sebo8877 12.05.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Cześc i czołem po wiekach neobecności. Potrzebna mi pomoc- potrzebuję sprawdzonego i w dobrej cenie fachury coby mi wykonał fundamenty.Możecie mi polecic kogoś z czystym i spokojnym sumieniem? Dzieki P.S. Czy sa tu jeszcze tacy co mnie jeszcze pamiętają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam Sebo, uwierzysz jak napiszę, ja Cię pamiętam przy drugim domku idę na łatwiznę, wszystkim zajmuje się jedna firma (a wręcz jedna osoba) ja tylko mówię co chcę na kiego i oczywiście płacę, reszta mnie nie obchodzi, Anndzia podbiciówki nie mam takiej, a polecać ekipy przestałam już na etapie pierwszej budowy, u mnie byli ok, i terminowi a tam gdzie ich poleciłam zawalili na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zych82 17.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam.Czy ktos moze mi powiedzieć gdzie można dostać gotowe szamba betonowe w Rzeszowie lub bliskiej okolicy.Potrzebuje do Chmielnika takie szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 17.05.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wiatjcie CZy ktos sie orientuje gdzie w okolicach Łańcuta /Rzeszowa ma ktos do sprzedania ziemie ,potrzebuje ok 10 wywrotek. dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 17.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wiatjcie CZy ktos sie orientuje gdzie w okolicach Łańcuta /Rzeszowa ma ktos do sprzedania ziemie ,potrzebuje ok 10 wywrotek. dzieki za info. Ja mam jakieś nr tel z których korzystałam. Możesz zadzwonić, bo oni cały czas gdzieś kopią. Jak ja brałam to kopali bloki przed Auchan. Wysyłam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 17.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wiatjcie CZy ktos sie orientuje gdzie w okolicach Łańcuta /Rzeszowa ma ktos do sprzedania ziemie ,potrzebuje ok 10 wywrotek. dzieki za info. Witam Również szukamy namiaru na ziemię w okolicach Rzeszowa, gdyby ktoś miał jakiś namiar będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 19.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja mam jakieś nr tel z których korzystałam. Możesz zadzwonić, bo oni cały czas gdzieś kopią. Jak ja brałam to kopali bloki przed Auchan. Wysyłam na prv. Hejka dzieki Andzia za info bede dzwonic mam nadzieje ze sie uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 20.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 P.S. Czy sa tu jeszcze tacy co mnie jeszcze pamiętają??? SĄ!!!witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 20.05.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 witam!dawno tu nie zaglądałem, widzę kilka nowych osób- powodzenia w budowaniu. pytacie o ziemię...mam namiar ale podam jak go sprawdzę, tzn jak przywiezie gość i będzie to dobra ziemia to polecę go jak nie to nie. a i jeszcze jedno: mam na zbyciu trochę stali zbrojeniowej: gładki, prostowany pręt fi6, fi8 i kilka fi10 żebrowanych - w okolicy Rzeszowa. pozdrawiam wszystkich i pogody życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 25.05.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 WitamMam pytanie gdzie w okolicach Rzeszowa można tanio kupić styropian, może ktoś ostatnio kupował więc będę wdzięczny za namiarPozdrawiam Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 26.05.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam. Czy ktos moze mi powiedzieć gdzie można dostać gotowe szamba betonowe w Rzeszowie lub bliskiej okolicy. Potrzebuje do Chmielnika takie szambo. Witajcie po dłuższej przerwie. Jak szukałam to zagłębie betonowych szamb jest pod Radomiem i tutaj nie mieli taniej. Ta firma w której kupowałam z dowozem i montażem oraz atestem zakładu higieny to firma ekobet pphu tel 483332645 Innych niestety nie znam, ale może przynajmniej porównasz ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam Sebo, uwierzysz jak napiszę, ja Cię pamiętam przy drugim domku idę na łatwiznę, wszystkim zajmuje się jedna firma (a wręcz jedna osoba) ja tylko mówię co chcę na kiego i oczywiście płacę, reszta mnie nie obchodzi, Anndzia podbiciówki nie mam takiej, a polecać ekipy przestałam już na etapie pierwszej budowy, u mnie byli ok, i terminowi a tam gdzie ich poleciłam zawalili na całej linii Ja tez mam taki plan ale kroją mnie na każdej jednej pozycji Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 P.S. Czy sa tu jeszcze tacy co mnie jeszcze pamiętają??? SĄ!!! witaj Witam Cię serdecznie i pozdrawaim A wrcając do mojego pytania- ma ktos fachure do fundamentów?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam. Czy ktos moze mi powiedzieć gdzie można dostać gotowe szamba betonowe w Rzeszowie lub bliskiej okolicy. Potrzebuje do Chmielnika takie szambo. Pytaj tu: http://www.jar.itl.pl/webespresso.php/PageId,298,lang,.html - zdarza się ze robią cos na zamówienie nietypowego tu się mocno targuj: Dąb-bet e-mali: [email protected] tel. 663808301 tel. 665216833 a tu sie ogłaszają http://www.rzeszowmiasto.pl/dom-i-ogrod/sprzedam/rzeszow-sprzedaz-szamb-betonowych---100-satysfakcji.htm no i Radomale i podkarpackie też http://www.szambo.go3.pl/ Mam nadzieję ze pomogłem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 31.05.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hello! Nikt nie zakładał u siebie podbiciówki z Gamratu w kolorze grafitowym. Proszę niech ktoś mi znajdzie 2 małe kawałeczki;) Czekam z niecierpliwością... Widzę, że forum mało aktywne, ale myślę, że sporo osób jednak zagląda. Ja ciągle szukam kawałka podbiciówki z Gamratu. Może wiecie czy czasami w waszej okolicy ktoś takiej nie zakładał. Mam nadzieję, ze jednak ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.06.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja cały czas szukam jakiejś podpowiedzi nt ekipy do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutex 03.06.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 A ja cały czas szukam jakiejś podpowiedzi nt ekipy do fundamentów witam zadzwon tutaj gosc powinien zrobic uczciwie i dobrze robote 788 579 458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnik009 07.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Czesc Jestem tutaj nowa, buduję się w Chmielniku. Obecnie staram się znaleźć kogoś do wykopania studni - takiej zwykłej. Czy wynajmowaliście różdżkarzy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 10.06.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Czesc Jestem tutaj nowa, buduję się w Chmielniku. Obecnie staram się znaleźć kogoś do wykopania studni - takiej zwykłej. Czy wynajmowaliście różdżkarzy? Pozdrawiam Ja przy okazji badań geotechnicznych podpytałem. U mnie woda jest, gdzie bym nie kopał. Jeśli masz namiary na kogoś do kopania, to bym poprosił. P.S. Zakład Energetyczny w Rzeszowie zmienił politykę przydzielania taryf. Wcześniej dawał na moment budowy G11, a teraz C11. Taryfa domowa po odbiorze budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam Wszystkich. Mam do sprzedania drzwi metalowe, montowane były jako tymczasowe do domu- przed montażem tych ostatecznych aby ich nie zniszczyć. Nie pasują mi kolorystycznie do garażu Struktura drewna, kolor ciemny brąz, klamka i zamki w komplecie, folia zdjeta była dopiero przy demontażu. Stan bardzo dobry. Wymiary 1m x 2,10 m, dla zainteresowanych zdjecie na maila. Do odbioru w Hermanowej pod Rzeszowem lub okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts