AnetaS 15.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a jeśli chodzi o pytanie 1 to pewnie trzeba czekać na Brzozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Maćku - Anetka i Mac Iek - udzielili odpowiedzi perfekcyjnie na pyt.2 na 1 - obawiam sie ze wyszukiwarka nie jest zaprogramowana - próbowałem róznych opcji dojścia do celu i kicha ... Sebo - ten tytuł jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem (tu brawa dla WAS jako GRUPY która staneła solidarnie, jasno wyrażając swoja wole - tak, ze niemożliwe stało sie mozliwym ...) poza tym nie myslałem o rankingu w tych kategoriach kto jest lepszy - a kto gorszy wiadomo - na forum wygłaszane sa rózne opinie - a ja czesto staje po tej drugiej - mniej popularnej - stronie, która (czesto tak jak Ty) stawia na proste nieprzekombinowane, tanie rozwiązania dlatego to moje zdziwienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 15.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Parę miesięcy temu ktoś już wyjaśniał tą zależność i jakoś utkwiła mi w głowie, ale nie pytaj mnie kto i kiedy bo nie mam pojęcia. Nie umiem tak perfekcyjnie szukać postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 15.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Policzyłem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Subcarpathian 15.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hej , pozdrawiam wszystkich ! , już niedługo w okolicach Cebulowa na podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 15.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hej , pozdrawiam wszystkich ! , już niedługo w okolicach Cebulowa na podkarpaciu Witaj, a gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 16.01.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pisaliście kilka razy o mapie - gdzie ją można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Szsukałem Cebulowa - nie znalazłem .. Subcarpathian - gdzie to jest - ale ten twój nick trudny... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 16.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 może ja pomoge bo to też "prawie" moje okolice Na Ropczyce mówą Cebulowo to podobno jakaś ksywka nadana przez Sędziszów Ropczycą, ale nie wiem czy tak naprawde jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Beti - dziękujemy za wytłumaczenie A to Cebulowo w takim razie znam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 16.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sebo lub inni znawcy tematu: Czy ogrzewanie podlogowe np. w kuchni można łączyć z tradycyjnym, gazowym+kaloryfery w sensie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sebo lub inni znawcy tematu: Czy ogrzewanie podlogowe np. w kuchni można łączyć z tradycyjnym, gazowym+kaloryfery w sensie ? Kuba można łączyć (ale trochę domyślam się o co Ci chodzi) Jezlei chcesz zrobic podlogówke w kuchi z powrotu kaloryfera - odpuść sobie Podejrzewam ze jest ot malutka podłogówka pod płytakiam w kuchni - jeżlei ma do 15 m2 to możesz zrobic ją na zworze RTD lub RTL - jeden ogranicza zasilanie drugi powrót i zrób to na osobnej gałązce ciągniętej z pionu. Taką podłogówkę z porotu kaloryfera odradzam - bo zwsze jest tak ze albo niegrzeja kaloryfer - albo podłoga parzy w stopy. sebo8877 Ps. Czy o to Ci chodziło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 OOO dobrze, ze ktoś o to zapytał, bo myślałam nad tym. Dzieki sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pisaliście kilka razy o mapie - gdzie ją można znaleźć?bernadetta mape i zdjęcia miał filips... http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=7675 filips przebywał we Włoszech - miał wrócić i budowac dom ... tu na Podkarpaciu ...Ciao Teraz jestesmy w trojke ale Gio' na pewno bedzie chciala powiekszyc rodzinke a ja jestem "stary czlowiek i mo®ze" Poza tym po dlogim wloczeniy sie po swiecie mamy zamiar miec psy, koty, i wiele innych http://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=quote&p=324643 ostatni post na forum napisał w grupie podkarpackiej w czerwcu 2004 ...Ciao belli Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj nareszcie mam chwilke czasu wiec poczytalem i melduje sie w "grupie". Widze ze pracujecie dzielnie a niektorzy juz nawet skonczyli - gratulacje Mamy w domu wielkie zamieszanie i dlatego ostatnio nic nie pisalem wiecej informacji napisze na stronce bo nie bede zanudzal wszystkich kto chce to poczyta Buziaki i do zobaczenia później zamilkł ... nie wiadomo co sie stało ... Ciao filips - odezwij sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 16.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 więc nic nie można zrobić - filips wracaj!!!!!!!!!!!!!!!myślałam że można zaznaczać na mapie miejsce zamieszkania czy budowy - klikasz na mapkę i patrzysz kto buduje się najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A może wysłać do niego maila? Odczytałam że ma taki: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 16.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ale ta mapka jest dla grupy krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ale ta mapka jest dla grupy krakowskiej No jest, bo ja tu jestem gościnnie, jako że dobrze się u Was czuję A w sprawie mapki i nie tylko, możesz spróbować wysłać maila do Filipsa, pod ten adres. Może się odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 16.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sloneczko gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 16.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Sebo lub inni znawcy tematu: Czy ogrzewanie podlogowe np. w kuchni można łączyć z tradycyjnym, gazowym+kaloryfery w sensie ? Kuba można łączyć (ale trochę domyślam się o co Ci chodzi) Jezlei chcesz zrobic podlogówke w kuchi z powrotu kaloryfera - odpuść sobie Podejrzewam ze jest ot malutka podłogówka pod płytakiam w kuchni - jeżlei ma do 15 m2 to możesz zrobic ją na zworze RTD lub RTL - jeden ogranicza zasilanie drugi powrót i zrób to na osobnej gałązce ciągniętej z pionu. Taką podłogówkę z porotu kaloryfera odradzam - bo zwsze jest tak ze albo niegrzeja kaloryfer - albo podłoga parzy w stopy. sebo8877 Ps. Czy o to Ci chodziło ??? Nie wiem jak rozwiązać sprawę kaloryfera w kuchni, bo strasznie mi on nie pasuje ? Może masz pomysł jak inaczej rozwiązać tą sprawę ? Będę naprawdę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts