Barnabeusz 01.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 dokladnie, ta przed ociepleniem a tego betonu ile potrzeba na 140 metrow powierzchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Farida - mam - ale w centrum województwa - sprawdzone kafle na mej wiosce http://www.kafle.com.pl/ Barnabeusz- a ile masz w projekcie - zazwyczaj to około 7-12 cm Czyli 140 * 0,12 (12 cm) = 16,8 m3 Jeżlei na zagęszczonej podsypce piaskowej (lub żwirowej) zastosujesz tylko "skorupke" cementowa tzw szpryc (1-2cm) - na którym ukladasz warstwy przeciwwilgociowe i termiczne musisz liczyc sie z tym iż zasadznicza wylewka musi byc grubsza min 15 cm i dodatkowo zbrojona siatkami stalowymi sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Farida - mam - ale w centrum województwa - sprawdzone kafle na mej wiosce http://www.kafle.com.pl/ Dzieki.mam upatrzona u nich kuchnie(zastanawialam sie jak wkleic zdjecie z ich strony),tylko myslalam,ze moze cos blizej i choc troche taniej.Popisz cos,czy robil czy tylko sprzedali kafle, jak sie sprawuja te kuchnie itp.Moj typ to ta jasno brazowa kuchnia-Marysia czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Farida - oprócz Stalowej woli- ktora pomimo że droga jest naprawde solidna- ludziki też zaoparywali sie w kafle z Kaflarni w Szówsku k. Jaroslawia. Niw wiem czy ta kaflarnia jeszcze istieje - w PF znalazłem jednak jakiś ślad - możesz sprowbowac Nykiel Stanisław. Sprzedaż kafli tel. 0 16 623 36 5837-500 Szówsko, Zamojska 17 lok.3pow.jarosławski, woj. podkarpackie Kafle z Szówska były w wiekszości i sa u tych biedniejszych co nie znaczy że to gorszy towar. Na mej wsi stały rodowity mieszkaniec jest sam sobie zdunem i kafle wymienia przestwia modernizuje i naprawia sam - prawdziwych zdunów z zawodem w reku (wyuczonym jeszcze za komuny) już niestety nie ma. tak więc mysle jedno - takiego pieca kaflowego jakie budowal mój dzidek chyba juz nie dostaniesz (chodzi mi orobocizne - nie o materiał). Obym sie mylił. Próbuj pytac w tych miejscach skąd nbedziesz brała kafle - warto gosciowi zaplacić wiecej oby znał się na rzeczy. Co do fotki to myslisz o tej http://www.kafle.com.pl/kuchnie_img/03.jpg Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.06.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 sebo,nie ta tamta jest jasna,ma brazowe boki .jej nr.katal to 51. Coz,i ja mialam w rodzinie zdonow,ale teraz musze liczyc na tych z poza rodziny.Probowalam rozmawiac z jedna pania sprzedajaca kafle w okolicach Sanoka,ale byla jakas taka dziwna.Miala wyuczona regulke ile kafli potrzeba na jaki piec i kazala mi sie tego nauczyc raz na zawsze (bylam sie zapytac JUZ 2gi raz!!). Z pania z Stalowej Woli rozmawialam tylko przez telefon: o niebo przyjemniej,konkretniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 No to prosze bardzo http://www.kafle.com.pl/kuchnie_img/08.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Yes yes yes to ta kuchenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wiolasz duzo masz tego betonu w ziemi ?ile bedziesz dostawiala sciany fundamentowej? Ja to wogle nie nadążam za nimi. Dziś zajechaliśmy po 17-tej, to dolewali 1,5 kubika bo zabrakło na ściany pionowe fundamentów. Wiem, że mąż pytał ile ale nie słuchałam. Ja tylko patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 witam po przerwie Wiola - ładne widoki u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witaj brzoza. Ja też uważam, że cudowne. Szczególnie w słoneczny dzień wszystko jest dokładnie widać, nawet te dalekie domki.. farida, już wszystko wiem: 15 cm podsypki żwirowej, na to 30 cm głębości ław i na 50 cm szer. A potem ściany. Dom podnieśli nam na razie o 40cm powyzej drogi, ale będzie jeszcze o 10 cm. Całą noc lało, przyznam się że dobrze bo jeszcze studni nie ma. Planowane jest jej kopanie na najbliższy tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 03.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam, witam.. potrzebuję osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś woedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 tomasz3211, u mnie dach robi Pan Tadzio. Tak więc od dołu do góry razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 04.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 potrzebuję osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś woedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam Z czystym sercem moge polecic naszych wykonawców. Info na priv. A ja potrzebuje kogoś do ocieplenia dachu.. macie kogoś? pozdro B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ale sie ciesze że wreszcie popadalo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 tylko te obmierzłe slimaki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 U mnie ich ni ma - zmaczy sie majom za wielko górka- chyba jeszcze idom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 05.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a u nas jest slimaków od licha ...nawet zona sie wkurzyła bo zjadły jej szparage i chyba nic z jarzyn nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 dzis wczesnie rano wykaszałem scieżke w łące i trudno było postawic stope tak aby nie stanąc na ślimaku ...plaga która zjada wszystko i porusza sie w tempie szarańczy ...podobno oprysk siarczanem miedzi moze byc skuteczny - wie ktos coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 06.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 a u mnie ślicznie schną wyleweczki. korzystamy więc z wolnego czasu i kompletujemy powoli płytki (kupowaliśmy właśnie w Szówsku), mamy również kabinę prysznicową z allegro.orientujecie się może ile po wylewkach można układać płytki i parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Płytki po 4 tygodniach parkiety tylko wtedy kiedy posadzka osiągnie wilgotnośc mniejszą niż 2% sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts