzie kupowaliscie wiezbe i czy jestescie zadowoleni z zakupu ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 15.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witaj. ja kupowalem u KUDRY w MIERZYNIE.Jak nie potrzebujesz faktury to bedzie taniej.jakosc dosc dobra.Ciesle i dekarze nie narzekali.Gdybys potrzebowal dobrych dekarzy to moge polecic bardzo dobrą ekipę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 15.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witaj. ja kupowalem u KUDRY w MIERZYNIE.Jak nie potrzebujesz faktury to bedzie taniej.jakosc dosc dobra.Ciesle i dekarze nie narzekali.Gdybys potrzebowal dobrych dekarzy to moge polecic bardzo dobrą ekipę.pozdrawiam Witam, czy jeżeli ja poproszę o namiar na dekarzy (może być na priv), to mogę liczyć na pomoc? Jeżeli tak, to bardzo dziękuję. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gdzie kupic membrane Tyveka ??Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gdzie kupic membrane Tyveka ?? Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca Fantom Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa , w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gdzie kupic membrane Tyveka ?? Pytalem juz w kilku firmach i kazdy mi propnuje tylko Aquateca Fantom Ja kupilem na allegro w folnet, cena bezkonkurencyjna szybka dostawa i to darmowa , w szczecinie dostalem cene netto jak tam zaplacilem brutto, jezeli chcesz tradycyjnie to w Extradachu mieli. No wlasnei widzialem, ze sprzedaja tam na allegro, ale nei chce mi sie wierzyc, ze nei mozna kupic lokalnie taniej. Moja folia to Tyvek Pro z tasma - cena katalogowa chyba 8,20. Foltek ma po 7,50. No to naprawde nei mozna zejsc juz nizej z cen katalogowych ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja tak jak Matam kupiłam folię (Tyvek Pro) na Allegro w Folnet - polecam transakcja błyskawiczna a sama folia wychwalana przez moich górali - mówili, że bardzo mocna, ciężko im było ją przecinać (widziałam, że na innym wątku pytałeś o folie dlatego dodałam swoją opinię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy. Fantom ps. A moze komus wlasnie zostalo z 30-40 szt na odsprzedaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 07.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy. Fantom ps. A moze komus wlasnie zostalo z 30-40 szt na odsprzedaz ? zerknę u mnie na placu, może jakieś sztuki się ostały 24, na pewno mam (i to ładnie poukładane) porotherm 11,5 na działówki. Tak z pół palety i chętnie odsprzedam tanio Do tego mam na sprzedaż od cholery prętów żebrowanych, bo chyba budowlańcy chcieli sobie z tego zrobić spagetti, ale nie udało się ugotować na miękko. Jakby ktoś miał do kupienia, to u mnie będzie miał taniej pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 07.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy. Fantom ps. A moze komus wlasnie zostalo z 30-40 szt na odsprzedaz ? zerknę u mnie na placu, może jakieś sztuki się ostały 24, na pewno mam (i to ładnie poukładane) porotherm 11,5 na działówki. Tak z pół palety i chętnie odsprzedam tanio Do tego mam na sprzedaż od cholery prętów żebrowanych, bo chyba budowlańcy chcieli sobie z tego zrobić spagetti, ale nie udało się ugotować na miękko. Jakby ktoś miał do kupienia, to u mnie będzie miał taniej Dzieki. Daj znac czy masz te 24. Z checia lykne jeszcze z pol palety ksztaltek wentylacyjnych C1 (takie ceramiczne do kominow) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 08.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ktos sie orientuje, gdzie mozna kupic porothermy/porotony (24 cm) na sztuki ? Tak sobie wlasnie licze, ze potrzebuje jeszcze tylko 180 szt, a na palecie jest 72. Dwie palety to 144 i w sumie potzrebuje jeszcze pol palety Nie chce kupowac calej kolejnej bo nie bede mial juz szans wykorzystac tej pozostalej polowy. Fantom ps. A moze komus wlasnie zostalo z 30-40 szt na odsprzedaz ? zerknę u mnie na placu, może jakieś sztuki się ostały 24, na pewno mam (i to ładnie poukładane) porotherm 11,5 na działówki. Tak z pół palety i chętnie odsprzedam tanio Do tego mam na sprzedaż od cholery prętów żebrowanych, bo chyba budowlańcy chcieli sobie z tego zrobić spagetti, ale nie udało się ugotować na miękko. Jakby ktoś miał do kupienia, to u mnie będzie miał taniej Dzieki. Daj znac czy masz te 24. Z checia lykne jeszcze z pol palety ksztaltek wentylacyjnych C1 (takie ceramiczne do kominow) Fantom sprawdziłem, dwudziestekczwórek niestety nie mam. Wentylacyjnych nie mam, bo sam dokupowałem na sztuki. A spróbuj zadzwonić do Mirka Nosala na Sportowej. Myślę, że problemu robić nie będą ze sprzedażą na sztuki. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.04.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dla zaczynajacych : kto potrzebuje baraku to neich sie uda na Zawdzkiego - juz ostatnie sztuki garazy wyprzedaja. Mialy byc chyba do konca 2008 roku zlikwidowane ale jeszcze z kilkadziesiat zostalo Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a po ile daja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 15.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja mam garaż na zbyciu...Stoi w Dołujach.Mam też 2 szt drzwi budowlanych ,metalowych z Castoramy,ok 100szt bloczkow terivy.Może ktoś potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts