Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

aldio napisał:
frida, to jest nas więcej :D :D

Grunt się nie przejmować!

Na dobrze zamontowane okna wstawiono właśnie dodatkowo 28 kotew!

Co z tym spotkaniem?

Sebo, a jak mapka?

Mapka jest w stadium embrionalnym :oops: :oops: - nanormalniej na świecie nie mam na nią czasu - a jak już mam czas to muszę odsapnąc - bo jak tak dalej będe zapierd... jak katarynka to sie wykręcę

Wiem że Wam obiecałem - i kiedyś to zrobie ale musicie mi wybaczyć - mam Nadzieję że Was nigdy więcj nie zawiodę :-? :cry:

Aldio co do kotew - to było pismo czy nie ???

sebo8877

sebo8877 napisał:
  farida napisał:
  sebo8877 napisał:
Farida - na ścianach w domu mam martwą naturę :wink: :)

Młody jestem - to i sztuka jak na razie jest na jednym z pierwszych planów - na starość zajmę się antykami ... :wink:

:o Ja uwiekbiam antyki!To znaczy ze ja juz jestem... :roll:

Tos mi dowalil :evil: :wink:

No nie taktu troche to ja mam :wink: - antyki wymagają czasu, duszy, renowacji i rozmowy z nimi ...

Sebo8877

No wiesz ,sebo,gadanie do mebli czy swiecznika to mi sie raczej kojazy z no wiesz. :D Przynajmniej ja zaczne sie martwic kiedy zaczne rozmawiac z kredensem.Niech Bog broni :D

Milosnicy kredensow i swiecznikow laczmy sie! :D

wiolasz napisał:
OOOO ktoś jeszcze lubi świeczniki?? :lol:

To podeśle Wam moją żonę - ma ich chyba ze sto :)

Co do gadania z antykami -to śp. moj dziadek tak mi prawił - iż starocie właśnie maja to cos i warto z nimi gadac - na 100% cus w tym jest... a mówię Wam mądry to był człek....

Sebo8877

sebo8877 napisał:

Renia[/b] - nie oceniam ludzisków z racji wieku - lecz racji duszy i charakteru - na ten przykład RS - mógłby byc moim ojcem - a jest zjefajnym człowiekiem i kolegą- tak więc bardzo Cie lubie i mam nadzieję ze poznam Cię na siakims spotkaniu grupy :)

Sebo8877

Dusze mam przepastną a charakterek nie lada ! Ja też Cie lubie. I nie tylko Ciebie innych też...wszyscy tutaj sa fajni, niefajni nie znajduja tutaj przystani...

farida napisał:
Gdzie sie robi takie spotkania zwykle?Wynajmuje sie knajpe czy jedzie do czyjegos ogrodka?Zamawiacie katering( :wink: ) czy kazdy zwozi co ma?Slyszalam o takich spotkaniach,ale nigdy nie bylam i ciekawa jestem :oops:

Żadnych cateringów, jeden zrobi sałatke, drugi placek z jabłkami (!) albo wafel, chłopcy może zadbaja o trunki (piwko, wódeczka ?), wszystko do obgadania...bez srebrnych sztućców oczywiście ...

Pierwszy raz bylo w lutym - to w knajpie, potem u kogoś na działce, w niewykonczonych całkiem domach....

maciejon napisał:

Z Twoją przepasną duszą zetnąłem się kiedyś wirtualnie w dniu Wigilii. I to było piękne i wzruszające

Pamietam, byłes wtedy w podłym nastroju, nie moge pozostać obojetna i wysyłam "ciepłe sygnały", bo ja tez bywam w podłym nastroju, a wtedy:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19176&start=180

ale jak jestem w dobrym nastroju, to wtedy:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21036&start=60

Renia jestem pod ogromnym wrażeniem tego co napisałaś, jeśli możesz to podziel się niekiedy na grupie swoim talentem :)

sebo czytałeś co się stało u TAB

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54006

szczęka mi opadła, co sie tam mogło stać :o

A swoją drogą nawet nie skojarzyłam nigdy że ty tak naprawdę to w wieku mojego męża jesteś :D