maciejon 03.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Mój wcześniejszy post był wyładowaniem złości i opisaniem jak wykonawca w dzisiejszych czasach traktuje inwestorów.I bardzo dobrze, że wyładawałaś się u swoich. Grupa jest również od tego. Sytuacji jakiej doświadczasz znam tylko z opowieści, chociaż nie do końca. Moge Ci tylko napisac to, że niestety zawsze cos wychodzi gorzej a nawet bardzo żle. To jednak nie wpływa na "kulistość ziemi" i w sumie, po czasie, będziesz wspominała to jako "ezgotyczne przeżycie". Dzisiaj solidaryzuję sie z Tobą. Witam Wszystkich. To jest mój debiut na forum i z taką pewną nieśmiałością pytam, czy przyjmiecie mnie do swojej grupy? Z dwóch względów się kwalifikuję: jestem z Podkarpacia, i tutaj również buduję dom. Ale z szacunku dla "starych" forumowiczów pytam o zgodę. Pozdrawiam Baśka.Chyba jeszcze Nikt nigdy z taką niesmiałością nie nie pytał o przyjęcie do Grupy. Witaj i bądź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.12.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 No to ja na szybko:NADIUCH DOSTAŁ KOLEJNE ZŁOTO!! I tym samym zdobyliśmy tytuł Młodzieżowego Championa Polski!!Cieszę się okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.12.2006 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No to ja na szybko: NADIUCH DOSTAŁ KOLEJNE ZŁOTO!! I tym samym zdobyliśmy tytuł Młodzieżowego Championa Polski!! Cieszę się okrutnie. Baru Gratuluję Tobie i Nadiuchowi http://www.calino.pl/produkty/puchary/103.jpg i oczywiście czekam na Wasze dalsze sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Wszystkich. To jest mój debiut na forum i z taką pewną nieśmiałością pytam, czy przyjmiecie mnie do swojej grupy? Z dwóch względów się kwalifikuję: jestem z Podkarpacia, i tutaj również buduję dom. Ale z szacunku dla "starych" forumowiczów pytam o zgodę. Pozdrawiam Baśka. Baśka juz jestes wyjątkowa - pytając nas o przyjęcie do grupy w taki szczególny sposób. Tak więc witamy serdecznie - no i czekamy na relacje z Twojego placu Boju. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Baru Gratuluję Chciałam wszystkim Basiom dziś złożyć najserdeczniejsze życzenia, dużo szczęścia, radości, uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły, samych przyjemnych i spokojnych dni. http://www.tamara.wxc.pl/kartki/1/206.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 to ja też dokładam swoje buziaczki - dla wszystkich Basiek. No i Baru - dla Nadiucha - same gratulacje:) Już nie pamiętam ile ma tych trofeuf:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 04.12.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Baru - masz wielkiego!!! przyjaciela i bardzo pięknego! Serdeczne gratulacje! Jakieś nowsze zdjątka Twojego Nadiucha? Wszystkim Barbarkom stu lat w zdrowiu i pomyślności w wymarzonych domkach i kochających rodzinkach. A dla Mojej Bachy jeszcze raz najlepsze życzenia imieninowe oraz urodzinowo- trójkowe (zmiana kodu: trójka z przodu ) Odezwijta się z Tego Wrocka, bo z planów weekendowych nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 04.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mój wcześniejszy post był wyładowaniem złości i opisaniem jak wykonawca w dzisiejszych czasach traktuje inwestorów.I bardzo dobrze, że wyładawałaś się u swoich. Grupa jest również od tego. Sytuacji jakiej doświadczasz znam tylko z opowieści, chociaż nie do końca. Moge Ci tylko napisac to, że niestety zawsze cos wychodzi gorzej a nawet bardzo żle. To jednak nie wpływa na "kulistość ziemi" i w sumie, po czasie, będziesz wspominała to jako "ezgotyczne przeżycie". Dzisiaj solidaryzuję sie z Tobą. Ja również. Jeszcze niedawno strasznie się wkurzałam na murarzy, których trzeba było pogonić i potem długo szukać nowych. Strasznie patrzeć: jak na domek i więźbę pada deszcz, śnieg. Ale skoro dach już jest to złość mija. Aga tak jak piszesz każdy wybiera komu płaci. Ale jeśli jakiś wykonawca leci z nami w kulki - trzeba o tym pisać, przestrzegać. My też mieliśmy ekipęmurarzy poleconą przez znajomych, na innych budowach nadal ję polecają - u nas podpadli na całej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja poprosiłabym jednak o namiary na murarzy, sama pogadałabym i wybrała z czego mogę. Zawsze to jakaś pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 04.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi na temat dachówki. Dach mam (w projekcie...) skomplikowany. Kto chce może zobaczyć tutaj: http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=77&a=175&sid=5Znajomy przy trochę podobnym dachu zdecydował się na blachodachówkę i później narzekał że 2 razy więcej musiał jej kupić niż powierzchnia dachu. Na pewno przesadzał - ale jednak... Pewnie jeszcze trochę będę się łamał ale coraz bardzioej mnie dachówka nęci. maciejon, AnetaS - jasne że nie ma sensu pod blachę robić mocnej więźby. W prokjekcie więźba jest pod dachówkę, to też łatwiej (choć drożej) zamówić taką bez zastanawiania się jak ją odchódzić. B@ha - a kto robi takie wyceny w 2 wariantach jeśli można wiedzieć ? Czas wykonania - dzień czy tydzień - nie ma znaczenia. A czy duża jest różnica w kosztach ułożenia ? aldio - ładny dach, czy to braas ? ile kosztował ? Deakarze biorą od metra czy jak ? Aga44, AnetaS - fundamenty robiła mi ekipa z polecenia z Błażowej. Jestem z nich zadowolony. W trakcie prac dołożyłem im trochę wcześniej nie planowanej roboty, co nie wpłynęło na ustaloną wcześniej cenę. Mam nadzieję, że będą kontynuować na wiosnę.Ciekawe czy to ta sama ekipa ? Tomasz 3211 - jak tam kredyt ? Gdybym wiedział jak się zdjęcia umieszcza to pokazałbym wam moje pobojowisko. PozdrawiamJonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 04.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 JonaszOdp na priv[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 04.12.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 mam nadzieję, że dojdzie bo na razie jej nie ma. Mam wrażenie że wiadomości wysyłane na prv dochodzą z opóźnieniem. Czy jest jakiś sposób na ich szybsze ściaganie ?Jonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.12.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 mam nadzieję, że dojdzie bo na razie jej nie ma. Mam wrażenie że wiadomości wysyłane na prv dochodzą z opóźnieniem. Czy jest jakiś sposób na ich szybsze ściaganie ? Jonasz w momencie gdy się zalogujesz powinna wiadomość przyjść do Ciebie. Chyba że coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 04.12.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki, doszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 04.12.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witajcie, Nowi!!! Ja po staremu. Jutro będą robić u nas przyłacz prądu!!! Coś się dzieje mimo zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lena z Rzeszowa 04.12.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam wszystkich, Jak można przeczytać na forum z ekipami nie ugadniesz. Często słyszę od znajomych, że u nich wszystko robili OK, ale jak się okazuje np. część pracowników wyjechała na Zachód i ekipa już nie ta sama, złożona z przypadkowych osób z łapanki. Ja też poszukuję ekipy i czekam na kilka wycen. I sama za siebie trzymam kciuki! Najbardziej żałuję, że odpuściłam sobie wylewanie fundamentów w tym roku. Wiedziałam, że nie zdążę do listopada z pozwoleniem. A tu kurcze taka piękna, aż się prosi działać!!!!!!!Ale cholera go wie, jak będzie z pogodą. Mam tylko nadzieję, że wiosna się rozpocznie bardzo szybko!!!!!Czego sobie oraz innym rozpoczynającym budowę życzę. Lena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 04.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 no tak, ja miesiąc temu odłożyłem dalszą działalność do wiosny ale teraz nie wiem czy by może czegoś nie zrobić jeszcze...Budowa murów wprawdzie odpada (brak ekipy) ale może by kanalizację podciągnąć... Prąd i woda jest, to by tylko gaz został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 04.12.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam i od razu potrójnie dziękuję: za ciepłe powitanie, nie spodziewałam się takiego; za życzenia imieninowe; no i oczywiście za przyjęcie do Grupy. Przyłączam się również do gratulacji dla Ciebie Baru, życzę dalszych sukcesów, mam nadzieję, że są jeszcze jakieś trofea, które moglibyście z Nadiuchem zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.12.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Bardzo dziękuję i za życzenia imieninowe i za gratulacje dla mojej czarnej ruskiej baby. \Teraz będziemy miały dwumiesięczną przerwę, do wystawy w lutym na Podpromiu. I musimy zacząć zbierać złotka na dorosły już championat.Pozdrawiam wszystkich serdecznie, z uściskami dla pozostałych podkarpackich Baś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 04.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wprawdzie na końcu przyłączam sie do życzeń, ale na pewno szczerze WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO BASIEŃKI!!! http://www.gify.org.pl/rysunki/natura/kwiaty/220.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts