grzesiek_LA 07.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Co do sklepów a AGD to większość sprzętu kupiłem w necie poprzez Ceneo - wszystkie zakupy bardzo udane, nie ma się co bać tych zakupów! Pedzelito Lubię zakupy przez internet, ale w przypadku AGD obawiam się o utrudnione załatwianie ewentualnych napraw gwarancyjnych. Z tego względu wolałbym kupić w jakimś sprawdzonym sklepie "stacjonarnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 My kupowaliśmy na necie AGD i z tego co wiem, nawet kupując w sklepie łatwiej i szybciej oddać jest do autoryzowanego serwisu danej firmy osobiście niż przez sklep. Tak samo to działa przy zakupach przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 07.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Używane deski do szalunku stropu i stemple. Kupimy. Chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 07.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Moja ekipa przyjdzie pod koniec tygodnia dokończyć dach. Zapytam majstra czy ma termin. Pozdrawiam Witam Właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy od dachu, czy mogłabyś dać nam jakiś namiar na swoją ekipę, bylibyśmy bardzo wdzięczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
df950 07.07.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 proszę o namiary na ekipę (sprawdzoną i solidną) do montażu podbitki drewnianej. najlepiej z okolic Dębicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 07.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Poszukuje stempli na budowe. Najlepiej w okolicy Sedziszowa Mlp. Jesli ktos ma na sprzedaz to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 07.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy od dachu, czy mogłabyś dać nam jakiś namiar na swoją ekipę, Poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 07.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pedzelito Jesteś wielki!!!!!Dziękujemy za szczodry dar, bardzo nas zaskoczyłeś swoją życzliwością. Myślałam, że tacy jak Ty to już dawno wyginęli. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 witam Grupę! wódka, zwana też weselem się udała- lokal miał klimatyzację dziś kolejne koszenie trawnika- ładnie się ukorzenia. dziś też pozytywnie załatwiona reklamacja na drzwi frontowe- ma być dobrze (poprawa montażu i regulacja); jakieś fatum nad tymi drzwiami frontowymi wisi: 6miesięcy czekania, zmiana dostawcy, teraz reklamacja ...- mamy nadzieję że to koniec. no i eszcze jeden temat: ma ktoś z was pomysł na odpad styropianowy? pozbyłbym się tego dzadostwa, może gdzieś jakaś firma przyjmuje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 08.07.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 pedzelito Jesteś wielki!!!!! Dziękujemy za szczodry dar, bardzo nas zaskoczyłeś swoją życzliwością. Myślałam, że tacy jak Ty to już dawno wyginęli. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Pozdrawiam. A dziękuję bardzo, miło mi. Cieszę się że mogłem pomóc. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... ma ktoś z was pomysł na odpad styropianowy? pozbyłbym się tego dzadostwa, może gdzieś jakaś firma przyjmuje? pozdrawiam w ubiegłym roku /mniej wiecej o tej porze poszukiwałem czegoś takiego/ mogłem odpady zagospodarowac -wpychając miedzy krokwie budynku gospodarczego/ co do zbycia - zapytaj w NTB Głogów a nie masz za sąsiada jakiegoś rolnika ze śrutownikiem ? mógłbys /po zesrutowaniu/ sprzedac granulat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 CześćStyropian przyjmują w schronisku dla zwierząt do ocieplenia bud. Tylko nie mają własnego transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 witam Grupę! dzięki wiolasz za radę! a teraz z innej beczki: jakiś czas temu podziękowaliśmy glazurnikowi. miał przyjść inny też z polecenia i dzisiaj nam oznajmił że nie bierze tej roboty... macie jakieś namiary na dobrych glazurników w rozsądnych cenach? w grę wchodzą też inne prace wykończeniowe... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 09.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam czy ktos mi pomoze gdzie najtanie, okolice rzeszowa,jarosławiaj mozna kupic styropian swisspor lambda, moze sie orientujecie w jakiej cenie jest w chwili obecnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam czy ktos mi pomoze gdzie najtanie, okolice rzeszowa,jarosławiaj mozna kupic styropian swisspor lambda, moze sie orientujecie w jakiej cenie jest w chwili obecnejHej Do osób z okolic zaczynających ocieplać swoje domki. http://www.allegro.pl/item679166465_styropian_swisspor.html sorki za prywatę ale muszę zwolnić miejsce w garażu na węgiel http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961-12900.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 10.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Moja ekipa przyjdzie pod koniec tygodnia dokończyć dach. Zapytam majstra czy ma termin. Majster jest zawalony robotą.Już przyjmuje zapisy na przyszły rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 to tak jak ja jestem zawalony wisniami ... sa pyszne ... ale ile mozna tego przerobic w % ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 to tak jak ja jestem zawalony wisniami ... sa pyszne ... ale ile mozna tego przerobic w % ... Ile- Brzoza wszystko Panie wszystko - pytanie jaki % da sie uzyskać?? 70-80% Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda66 10.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Proszę o opinie o firmie budowlanej - Piotr Piszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_bury 11.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Widziałam robotę jednego gościa. Sam robił całą łazienkę. Wszystko sam sobie kupował, bardzo skrupulatny. Sam potrafi podejmować decyzje (rozsądne). Słyszałam tylko, że długo mu ze wszystkim schodzi ze względu na tą dokładność. Skoczylas Marek604 124 931Nie wiem, jak cenowo. Trzeba pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts