kamyk1 14.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Byłam wczoraj w Rz-wie,i tam na parkingu,przy Realu,facet z Krosna oferuje sprzedaż min.szkła z huty po niskich cenach.Miał też np.sztućce Hoffnera orginalnie zapakowane,72 elementy za 250zł-230-nie wiem czy to dużo czy nie,ale na allegro znalazłam podobne w cenie ok.188-195zł i nawet z przesyłką wychodzi taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 14.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witajcie, dedek namiar w końcu znalazłam, wysłałam na PRIV.torman a elektryka, hm, mój raczej nie jest tani - ale solidny, może my się daliśmy trochę w super bezpieczna instalację wpakować....Ale jak chcesz to prześlę namiar.A poza tym Boguś kiedy parapetówa??? Pozdrawiam k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoMa 16.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam, Budujemy domek w Rzeszowie (Budziwój). Proszę o namiary na ekipy dekarzy. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 17.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 witam Grupę! katarzynap3! parapetówka w najbliższym czasie, kwestia 2-3 tygodni- w zasadzie możnaby już ale organizacyjnie tak nam pasuje. JoMa! witaj w Grupie. a my skończyliśmy zabudowę garderoby w drugiej sypialni- jeszcze tylko otapetować (tapeta nie wybrana) i skręcić resztę półek (poszerzenie planu garderoby). ciekawe też czy przed wprowadzeniem stolarz zdąży zrobić zabudowę szafy w przedpokoju i szafki do łazienki dolnej- nie dało się ich zmierzyć dopóki nie było pralki życzę owocnego i zdrowego tygodnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VLQ 19.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! fajnie bedzie miec do kogo uderzyc z pytaniami, ktorych na pewno nie zabraknie. My (czyli ja z Żoną i pewnie od lutego/marca z córka) mamy dzialeczke w Krasnym (naprawde mala dzialka), pozwolenie na budowe jest, kredyt hipoteczny "sie zalatwia". Od wiosny bedziemy chcieli zaczac budowe domu energooszczednego z projektu Lipińskich DCP 160a czyli Berlin II. Jezeli ktos z podkarpacia budowal podobny dom Lipinskich - prosze o kontakt na priv flaszka czeka Jako ze przez czas zalatwiania papierkow do budowy oczytalem sie teorii na temat domow energooszczednych i tych wszystkich systemow - bede to chcial skonfrontowac z realiami. Chetnie podyskutuje o tym i o tamtym z Praktykami! Mam nadzieje, ze bedzie fajnie! Pozdrawiam Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 VLQ Witaj, no to kolejny klient Lipińskich w Grupie Jakby co - jesteśmy niedaleko. Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 VLQ a to "dziennik" tego domu http://forum.muratordom.pl/post2823512.htm#2823512 Życzę pozytywnych doświadczeń w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A tak z innej beczki, chcemy zrobić ogrodzenie niestety tylko siatką - za dużo tego - w sumie "tylko" dwa boki a 160 m... jakbyście dysponowali namiarem na gotowe murki betonowe w przyzwoitej cenie, to bardzo chętnie skorzystam. Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiajusia 20.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Haj wszystkim budującym na podkarpaciu jestem tu nowa i dopiero się rozeznaje tu w muratordom mam do was proźbe może mi ktoś dać znać kto buduje dom w truskawkach z góry dziękuje pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 20.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 CześćSzukaj tu:http://forum.muratordom.pl/dziennik-truskawek,t84749.htmKto jak kto, ale wiolasz ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiajusia 21.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bardzo jestem wdzięczna jakośnie moge się połapać w tych forach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam wszystkich a mróz sadzi coraz wiekszy ...coraz głębiej wchodzi w ziemię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 23.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A gdzie w Rz-wie lub okolicy moża zbaczyć i ew. kupić tralki do schodów drewniano - metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 23.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam wszystkich a mróz sadzi coraz wiekszy ... coraz głębiej wchodzi w ziemię ... witam ja ostanio doświadczyłem -32 stopni to był mróz pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 echhh nie ma to jak u Murzynów włozy taki na 5 min. jajka w piasek i na sniadanie ma na miękko a tu człowiek musi sie nieźle hajcowac aby zime przetrwac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.01.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A gdzie w Rz-wie lub okolicy moża zbaczyć i ew. kupić tralki do schodów drewniano - metalowe? Czesc Kamyk1, zalezy czy masz trochę zacięcia do domowych prac budowlanych. My jesteśmy właśnie w trakcie montażu. Części drewniane mamy od stolarza, ale części metalowe kupowaliśmy w drewpolu na siemieńskiego. Chyba to się drewpol nazywa. Mają rurki, uchwyty i inne części metalowe. Na pewno teraz Castorama znacznie rozszerzyła asortyment, bo pojawiły się też metalowe części do balustrad. Gdybyś chciał zeby zamontowali, ale dysponujesz kasą, to jata ma fajną ofertę. Nie aż tak drogo, ale trochę trzeba mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 24.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Broza, no jak to bez komentarza dla wczorajszego występu Resovii???? Przecież trzeba chłopaków zagrzać do walki Forumowicze łączcie się - bo kciuki czas zaplatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kasiu oglądałem końcówke - było troche nerwowo, bo bydgoszczanie wcale nie mieli zamiaru odpuścić podobał mi sie Fin Oivanen i Białorusin Alek Akhrem no i strzyżowianin Łukasz Perłowski który kapitalnie serwuje oczywiście gratulacje dla ASSECO RESOVII !!! budowlano - komputerowego klubu dziś finał z Jastrzębskim i trzymam kciuki /kiedys moi koledzy klasowi byli siatkarzami Resovi - wiec tym bardziej / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ale nerwy ...jest w setach 2:2, będzie Tie-break ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 24.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Co za pech. Przegrali, niestety. Troche zbyt duzo przestojów. Ale super ze zaszli tak daleko. Martwi mnie to ze strasznie im siada psychika jak robia błedy. Oby w lidze i tej swiatowej poszło lepiej. Mróz okropny. My jedziemy cały czas na kominku z płaszczem. Troche wwiew to zimno kominem, ale ogólnie jest dobrze. ok. 21 stopni w domu. Ale drewno sie konczy i trzeba bedzie dokupic. Poszło nam od pazdziernika ok 7 kubikow + tak z kubik pocietych desek jeszcze z budowy. Z tym ze w mniejsze mrozy w domu mamy ok 23. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts