kristal2 01.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktoś może polecić dobrego przyjaznego dla kieszeni producenta rolet z podkarpackiego. Znalazłem firmę "Myszka" ktoś testował na własnej skórze ??? Pozdrawiam. Nie tyle producent co dystrybutor. Są jeszcze Kotek, Mariot, Vertilux. No akurat Pedzelito tu się wielce mylisz bo ja akurat pracowalem jakieś 4 lata temu w firmie Myszka i produkcja rolet zewnętrznych była i jest do dnia dzisiejszego w Lubeni. A ci pozostali + do tego Jomi, Lumina, Dops to własnie dystrybutorzy którzy od Myszki kupuja gotowy towar. Największym producentem rolet na Podkarpaciu jest jednak firma Vertipol z Sędziszowa Młp. - ceny nieco wyższe, jakość porównywalna, tel. 74 56 550 A tak przy okazji jakby ktoś potrzebował do domku roletki materiałowe, żaluzje pionowe, poziome, siatki przeciw insektom to polecam swoje usługi, tel. 888 393 006 lub pisać na priv proszę. Materiałów mam do wyboru do koloru, każdy dla siebie cos znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 O widzisz, zawsze można się czegoś dowiedzieć Nie przypuszczałem że na Podkarpaciu ktoś produkuje rolety. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 01.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 hehe... "Myszka"... coz ... wyslalem zapytanie ofertowe...raz w lutym a raz w kwietniu...olali maila...totalnie...(moze to ja jednak jakis dziwny jestem....) przeszlo im kolo nosa jakies 16tys... a co do "palacu" to @brzoza - nie "przeginaj" to tylko 140m2 bez poddasza i garazu ....a ze ..hmmm... rozlozysty?? ...coz.. pogoda mi psuje szyki bo strop sie "moczy".. .."dachmani" wracaja jutro i chca foliowac i lacic... a ja jeszcze nie mam oblozonych kominow ..ot i zagwozdka ...chyba sam podzialam ...najwyzej wlaczye 2x500W i sobie poukladam sam ... luzik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 01.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, mam pytanie ktorego lokalnego producenta blachy polecacie Blotrapez, Bratex czy Limblach tzn. chciałbym zakupic blachodachówkę cos w miare dobrego. Jakie macie doświadczenia z produktami tych producentów chyba ze cos innego godnego uwagi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 01.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przez 3 ostatnie miesiące drążymy temat blachodachówki i już na 99,9% zdecydowani jesteśmy na Ruukii pural - co do tego gdzie to dobre ceny mają w http://www.bjs.com.pl - referencji nie wystawie bo jeszcze blachy tam nie kupiłam ale przymierzamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 01.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przez 3 ostatnie miesiące drążymy temat blachodachówki i już na 99,9% zdecydowani jesteśmy na Ruukii pural - co do tego gdzie to dobre ceny mają w http://www.bjs.com.pl - referencji nie wystawie bo jeszcze blachy tam nie kupiłam ale przymierzamy się Ja kupiłem, mogę wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Muszę podjąć decyzję co do wymiarów okien i zastosowania rolet zewn. ( ściana trójwarstwowa ). Chyba zdecyduję się na rolety od strony południowej i zach. na dużych oknach ( fixy ), typu Integro. Czy ktoś może polecić dobrego przyjaznego dla kieszeni producenta rolet z podkarpackiego. Znalazłem firmę "Myszka" ktoś testował na własnej skórze ??? Pozdrawiam. Ja mam Myszkę u siebie. Najlepiej pojedź sobie do nich i pogadaj z gościem co Ci jest potrzebne. Nam najpierw zrobili ofertę, jak zaakceptowaliśmy cenę - gość przyjechał, pomierzył czy wszystko aby napewno jest tak, jak w projekcie i dopiero wtedy nastąpiła realizacja. Mamy tez od nich bramę garażową - z krispolu. Brama nam się na poczatku zacinała - mamy nierówno zrobioną wylewkę w garażu, goście przyjeżdżali na telefon (proszę pana! brama mi się zacięła, a ja z dziećmi do lekarza muszę jechać!!) i otwierali. Ze dwa razy zacięły się też rygielki w roletach okiennych, też nie było problemu. Na szczęście to wszystko na gwarancji (tfu, tfu, tfu!!!! - to na przyszłość, żeby się nic nie zepsuło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 03.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki za odzew, u mnie jeszcze nie ma co mierzyć. Ściany dopiero powstają. Będę montował rolety integro. Już wiem jak to rozwiazać przy ścianie trójwarstwowej. Skrzynka rolety 165x165 bedzie podwieszona do niezależnego nadproża ściany osłonowej. Poziom nadproża ściany konstrukcyjnej bedzie nizszy o te 165-170mm w stosunku do nadproza osłonówki ( czyli dolna krawędź skrzynki rolety bedzie na tym samym poziomie co dół nadproża ściany konstrukcyjnej ). Miedzy skrzynkę i nadproże wejdzie jeszcze 8-10 cm styropianu. P.s jaką wysokość pomieszczeń macie u siebie, ja mam w projekcie od poziomu parkietu 2,87 i korci mnie zmniejszyć do 2,70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja chciałam pogratulować Koledze Kruszonowi zostania Tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A rolety zewn. moge polecić Plus Niedrogo i nic się nie zacina. Tylko pani sekretarka chyba troche za wysoko głowę nosi, bo się na mnie wydzierała przez telefon- to chyba niezbyt dobra rekomendacja.. http://www.plus.ipr.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Podziękował... Piękna jest nasza Lenka.... http://lh6.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SiYxC8DA_gI/AAAAAAAAFEE/HayD5RPUrOA/s512/20090603.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Piekna, piekna... I jaki fryz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja chciałam pogratulować Koledze Kruszonowi zostania Tatusiem to jeszcze nie był tatusiem ... ? no, szok ... no to ja też gratulacje Kruszon!!!! a tu głosujemy na urokliwe miejsca ... wg mnie - polski obowiązek - czyli zagłosuj na Mazury i Puszcze Białowieską http://www.mazurycudnatury.pl/ http://wwww.mazurycudnatury.pl/wakacje/content/view/73/41/ http://www.jeziora.warmia.mazury.pl/o-konkursie/ pamiętaj - każdy głos sie liczy ... dziwna pogoda - na przemian deszcz i słońce, ziąb, grad ... ale jest ciekaWIE Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy od ukladania plytek, parkietu z Rzeszowa lub okolic... witaj Eda84 - miłego poszukiwania życzę ! od dawna budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 03.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moglibyscie polecic mi jakas solidna, sprawdzona firme z Rzeszowa lub okolic do ukladania plytek,parkietu itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 03.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 KRUSZON !! Gratuluję córeczki- śliczny maluszek, czy już bujasz w tej zakopiańskiej kołysce? Cieszę się ,że niektórym podoba się mój domek, dziękuję - ale to prosta chatka, jak patrzę projekt domu DANBEAT- jest niesamowity jesli chodzi o plan - bardzo ciekawy ; czy jest na indywidualne zamówienie, czy " gotowiec" z jakiejś firmy ? Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruszon GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruszon!! Gratulki!!!!!!!!!!!! I faktycznie - fryzurę ma boską! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 04.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam Grupę! szczególnie nowoupieczonego tatusie- Kruszon11 GRATULACJE! a u nas zakończyliśmy docieplenie, elewacja gotowa- wyszła tak jak w założeniach przed rozpoczęciem budowy i lekko poniżej kosztorysu. płytki się układają, zabudowa klatki schodowej gotowa do szpachlowania, czekamy na drzwi wewn., balustrady na balkony i normalnie ledwo łapiemy zakręty. no i jeszcze nie pamiętam czy pisałem: żona wybrała płytki do dolnej łazienki- nawet ładne się jej spodobały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i lekko poniżej kosztorysu. NIGDY mi się to nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 04.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kruszon ja tez sie przyłączę do gratulacji. Danbeat - domek rzeczywiscie ma fajny plan - daj wielkosci pomieszczen. Cos nie moge uwierzyc ze to tylko 140 mkw. A my zasialismy trawe i powoli wschodzi - choc plackami. Robilismy wycene przeseł i bramy i miedzy 4 firmami jest rozbieznosc 4 tys. a czas oczekiwania minimum 2 miesiace. Porażka.A i zamowilismy u stolarza domek dla dziecka do zabawy. Wkleje zdjecie jak juz bedzie stał.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts