forum_user 06.09.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Brzoza; sama radość, będą pierogi na powitanie? Aldio - nie na powitanie ... ale w najbliższym czasie pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Brzoza; sama radość, będą pierogi na powitanie? Aldio - nie na powitanie ... ale w najbliższym czasie pozdrówka ! No to wpadnę - na pierogi... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioslotw 07.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam! Poszukuję wykonawcy dachu. Najlepiej więźba + pokrycie wraz z materiałem.Pokrycie z dachówki ale nie wiem jeszcze której. Może jutro na targach w Rzeszowie mnie oświeci.Będę wdzięczny za każdy namiar>Pozdrawiam PS Budowa w Nisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No to wpadnę - na pierogi... sebo8877 che che świetny wybór ani amerykańskiej mąki nie potrzeba - tak dobrze córa gotuje witaj pioslotw - niestety nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioslotw 07.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 witaj pioslotw - niestety nie pomoge rozumiem;, dzięki brzoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 09.09.2007 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ludzie Podkarpacia!! Potrzebuje opini na temat okien AVANTE Moze ktos wie cos o tych oknach? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a dzielny Pan premier przypomniał sobie ze istnieje podkarpacie - i wczoraj pierdnał sie do Jasła szukac wsparcia w nowych wyborach ... przywiózł kiełbaske wyborczą - wręczył promesy na usuwanie skutków klęsk żywiołowych - powiedział m. in. ze nie wstydzi sie tego co robił ... „z jednej strony jest PiS, który chce Polskę zmienić, z drugiej strony są ci wszyscy, którzy przede wszystkim chcą ochronić tych, którzy mieli dotąd przywileje, na których nie można było podnieść ręki” "My odważyliśmy się podnieść rękę także na tych najpotężniejszych" – powiedział premier. Jak dodał, „przypadek pana Krauzego, ściganego przez Polskie organy ścigania, jest dobrą ilustracją tej zmiany” pan doktor nauk prawnych "zapomniał" tylko, ze Krauze w swietle prawa nie jest "scigany" a wzywany jedynie jako swiadek ... za takie przeoczenie Krauze moze wytoczyc sprawe w sądzie Panu doktorowi nauk prawnych - i znów cały świat będzie rechotał z naszego dzielnego Pana premiera ... na koniec przyznał, że nie wszystkie sprawy są załatwione ... ale PiS mówił o programie na cztery lata ... "Gdyby ten program mógł być realizowany przez cztery lata, to zapewniam państwa, że program mieszkaniowy byłby już przedstawiony i realizowany ..." gadane to on ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 gadane to on ma ... w końcu pan prawnik, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 09.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ludzie Podkarpacia!! Potrzebuje opini na temat okien AVANTE Moze ktos wie cos o tych oknach? z gory dzieki Mam je.Tylko mam zastrzezenia do sprzedawcy.napisz od kogo je chcesz kupic. Ja tez prosze o pilna pomoc Ludzi Podkarpaci.Pilne Jaka jest pogoda w okolicach Głogowa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ...Ja tez prosze o pilna pomoc Ludzi Podkarpaci.Pilne Jaka jest pogoda w okolicach Głogowa????? okresliłbym te pogode jako damsko - męska w przełozeniu na nasze ... to troche pada i troche wieje ... gadane to on ma ... w końcu pan prawnik, nie? doktor praw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 09.09.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ludzie Podkarpacia!! Potrzebuje opini na temat okien AVANTE Moze ktos wie cos o tych oknach? z gory dzieki Mam je.Tylko mam zastrzezenia do sprzedawcy.napisz od kogo je chcesz kupic. Ja tez prosze o pilna pomoc Ludzi Podkarpaci.Pilne Jaka jest pogoda w okolicach Głogowa????? własnie jest burza, duża burza.., a 10 min temu świeciło słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 09.09.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Sprzedam tanio stemple budowlane Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bary30 10.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 WitamMoże ktoś z forumowiczów ma jakąś sprawdzoną ekipe do tynków wapiennych i może mi polecić. Domek w rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkich w ten cieply i słoneczny dzień bary - ja Ci nie polece bo tynkowałem sam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ash2007 11.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam, po przerwie. Niestety, mam radiowke, a ona dziala jak chce;/. Domek bedzie pod łańcutem, pewnie blizej do Grodziska niz do łańcuta. Na razie zlozylam dokumenty o wwz, ciekawe jak dlugo poczekam. Co do kierownika budowy, to mam takiego z niedaleka, ktory doglada sprawy czesto i osobiscie. Na razie jestem tez na etapie szukania ekipy do budowy ( procz dachu). Pozdr. ASH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wszystkich deszcze deszcz i deszcz to chyba juz jesien. ash my czekamy na WZ juz 4 miesiace i konca nie widać.(Budziwój) Jakby ktos mógł to niech napisze mi numer do jakiegos pana stolarza od schodów.mam jesiona ściętego zeszłego roku i tak sobie lezy a moze by sie z niego schody udało zrobic? tylko nie wiem czy go pociac w dechy czy dalej ma tak ma sobie lezec przykryty kolejna zime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kurcze, a ja zamówiłem pcv (Wavin) i teraz nie mam pewności czy dobrze zrobiłem. Przyznam się że temat nie do końca przerobiłem i zdałem sie na sprzedawcę który powiedział mi tyle że są dobre bo głębokie, nie odbarwią się i stosunkowo tanie. Ale może jednak metalowe powlekane? Macie informację jak pcv do powlekanych mają się cenowo? My mamy plastikowe - nicols, kupione razem z blachą w tym samym miejscu. Wiszą już prawie 4 lata (w listopadzie im minie) i nie zauważyłam odbariweń czy jakichś innych objawów zużywania. Słoneczko! Fajna chatka się zapowiada. Nasza była w takim stanie dokładnie 4 lata temu... Dobrze, że to wszystko (a właściwie większość) już za mną. pozdrawiam z zimnego i mokrego Łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 12.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 czy ktoś może coś powiedzieć na temat drzwi gerda ?Mam zamiar zamówić wejściwe.Z góry dziękuję za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grosz 12.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 wszyscy sa tak zaawansowani w budowie swioch domow a ja szukam ekipy co by mi jeszcze w tym roku fundamenty zrobila moze poleci mi ktos jakas ekipe z okolic Sanoka z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kurcze, a ja zamówiłem pcv (Wavin) i teraz nie mam pewności czy dobrze zrobiłem. Przyznam się że temat nie do końca przerobiłem i zdałem sie na sprzedawcę który powiedział mi tyle że są dobre bo głębokie, nie odbarwią się i stosunkowo tanie. Ale może jednak metalowe powlekane? Macie informację jak pcv do powlekanych mają się cenowo? My mamy plastikowe - nicols, kupione razem z blachą w tym samym miejscu. Wiszą już prawie 4 lata (w listopadzie im minie) i nie zauważyłam odbariweń czy jakichś innych objawów zużywania. Baru, dziękuję, pozostałem przy pcv. Mam nadzieję że będę z nich zadowolony. Dzisiaj walczymy z piłkarską Finlandią i oby nie sprawiła nam takiego lania jak ta siatkarska. Ale jeśli sie to stanie to ja pokonam Finlandię na pewno. Tą w butelce... Obym nie musiał... ORŁY DO BOJU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts