Bha 05.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 B@ha,ten dom na Twoim emblemaciku,sorrki-atavarku, to bardzo podobny do mojego . To jest Apollo II Lustro w naszej interpretacji tu orginał http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=37&flip=1 Ale nasz to stodoła przy twoim. twój zgrabniutki malutki.. och.. jakbym dzis wybierała projekt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 05.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 To jest Apollo II Lustro w naszej interpretacji tu orginał http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=37&flip=1 Ale nasz to stodoła przy twoim. twój zgrabniutki malutki.. och.. jakbym dzis wybierała projekt.. E,tam stodola.Stodole to ja dopiero mialam i to projekt indywidualny!A porzadna stodola nie jest zla Ja swoja wyrzucilam go do kosza.A gdybym ja wybierala teraz projekt,to ochochochoho.Teraz to ja juz tez jestem madrzejsza Jak kazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 05.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 farida i B@ha z mojego też może wyjść stodółka.....byle urocza i przytulna ...............Te skojarzenia to chyba przez dach dwuspadowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 A co powiecie nt. instalacji elektrycznej... tzn. jak mąż mój sobie zrobi ją sam, czy znacie kogoś sensownego kto ja odbierze.. ( sprawdzi idopiero przybije pieczątke)? Namiar na elektryka wysyłam Ci na PW A co do stodoły - to moja to dopiero stodoła jest jak sie patrzy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uświadomcie dyletanta! Jak to jest z dachem. W projekcie mam pokrycie, więźbę, wełnę i płyty k/g. Niektórzy jeszcze robią deskowanie + papa a jeszcze inni leją strop i ściany.... Co z tego warto robić? Czy wystarczy to co jest w projekcie? Z góry dzięki za wasze opinie i doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uświadomcie dyletanta! Jak to jest z dachem. W projekcie mam pokrycie, więźbę, wełnę i płyty k/g. Niektórzy jeszcze robią deskowanie + papa a jeszcze inni leją strop i ściany.... Co z tego warto robić? Czy wystarczy to co jest w projekcie? Z góry dzięki za wasze opinie i doświadczenia Projekt rzecz święta - wszystkie odstepstw musżą conajmniej mieć adaptację lub conajmniej wpis w dzienniku budowy - kierbuda sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Projekt rzecz święta - wszystkie odstepstw musżą conajmniej mieć adaptację lub conajmniej wpis w dzienniku budowy - kierbuda sebo8877 Zgadza się...popieram Ale co to daje? Boje się, że będę marzł na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 06.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Uświadomcie dyletanta! Jak to jest z dachem. W projekcie mam pokrycie, więźbę, wełnę i płyty k/g. Niektórzy jeszcze robią deskowanie + papa a jeszcze inni leją strop i ściany.... Co z tego warto robić? Czy wystarczy to co jest w projekcie? Z góry dzięki za wasze opinie i doświadczenia Projekt rzecz święta - wszystkie odstepstw musżą conajmniej mieć adaptację lub conajmniej wpis w dzienniku budowy - kierbuda sebo8877 Projekt projektem,ale chyba chodzi Mac Iek owi o wyzszosc systemu nad systemem.Chyba nikt Ci nie odpowie na 100%,albo bedzie chwalil swoje.Ja mysle,ze najwazniejsze jest samo wykonanie.Sa rozne szkoly,i kazdy system ma wady i zalety.Wazne,zeby zrobic to co jest do zrobienia zgodnie ze sztuka.Jesli chodzi o dach,to ja bym sie zastanawiala nad jakims systemem ktory nie potrzebuje tyle welny,foli itp.(np cos jak system dachowy Ytonga).Z tym ze u mnie juz po wszystkim,bo dach jest i musze pakowac welne.Tylko oby zrobic to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Z tym ze u mnie juz po wszystkim,bo dach jest i musze pakowac welne... Czyli masz mieć tak jak ja? ...a jakie masz pokrycie, dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 06.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Z tym ze u mnie juz po wszystkim,bo dach jest i musze pakowac welne... Czyli masz mieć tak jak ja? ...a jakie masz pokrycie, dachówka? Dachowka,Tondach.Tak,bede pchala tam welne i pewnie plyty gk,bo coz innego.Ale o grubosci i wogle o tym narazie nie mysle,bo mam inne pilniejsze decyzje do podjecia od czego zreszta juz zaczynam wariowac chyba.Ale z zainteresowaniem sie przysluchuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ja mam blachodachówkę i płyty na poddaszu, 20cm wełny: 15 i 5cm na zakładkę. Nie odczuwam zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ...Nie odczuwam zimna. Bo cięgle pędzisz (patrz avatarek ). A tak serio to dzięki......uspokoiłem się.....bynajmniej na chwilę (dopóki nie wymyślę sobie nowego na razie "wirtualnego" problemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ...Nie odczuwam zimna. Bo cięgle pędzisz (patrz avatarek ). Ojjj, nawet nie wiesz jak bliski prawdy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ...Nie odczuwam zimna. Bo cięgle pędzisz (patrz avatarek ). Ojjj, nawet nie wiesz jak bliski prawdy jesteś Baru jeździ autem .... tak więc nie musi pędzić nóżkami... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebastian! A myślisz, że po nocach w wiadomym miejscu też autkiem jeżdżę?! Tam tylko nóżek i rączek się używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebastian! A myślisz, że po nocach w wiadomym miejscu też autkiem jeżdżę?! Tam tylko nóżek i rączek się używa Co poniektórzy se mogą źle skojarzyć ale by były jaja jakbyś wjechała swojim autobusem.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieter 06.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam ! Pochodziłem trochę po składach i wycenili mi strop Fert na dom 159m2 jakieś 8000 tys no i plus drut 3000. No i? Nie wiem ale te ceny są z upustami.Strop Leiera. Czy ktoś może wie czy pustak Leier jest dobrym pustakiem ? Mam dylemat czy budować z niego dom. Cena 30-stki do ś cian zewnętrznych to 3,02 szt Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czy ktoś może wie czy pustak Leier jest dobrym pustakiem ? Mam dylemat czy budować z niego dom. Cena 30-stki do ś cian zewnętrznych to 3,02 szt Miałam kupować te pustaki ale mój p. Tadzio mi odradził i znalazłam Maxy po 3,05. Gdzieś wczesniej pisałam gdzie...Te Leiera podobno się bardzo kruszą. Te chyba w Tarnowie są robione.. Swoją drogą to pod koniec stycznia były po 2,68 to sobie posżły w górę.. Znalazłam adres: popytaj w Budimaxie na Paderewskiego 90.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 wiolasz pytałaś już gdzieś o dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie mam jak pojechać, wysyłałam maile do różnych firm ale myslę, ze tak to mi nikt nie odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts