forum_user 18.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Macku- dziekuje za Twoja opinie i podzielenie sie doświadczeniem faktycznie samo wnoszenie /któredy/ to dzielenie włosa na czworo to skojarzenie wziałem po tym jak odbyła sie duza dyskusja na forum czy robic wiatrołap i tam m.in. demonizowano ucieczke ciepła otwieraniem drzwi bezposrednio na pole witaj Darek jesli chodzi o szkieletowce - jestem na nie z powodu ze nie posiadaja scian akumulujacych zimno ciepło /wyłaczasz ogrzewanie - brak pradu np - i zaraz w domu zimnowyłaczasz klimatyzacje - i masz za chwile upał/z powodu rozchodzenia sie odgłosów /skrzypienie, stuki/z powodu wiekszego ryzyka insektów, grzyba, kłopotliwszego ubezpieczenia, trudniejszego sprzedania po korzystnej cenie, itpna forum było wiele dyskusji zwolenników i przeciwników poczytaj i wyrób sobie zdanie sam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=994089 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1133252 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1234500 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1459401 Aga zeby doradzic cos w sprawie białkowania - trzeba by te ściany widziec i znac Twoje wymagania ...jedni maja tynki filcowane i pobiałkowanie i uwazaja to za dobre rozwiązanie inni maja tynk II lub III kategorii i uwazaja ze jest to do przyjęcia i bez białkowania ładuja na to emulsje ...a inni nie dopuszczaja mysli o mieszkaniu w takiej strukturze i nie wystarcza im białkowanie tylko uwazaja ze tynk nalezy przeszpachlowac ...gusta sa rózne a ocena co nalezy z tym zrobic - trudna na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No to Euro 2012 Jest nasze Teraz to sie zesramy z nadmiaru roboty... Sebo8877 Wygrales jakis przetarg na budowe stadionu?? Nie - trzeba będzie zrobić Autostrade i drogi ekspresowe.... A nie ma kruszywa.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ... A nie ma kruszywa.... ...... w związku z wprowdzeniem systemu NATURA 2000,gdzie w zapisie ogranicza się hałas z maszyn wydobywczych , gdyż zakłócają spokój ptakom siedzącym na jajach ... pewno kaczki niedługo na jajach siądą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ... A nie ma kruszywa.... ...... w związku z wprowdzeniem systemu NATURA 2000,gdzie w zapisie ogranicza się hałas z maszyn wydobywczych , gdyż zakłócają spokój ptakom siedzącym na jajach ... pewno kaczki niedługo na jajach siądą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ... A nie ma kruszywa.... ...... w związku z wprowdzeniem systemu NATURA 2000,gdzie w zapisie ogranicza się hałas z maszyn wydobywczych , gdyż zakłócają spokój ptakom siedzącym na jajach ... pewno kaczki niedługo na jajach siądą ... http://www.emoty.nc.pl/smileys/36_2_27.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzień Dobry Co tu tak cicho ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzień dobry Sebo choć piątek ... Kobieta miała papugę w domu, która ciągle powtarzała:" Precz z Kaczyńskim! Precz z Kaczyńskimi!". Ktoś z sąsiadów podkablował i niedługo do kobity puka policja: - Dzień dobry, policja. Dostaliśmy wezwanie, że pani papuga obraża naszego prezydenta i premiera. Proszę pokazać papugę. Kobieta przynosi klatkę z papugą, a ta już od progu drze się: - "Precz z Kaczyńskimi!" Policjant upomina kobietę: - Jeśli to się będzie powtarzało to będziemy musieli uśpić papugę, a panią wsadzić do więzienia.Kobieta po wyjściu funkcjonariuszy prosi papugę: - Słuchaj papużko, nie mów tak więcej proszę, bo mnie zamkną a ciebie uśpią i po co nam to ... Kilka dni spokoju, ale papuga sobie przypomniała i znowu zaczęła swoje: - Precz z Kaczyńskimi! - na całe gardło ... Na drugi dzień kobieta dostała wezwanie do sądu na rozprawę - papuga jako dowód rzeczowy. Kobieta poszła więc do spowiedzi powiedzieć księdzu co jej leży na sercu. A ksiądz mówi: - Słuchaj kobieto - ja mam też papugę, która mówi i jest podobna. Na czas rozprawy podmienimy papugi i nikt się nie skapnie ... No i jak uradzili, tak zrobili. Dzień rozprawy, kobiecina z księdzem podmienili papugi i babka leci do sądu z kościelną papugą. Sędzią mówi: - Proszę wnieść klatkę z papugą. Klatka z papugą wniesiona - papuga nic. Nie odzywa sie słowem. Oskarżyciel podpuszcza papugę: - Czy papuga mówiła "Precz z Kaczyńskimi!" ? Papuga nic. Sędzia podpowiada: - Precz z Kaczyńskimi! oskarżyciel i oskarżyciel posiłkowy też zachęcają: - Precz z Kaczyńskimi! W końcu cała sala skanduje: - Precz z Kaczyńskimi! Precz z Kaczyńskimi A papuga zawodzi kościelnym głosem: - Słuuuuchaaaaj Jeeeezuuuuu jak Cię błaagaa luuud...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeżlei ktos potrzebuje ekipę wod-kan-co - mam wolne terminy pod koniec maja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebo, wode i kanalize tez sam robiłes ?! - Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną? - Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebo, wode i kanalize tez sam robiłes ?! - Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną? - Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga ... Brzoza robiłem u siebie wszystko sam - ta ekipa to ekipa z którą współpracuje. Ja ogólnie jestem od materiału - oni od roboty. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 achaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 bielutko z rana ... szron mysle jednak, ze to koniec przymrozków i w zwiazku z tym ogłaszam - koniec sezonu grzewczego a dzis Dzień Ziemi ... http://www.dzienziemi.org.pl/2007/assets/plakat2007mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 bielutko z rana ... szron mysle jednak, ze to koniec przymrozków i w zwiazku z tym ogłaszam - koniec sezonu grzewczego Obyś miał rację! Ja już u siebie dwukrotnie ogłaszałem koniec i dwa razy odszczekiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 groszek cukrowy zeszedł u mnie /a uwielbiam na surowo :D/ - wiec jak pożegnamy Panią Zimną Wiosne - Maćku (która wymroziła morele i brzoskwinie ) to moze choc sliwki nam zostawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 http://maciejon.republika.pl/images/2007_04_22_119.jpg Więcej tutaj ostatnio o pogodzie niż o budowaniu, wobec tego jeszcze dołożę Oto ruszajacy do życia Tulipanowiec amerykański 'Aureomarginata' Więcej tego typu "przebudzeń" na naszej stronie w dziale Ogród 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Z uwagi na mały wypadek - nie bedzie mnie na forum jakis czas. Może nie będę pisał co się stało- ale powiem jedynie że wszystko jest na dobrej drodze i może będzie ok. Pozdrawiam cała grupę i powodzenia - no i mam nadzieję że szybko do Was wrócę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.04.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wracaj szybko i zdrowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 szybkiego powrotu do zdrowia Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Nie będe dziękował - by nie zapeszac Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts