stefan z us 27.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 PS ja też buduję, (...) Taaaaaaak ??!! A komu ? sorki zapomniałem dodać, że ja nie buduję tylko kopię ziemiankę na skarpie.... bo chcę mieć jedno okno !!! Panie budoniczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jak Ty to robisz ... Tak: *url=http://www.maciejon.republika.pl/images/PICT00xx.JPG] *img]http://www.maciejon.republika.pl/images/PICTxx.JPG[/img][/url] W miejscach * jest [ PICTxx to ikona, PICT00xx - to duże zdjęcie PS. Pomysł sesji fotograficznej z Sebo jest bardzo interesujacy. Zazdroszczę Poza tym od jutra ma zaczać sie koniec tak pięknej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 W przsyszłym tygodniu - ja idę na łowy z aparatem - trza też się pochwalić ........ myślałem, że wpadniesz i razem urządzimy sesje zdjęciową, a Ty wolisz na boku sobie popstrykać .......; No to co U mnie w Przyszłą Niedziele ???? Połazimy trochę po górkach ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jak Ty to robisz ... Tak: *url=http://www.maciejon.republika.pl/images/PICT00xx.JPG] *img]http://www.maciejon.republika.pl/images/PICTxx.JPG[/img][/url] W miejscach * jest [ PICTxx to ikona, PICT00xx - to duże zdjęcie PS. Pomysł sesji fotograficznej z Sebo jest bardzo interesujacy. Zazdroszczę Poza tym od jutra ma zaczać sie koniec tak pięknej jesieni Maciek ale musisz mieć formatkję Większa i mniejsza osadzona na serwerku jakims swoim tak ??? Te ty nie zapeszaj tej pogody - od czwarku ma się zrobic ładniej Jak chcesz wpaśc to zapraszam - im nas będzie więcej tym raźniej się będzie focic wiola no toż Tys moja sąsiadka Rs-a żresztą też Ty w Hermanowej, Rs w Kielnarowej ja w Nowym Borku Wszystko w zasięgu popołudniowego spaceru - prze łaki to jakies 2-5km Czy jest ktos jeszcze z naszych OKOLIC ??? Bo nie pamiętam. A Brzoza też blisko - ale to już rowerem trzabyłoby jechać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maciek ale musisz mieć formatkję Większa i mniejsza osadzona na serwerku jakims swoim tak ??? Oczywiście. Jest to stronka wykupiona na serwerze Republiki. Mam tez darmową ale ciagle pchają sie tam reklamy, więc nie korzystam. A co do wspólnej sesji foto to, niestety, w tym roku z mojej strony nie uda się. Mam "zaklepane" dwa pierwsze weekendy listopada. Może "inną razą" . Nie mniej dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 sebo jednego roweru juz sie dorobilismy to moze jak sie wprowadzę skorzystam w końcu z niego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No to zapowiadam ze 5 listopada - sesja Fotograficzna dla wszystkich chętnych Lokalizacja Nowy Borek Czas: cos w okolicach 14-15 Zapraszam wszystkich chętnych:) RS - ty oczywiście będziesz na mur beton Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Czy komuś cos przyweźć ze śląska ??? pomachaj reka w Dabrowie ... tam "kawałek mnie" zostało ... drzwi piękne wybrałes Sebo zdjęcia RS'a - majstersztyk ... oktogon witamy serdecznie - wreszcie mamy architekta w grupie... ... Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma zanim położymy dach... aldio - trzymam wiec kciuki za pogode Pozdrawiam Was słonecznie i ciepło - lubię jak się rozkręcacie i dużo piszecie- nie trzeba tej grupy szukac Bóg Wie gdzie bardzo dzis miło w grupie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaPiotr 27.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To i my dołączamy. Wprawdzie jeszcze praktycznie nie rozpoczęliśmy budowy- narazie tylko papiery, w z budową ruszamy na wioosnę. Pewnie będziemy tu zaglądać- kopalnia wiedzy i pomysłów. Pozdrawiamy tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Czy komuś cos przyweźć ze śląska ??? pomachaj reka w Dabrowie ... tam "kawałek mnie" zostało ... drzwi piękne wybrałes Sebo zdjęcia RS'a - majstersztyk ... oktogon witamy serdecznie - wreszcie mamy architekta w grupie... ... Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma zanim położymy dach... aldio - trzymam wiec kciuki za pogode Pozdrawiam Was słonecznie i ciepło - lubię jak się rozkręcacie i dużo piszecie- nie trzeba tej grupy szukac Bóg Wie gdzie bardzo dzis miło w grupie ... Brzoza nie mam juz Ci siły dziękowac za miłe slowa tak więc - jak Ci coś ise u mnie podoba - automatycznei masz dziękowanie odemnie Pozadrawiam no i zapraszam na sesję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oktogon 27.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witajcie witajcie Mam rozumieć ze nigdy na waszą grupę nie zaglądnał żaden architekt? Miło być pierwszym Sebo: ogólnie projektowaniem wnętrz. A odnośnie wykorzystywania, to może nie, ale pomóc jak najbardziej Coby nie zaśmiecać forum to proponuję meila ([email protected]) napisz w czym problem itp. a potem zobaczy się co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Na tym pierwszym zdjęciu to ja tam gdzies mieszkam na horyzoncie Oktogon - sprawa załatwiona - jak wróce z pracy napisże cCi maila - jak mógłbyś pomóc będę wdzięczny sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 mam pytanie:dostałam już wypis z rej. gruntów (w końcu) i widze ze jest tam :Grunty orne kl. IIIa. to ja mam to jeszcze odrolnić? bo mapkę do celów projektowych będę dopiero robić...jak to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 mam pytanie: dostałam już wypis z rej. gruntów (w końcu) i widze ze jest tam :Grunty orne kl. IIIa. to ja mam to jeszcze odrolnić? bo mapkę do celów projektowych będę dopiero robić...jak to z tym jest?Ważne jest co zawiera plan zagospodarowania przestrzennego. Jeżeli w tym planie jest powiedziane, że Twoja działka jest przeznaczona pod budownictwo to klasa gruntu jest tylko po to, bys w trakcie budowy płaciła podatek od gruntu o takiej właśnie klasie. Tak było i u mnie i nadal, mimo odebranego budynku, klasa gruntu nie uległa zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 mam tylko warunki zabudowy, które zrobił poprzedni właściciel a które przenosimy na nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no, w końcu, ... I fajnie:) Bardzo ale to bardzo podoba mi sie klimat tego ostatniego zdjęcia z liśćmi na wodzie. Wspaniałe kolory. Żona oglądajac kolejne zdjęcia mówiła: piękne, piękne, piękne a przy ostatnim: śliczne. Teraz wiem, ze śliczne jest śliczniejsze od pieknego Rafał: Dziekuję za zaproszenie. Bardzo korci mnie ten plener fotograficzny, mimo, ze moje szanse na pojawienie się są obecnie małe. Sebastian: Nie kraczę z pogodą. Jest też szansa na zmianę naszych planów. Obawiam się też, że proponowana przez Ciebie pora jest późna. Będzie to po zmianie czasu. Spotkanie przed południem miałoby "więcej światła" . No i ja mam te ponad 100 km do powrotu. Nie chcę wpływać na godzinę spotkania w sytuacji gdy nie jestem pewien swego przyjazdu ale... gdyby miało to miejsce przed południem, to dałbym odpowiedź dopiero po 2-3.XI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 mam tylko warunki zabudowy, które zrobił poprzedni właściciel a które przenosimy na nas..Powinnaś znać aktualny plan zagospodarowania. Nie wiem jak stare są warunki zabudowy, które masz. Najlepiej idź do gminy. Tam powinni Ci to od ręki wyjaśnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie ma sprawy ludziki :0 - moze być i przed południem. Maciek masz rację - toż to już po zmianie czasu- a "szwajc" jest potrzebny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 warunki są z kwietnia 2006 roku, to chyba nie tak stare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 warunki są z kwietnia 2006 roku, to chyba nie tak stare...To wszystko powinno być w porządku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts