AnetaS 12.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sebo jakie bezrobocie Zamiast trzech etatów będzie tylko dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sebo jakie bezrobocie Zamiast trzech etatów będzie tylko dwa. Acha Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po swietach (kurde! dalej mi polskie czcionki nie wchodza). Komputer mi si rozkraczyB - poszlo sie pasc wszystko co mialam na dysku , koszmar!! Przez tydzien nie mialam dostepu na internetu. U nas wszystko w porzadku, juz zaczelam plewic rosnace bujnie trawsko i w sobote - pierwsze koszenie. Zaczyna sie zielony cotygodniowy koszmar ! Pozdrawiam wszystkich i ide spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 piątek, trzynastego partie rządzace "walczą" dzielnie w sejmie o zycie nienarodzone czyli o zycie poczęte - liczy sie jednak zycie poczęte Polaka - bo w ustawie życie Irakijczyka czy Afgańczyka jest nieistotne ... do nich polskie wojsko moze strzelac jak do psów ... ot, obłuda ... " ...Rząd pracuje nad projektem ustawy, który ma zniechęcić Polaków do wcześniejszych emerytur - pisze "Gazeta Wyborcza". Gazeta, która dotarła do projektu ustawy o emeryturach pomostowych, zwraca uwagę, że projekt jest tajny, bo resort pracy, który go przesłał do premiera, obawia się niepokojów społecznych ..." http://emerytury.wp.pl/kat,9992,wid,8750561,wiadomosc.html?ticaid=138ef a wygrali - bo głosili prospołeczne hasła ... zeby nie było całkie minorowo - pogoda wreszcie sie zrobiła wiosenna słoneczko wprost zaprasza na budowy ... miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 WItajcie. Ja tu ciągle Was podczytuję tylko sie nie odzywam, bo wogle na polityce się nie znam, co zresztą dla koloru moich włosów jest dobre- szybko bym osiwiała AnetaS, życzę choć odrobiny wypoczynku, może przy dwóch etatach się uda. Byłam wczoraj na działeczce ugadać się w sprawie prądu od sąsiada.."Nie ma żadnego problemu" A wogle to chyba już kocham tę moją góreczke...no cudna, dziecię mi sie rozbiegało po łące, zatrzymać jej nie mogliśmy. Nawet nie zauważyłam kiedy zaliczyła glebę, zdradziły ją brudne kolana Życzę przyjemnego dnia wszystkim, mimo daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 13.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ... juz zaczelam plewic rosnace bujnie trawsko i w sobote - pierwsze koszenie. Zaczyna sie zielony cotygodniowy koszmar !Cos późno to koszenie i te chwasty u Ciebie Ja pierwsze koszenie robiłem ze dwa tygodnie temu. Tak w zimie urosło trawsko. Chwast na korze zresztą też - i tez była robótka piątek, trzynastego partie rządzace "walczą"... ... miłego dnia !Przy takim Twoim mocnym wejściu ta 13-tka zaczyna wyglądać nieciekawie A poza tym zaczynasz post w czanrej tonacjii, kończysz - radośnie. Cały TY! (I ten spokój traw i ten dziki wiatr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jak juz pisałem 13-stego w piątek to dzień dla mnie szczęśliwy - czego i Wam życzę z całego serca. Patrzcie jakie piekne słońce Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ...na polityce się nie znam, co zresztą dla koloru moich włosów jest dobre- szybko bym osiwiała ... Wiola, jestes brunetka ? /tak mi sie skojarzyło, bo blondynki zdaje sie nie siwieja ... :roll:/ wybacz ale w tej dziedzinie "cienki" jestem a w Rzeszowie - taśma w góre i jadziem w lewo ! a słoneczko nadzwyczaj optymistyczne dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No właściwie to ja blondi jestem. Juz gdzies chyba pisałam, ze łatwiej w życiu z tym kolorem włosów. Ale blondynki też siwieją Wybaczam niewiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ... Ale blondynki też siwieją ... to znaczy ze miałem zbyt mała wiedza o kobietach ... znaczy ... musze sie jeszcze dokształacac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ... Ale blondynki też siwieją ... to znaczy ze miałem zbyt mała wiedza o kobietach ... znaczy ... musze sie jeszcze dokształacac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 13.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 wiecie może jaki prognozy na sobote? piękne słoneczko będzie i mozna bedzie sezon kiełbaskowy porzadnie rozpocząć? no pochwal sie ALDIO jak tam u Ciebie.. napisz że prąd prawie skończony i jutro TYNKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Bez łikynd pogoda jak dzwon - woszty mogiecie piyc Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 pogoda będzie wyśmienita i sezon grillowy czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 piątek ... 13 stego i jeszcze na dodatek 13 sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a za chwile bedzie 13:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 hehehhh tamte udało sie przetrzymac ale znów lekki kryzys ... bo jest 13 :33 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Nie bój nic za chwile bedzie 14:13 potem 15:13 potem 16:13 i tak do pólnocka co godzinkę Kto jedzie na podpromie na targi zieleniny ??? Ja jade prosto po robocie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzis jest targ zieleniny?? ja mam 3 kroki z domu na podpromie... dzięki sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 13.04.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 wezwana do tablicy donoszę z placu boju: jest wstępna hydraulika, wybudowano spiżarkę, prąd prawie zrobiony - trzecia ekipa elektryków, (swoją drogą Wy też uważacie, że peszle na kominkowym kominie bez wkładu - bruzdy w pionie i poziomie są w porządku, czy tylko ja się czepiam?) jutro szpryca pod tynki, gril na słoneczku z przyjaciółmi i dziećmi uwielbiam piątki 13-go, odebrałam dzisiaj tablice swojego autka, nr 555 na Podpromię nie zdążę dziś, ale jutro na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts