donano 09.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No to pewnie na 4-7m3 mogli mnie przekrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.06.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 pewno głupie pytanie ... czemu nie wolicie byc w Chorwacji tylko "na" ...? sorry za skojarzenia ... Ojjjj Brzoza! Szczegółów się czepiasz . Z tego co doczytałąm na forum o chorwacji to obydwie formy są poprawne - jest tam caaaały wątek na ten temat. Tutaj masz gorącą dyskusję na ten temat: http://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 10.06.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam GrupęJestem na etapie załatwiania papierów i szukam ekipy na przyszły rok może macie kogoś godnego polecenia, byłbym wdzięczny za namiarPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 10.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam grupę.Troszkę zabiegani jesteśmy ,nie wiem jak wy radzicie sobie z budową i tym wszystkim bo ja cały dzień jestem poza domem a jak już wrócę to dzieciaczki śpią - niedługo pewno zaponą jak tata wygląda Wieści z budowy takie, że będziemy jutro na głowie stawać żeby zdarzyć strop zalać ale nie wiem czy sie uda A co do ekipy to moja taka sprawdzona a dziś na kominie murowanym na pełną fugę prześwity na wylot zauważyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 pewno głupie pytanie ... czemu nie wolicie byc w Chorwacji tylko "na" ...? sorry za skojarzenia ... Ojjjj Brzoza! Szczegółów się czepiasz ... Baru - zartowałem ...A co do ekipy to moja taka sprawdzona a dziś na kominie murowanym na pełną fugę prześwity na wylot zauważyłem... był moment, murowałem z murarzem /parter/ komin dopuki sie nie przekonałem ze robi dokładnie inna sprawa, ze pracował u mnie na dniówke a nie akord i nie miał interesu aby przyspieszac i robic niedbale ... raczej "szanował" robote DAFIT - dzieki za fotki siano zążyłes skopic przed burzą ? u mnie dośc nieźle polało ... i te wyładowania dały popalic tak ze padł internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 12.06.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Czesc,Brzoza - dopiero dzis wlazłam na net - od chyba zeszłego piatku i niestety wczoraj moj tato dał śmieciarzom w łapę i 20 worków ze styropianem poszło do śmieciarki. Bede miała jeszcze troszkę ale to juz bedzie niewiele. Ja miałam taki młyn ostatnio ze cos okropnego. Musialam w 2 dni wyprowadzic sie z mieszkania do rodzicow a zaraz po tym pojechałam z moja klasa na 2 dni na wycieczke. Dopiero dochodze do siebie. A na budowie robi mi sie podbiciówka. Donan - jak tylko zainstaluje skypa to sie odezwe. A widzisz z tym betonem to ciekawe musze przeliczyc na ile mnie skubnęli.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.06.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Poradźcie czy coś się da teraz zrobić z tym kominem, żeby w przyszłości sie nie cieknął .Poprawić fugę czy co zrobić? A tak w ogóle to strop zalany kolejny wiec etap zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Czesc, Brzoza - dopiero dzis wlazłam na net - od chyba zeszłego piatku i niestety wczoraj moj tato dał śmieciarzom w łapę i 20 worków ze styropianem poszło do śmieciarki. ... trudnoPoradźcie czy coś się da teraz zrobić z tym kominem, żeby w przyszłości sie nie cieknął .Poprawić fugę czy co zrobić? ... jesli przeswituje i brak jest zaprawy - trzeba zaprawe /fuge/ uzupełnic Roger Guerreiro znów ratuje honor Polaków ... strzelił gola Austriakom i prowadzimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No to juz nie prowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 niestety - trener zamiast wpoic naszym graczom czysta gre wpoił im gre faul ...to miała byc recepta na ostro grających Austriaków ...i ta gra faul sie zemsciła karny w ostatniej minucie - i mamy remis, który jest porażką moze to i dobrze ze polska TV nie trasmituje tej zenady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Wrażenia po meczu http://fun.noshit.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Oj smutny ten dzisiejszy poranek. Sędzia przesadził (bo faul był) bo gdyby to gwizdali to wyniki meczów oscylowały by w okolicach 25:23!!! Ale nie szukajmy winy u sędziego!!! Grając z Austrią (przy całym szacunku do nich) nie można sobie pozwolić na taką końcówkę a o pierwszych 25 minutach meczu to nawet nie wspomnę. Ja się wtedy wstydziłem za tą drużynę!!! No i sędziowie "podarowali" nam bramkę - Roger był na spalonym! "Najlepszy Niemiec to Polak, najlepszy Polak to Brazylijczyk! Koniec Świata!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Nie no jasne. Gdyby nie Boruc to byłoby z 4.0 Ale mimo wszystko karny z kapelusza. Poza tym, sędzia powtórzył "rzut wolny", ale wczesniej nie zauwazył, ze w polu karnym Polak był popychany i prowokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 "Najlepszy Niemiec to Polak, najlepszy Polak to Brazylijczyk! Koniec Świata!!!" Jeszce kilku piłkarzy z eksportu i nikt nam nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Oj smutny ten dzisiejszy poranek. Sędzia przesadził (bo faul był) bo gdyby to gwizdali to wyniki meczów oscylowały by w okolicach 25:23!!! ... zgadzamy sie ze faul był (tam było 2 faule obopólne faulowany był jednoczesnie Bąk) lecz sędzia zauwazył tylko jeden z nich http://jutub.wordpress.com/2008/06/13/polska-austria-rzut-karny-howard-webb/ mamy jeszcze jeden mecz przed soba i mysle ze juz na spokojnie ocenimy forme Polaków czy maja własny styl ... czy jest to tylko chaotyczne walenie głową w mur ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 13.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 brzoza siana nie kopiłem bo to nie moje a to co bylo u mnie to przenioslem na sasiednia dzialke bo mi nie potrzebne a tam sobie ktos to zabierze u mnie dzis maja kleic pape a od pon zaczynac fundamenty, nie bylem na dzialce i nie wiem czy wogole cos robia, mam nadzieje ze goscie pracuja bo mam jeszcze 2 tygodnie a chce zrobic slepa wylewke, co do meczu to Polacy sie nie popisali, 2 polowa byla nawet ok, teraz musza wygrac 4:0 z Chorwacja a Niemcy musza przegrac, sytuacja nie realna ale zobaczymy, ja bede trzymal kciuki do konca pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBe 13.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Jestem nowicjuszem - etap: kawał gruntu i ,,mam marzenie" Szukam architekta z Rzeszowa lub okolic, który za rozsądną cenę poprowadzi papierkową robotę od zera do pozwolenia na budowę. Pierwszy do którego trafiłam krzyknął 12 000 +vat Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 13.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja mogę kogoś nie polecić i to z czystym sercem .A co do ceny to chyba zdeczka wygórowana my płaciliśmy za komplet papierów od warunków zabudowy przez zud i pozwolenie na budowę i projekty branżowe 3.5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Może to cena za projekt + dokumenty? Nie polecam na pewno biura, które prowadzi pan Bartosz nie pamiętam nazwiska -przedstawiciel Archonu w Rzeszowie. Oskubie do żywego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBe 13.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Może to cena za projekt + dokumenty? Nie polecam na pewno biura, które prowadzi pan Bartosz nie pamiętam nazwiska -przedstawiciel Archonu w Rzeszowie. Oskubie do żywego.. To cena za: 1. Mapa-1200-1500 2. Geologia-1500-2000 3. Adaptacje-2000-3000 +gosp.500 4 .Projekt zb. gaz.-1500 5. Projekt oczyszczalni-1500 6. Projekt elektr.-1500 7 .Wyłaczenie-500-700 razem- 12 000 + 22% vat Za projekt oczywiście płacimy osobno Pan Bartosz? To chyba Biuro Projektów na Kopernika w NOT? Brałam go pod uwagę. Dziękuję na info. Architekt od mojego cennika też jest przedstawicielem Archonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts