wiolasz 07.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wydaje mi się, ze jeśli to droga gminna to do gminy, do burmistrza. Dobrze jeśli będzie to pismo oficjalne, podpisane przez mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 07.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam,może ktoś mógłby polecić sprawdzoną ekipę do wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam Grupę! wiolasz, kruszon11! dzięki za radę, z tymi studentami to na to nie wpadłem... , młode małżeństwo mam pewne obawy jak się skutecznie rozstać jakby okazali się być nieuczciwi...? masllak! najlepiej będzie jak sprecyzujesz co cię interesuje i pojeździsz i porównasz ceny; z doświadczenia mojego wynika, że o ile "gruba " budowlanka to najlepiej wybrać jeden skład, ew. dwa to wykończeniówka to już jeżdzenie, porównywanie...powiem tak: płytki, kupowaliśmy w : danexie, bozie, rcmb, merkurym, liroju, praktikerze. sam widzisz: trzeba się nabiegać bo albo cena kosmos, albo z dostępnością krucho, albo nic ci się nie podoba... pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić ... dzięki Wojtku za dobre słowo serdeczne pozdro ! Może ktoś z Was się orientuje jak to jest z latarniami ... opłaca miasto/gmina/ - więc decyduje burmistrz/wójt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem rzadkim gościem ale mimo to chciałem wszystkim złożyć życzenia dobrego 2010 roku i wytrwałości w bodowach, które prowadzicie. Z racji wykonywanego zawodu ponadto życzę Wam taniego ciepła. BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić. Dodatkowo dużo zdrowia i mocy wewnętrznej oraz pogody ducha i samych radosnych wiadomości przy śledzeniu wyników naszej " szybkiej drużyny jeżdżącej w lewo " Pozdrawiam Wojtek OOooooooooo Wojtek nam się objawił!! Po taaaakiej dłuuuugiej nieobecności.... Nowym podkarpackim zdradzę, że jak chcecie wodę, centralne - to do Wojtka jak w dym walcie Również noworocznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 08.01.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 witaj Wojtku a u nas takie widoki zaokienne http://images49.fotosik.pl/245/c86fef6a6c35a6c6m.jpg Dedek postaram się odkopać kontakt, do gościa, który robił wylewki u szwagra - prześlę na priv Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zych82 09.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam!Zastanawiam się nad wyborem dachówki. Proszę o opinie i adresy gdzie można w Rzeszowie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 09.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam! Zastanawiam się nad wyborem dachówki. Proszę o opinie i adresy gdzie można w Rzeszowie kupić. Witam My mamy na dachu dachówkę ceramiczną Rupp Sirius 13 - wygląda świetnie, a cenowo wychodzi bardzo korzystnie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 10.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 małe pytanko do forumowiczów ma ktoś z was namiary na jakiegoś projektanta do gazu i co by miał jakieś znajomości w gazowni żeby sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiercholff 10.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 10.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak dachówka to tylko z Przeworska z Instalatora - maja najtaniej, kupowałam u nich cały dach, w porównaniu do dachsystemu było około20% taniej. POzdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ! poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 bogus33 - kiedys pytałes o radiowy internet napisałem, ze podczas sniezycy spisuje sie słabiej dzis chce to odwołac - chodził mi podczas sniezycy jak zyleta chyba sie juz wycwanił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 witam Grupę! brzoza! nie chcę zapeszyć ale jest duże prawdopodobieństwo że będziemy mieli neta z kabelka! jedynie musimy poczekać na poprawienie pogody...boję się że się wprowadzimy i zostaniemy bez neta i tv na jakiś czas. cóż będziem jeździć do miasta na interneta kurde, coraz bliżej przeprowadzka mamy zamówioną sypialnię i agd - teraz czekamy. trzeba się przeprowadzać bo mnie szlak trafi z jeżdżeniem i paleniem tylko po żeby palić- myślę że jak zaczniemy palić cały czas i zameblujemy chałupkę to będzie mniej żarła opału pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ... myślę że jak zaczniemy palić cały czas i zameblujemy chałupkę to będzie mniej żarła opału pozdrawiam wszystkich Bogus ciesze się, ze będziesz miał net z prawdziwego zdarzenia co do zuzycia opału - maleje kiedy sie zamieszka przebywające w domu osoby "oddają" ciepło do otoczenia zwierzęta domowe, zapalone zarówki /ale nie te "niby energooszczedne"/ równiez kiedy jest dom zawilgocony - wietrzenie równiez zmniejsza zuzycie opału witam "nowe twarze" w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 11.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jak dachówka to tylko z Przeworska z Instalatora - maja najtaniej, kupowałam u nich cały dach, w porównaniu do dachsystemu było około20% taniej. POzdrawiam K Potwierdzam słowa Kasi w całej rozciągłości Też u nich kupowałem i zadowolenie jest ... PS Wiecie jak się nazywa szef moich budowlańców ? Brzoza ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no, nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ![/quote Wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 " ja brzoza, ja brzoza" -(4tankisty i sobaka)- nie mogłam się powstrzymać a mrozik trzyma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 14.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Poszukuję sprawdzonych wykonawców do instalacji elektrycznej, oraz do wykonania maszynowych tynków cementowo wapiennych w okolicach Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts