Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

Cześc i czołem po wiekach neobecności.

Potrzebna mi pomoc- potrzebuję sprawdzonego i w dobrej cenie fachury coby mi wykonał fundamenty.

Możecie mi polecic kogoś z czystym i spokojnym sumieniem?

Dzieki

P.S. Czy sa tu jeszcze tacy co mnie jeszcze pamiętają???

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Sebo, uwierzysz jak napiszę, ja Cię pamiętam :p

przy drugim domku idę na łatwiznę,

wszystkim zajmuje się jedna firma (a wręcz jedna osoba)

ja tylko mówię co chcę na kiego i oczywiście płacę, reszta mnie nie obchodzi,

Anndzia

podbiciówki nie mam takiej,

a polecać ekipy przestałam już na etapie pierwszej budowy,

u mnie byli ok, i terminowi a tam gdzie ich poleciłam zawalili na całej linii :(

Wiatjcie

CZy ktos sie orientuje gdzie w okolicach Łańcuta /Rzeszowa ma ktos do sprzedania ziemie ,potrzebuje ok 10 wywrotek.

dzieki za info.

Ja mam jakieś nr tel z których korzystałam. Możesz zadzwonić, bo oni cały czas gdzieś kopią. Jak ja brałam to kopali bloki przed Auchan.

Wysyłam na prv.

witam!

dawno tu nie zaglądałem, widzę kilka nowych osób- powodzenia w budowaniu.

pytacie o ziemię...mam namiar ale podam jak go sprawdzę, tzn jak przywiezie gość i będzie to dobra ziemia to polecę go jak nie to nie.

a i jeszcze jedno: mam na zbyciu trochę stali zbrojeniowej: gładki, prostowany pręt fi6, fi8 i kilka fi10 żebrowanych - w okolicy Rzeszowa.

pozdrawiam wszystkich i pogody życzę.

Witam.

Czy ktos moze mi powiedzieć gdzie można dostać gotowe szamba betonowe w Rzeszowie lub bliskiej okolicy.

Potrzebuje do Chmielnika takie szambo.

Witajcie po dłuższej przerwie.

Jak szukałam to zagłębie betonowych szamb jest pod Radomiem i tutaj nie mieli taniej. Ta firma w której kupowałam z dowozem i montażem oraz atestem zakładu higieny to firma ekobet pphu tel 483332645

Innych niestety nie znam, ale może przynajmniej porównasz ceny :)

Witam

Sebo, uwierzysz jak napiszę, ja Cię pamiętam :p

przy drugim domku idę na łatwiznę,

wszystkim zajmuje się jedna firma (a wręcz jedna osoba)

ja tylko mówię co chcę na kiego i oczywiście płacę, reszta mnie nie obchodzi,

Anndzia

podbiciówki nie mam takiej,

a polecać ekipy przestałam już na etapie pierwszej budowy,

u mnie byli ok, i terminowi a tam gdzie ich poleciłam zawalili na całej linii :(

Ja tez mam taki plan ale kroją mnie na każdej jednej pozycji

Sebo8877

Witam.

Czy ktos moze mi powiedzieć gdzie można dostać gotowe szamba betonowe w Rzeszowie lub bliskiej okolicy.

Potrzebuje do Chmielnika takie szambo.

Pytaj tu:

http://www.jar.itl.pl/webespresso.php/PageId,298,lang,.html - zdarza się ze robią cos na zamówienie nietypowego

tu się mocno targuj:

Dąb-bet

e-mali: [email protected]

tel. 663808301

tel. 665216833

a tu sie ogłaszają http://www.rzeszowmiasto.pl/dom-i-ogrod/sprzedam/rzeszow-sprzedaz-szamb-betonowych---100-satysfakcji.htm

no i Radomale i podkarpackie też :)

http://www.szambo.go3.pl/

Mam nadzieję ze pomogłem

Sebo8877

Hello! Nikt nie zakładał u siebie podbiciówki z Gamratu w kolorze grafitowym. Proszę niech ktoś mi znajdzie 2 małe kawałeczki;)

Czekam z niecierpliwością...

Widzę, że forum mało aktywne, ale myślę, że sporo osób jednak zagląda. Ja ciągle szukam kawałka podbiciówki z Gamratu. Może wiecie czy czasami w waszej okolicy ktoś takiej nie zakładał. Mam nadzieję, ze jednak ktoś się znajdzie ;)

Czesc

Jestem tutaj nowa, buduję się w Chmielniku. Obecnie staram się znaleźć kogoś do wykopania studni - takiej zwykłej. Czy wynajmowaliście różdżkarzy?

Pozdrawiam

Ja przy okazji badań geotechnicznych podpytałem. U mnie woda jest, gdzie bym nie kopał. Jeśli masz namiary na kogoś do kopania, to bym poprosił.

P.S.

Zakład Energetyczny w Rzeszowie zmienił politykę przydzielania taryf. Wcześniej dawał na moment budowy G11, a teraz C11. Taryfa domowa po odbiorze budynku.

Witam Wszystkich.

Mam do sprzedania drzwi metalowe, montowane były jako tymczasowe do domu- przed montażem tych ostatecznych aby ich nie zniszczyć. Nie pasują mi kolorystycznie do garażu ;)

Struktura drewna, kolor ciemny brąz, klamka i zamki w komplecie, folia zdjeta była dopiero przy demontażu. Stan bardzo dobry.

Wymiary 1m x 2,10 m, dla zainteresowanych zdjecie na maila.

Do odbioru w Hermanowej pod Rzeszowem lub okolice.