forum_user 14.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 ... A że w przeszłości inne narody zauważyły tę naszą cechę narodową to wykorzystali (za naszym przyzwoleniem) pod Samosierrą Koizietulski ze szwolezerami byli urżnięci jak jałówki pod Monte Cassino wódzia pod Lenino spirt ciekawe co daja amerykanie naszym prezydentom, ze ci im właza az tak do du .py ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wydaje mi się że rudą wóde na myszach pędzoną Bo my to mamy jakiś kompleks wschodniego i zacofanego kraju, czy jak to nazwać. I pewnie myślą, ze jak nas po plecahc jakiś zachodni przywódca poklepie to już jakbyśmy Pana Boga za nogi złapali..A co sie za tym klepaniem kryje to juz nie myślą. O rety ja politykuję!! brzoza, Ty mnie nie wkręcaj bo ja nie lubię polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heh he Wiola - to po jednemu i do roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Mogę tylko pokibicować Tobie i innym niepracująm bo ja nic nie robię. Chodzę na spacerki, zajmuję sie domem i tak moje życie upływa w radościach i rozleniwieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 jak wybudujesz domek - to sie zacznie ... jakies grzadki, rabaty, krzewy a to koszenie trawy wyskoczy a to zaspa sniegu życie stanie sie urozmaicone baaardzo sorry za niedyskrecje - jaki znak zodiaku Jestes ? (upsss ... cofam pytanie - jesli zbyt smiałe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pytaj o co chcesz rybka jestem, mocium Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.05.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 ślicznie ! ja bardzo lubie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Czy coś masz wspólnego z marcem' 68? bo jakoś mi się tak skojarzyło. Kiedyś tak okreslano wydarzenia z tego czasu no ale przecież Ty za młody jesteś... albo nawiązujesz do powiedzenia z okresu J III Sobieskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 brzoza, no podyskutuj ze mną na moim polu....Przecież nie można cały czas o polityce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................... powiało grozą... Samą sytuację tego czasu znam tylko z książek i filmów...W tym czasie moi rodzice dorastali wśród łąk i pól beztrosko hasając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hlasco 14.05.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 znalazłem i kupiłem cement...po 16 zł...znowu dzisiaj cały Rzeszów zjeździłem i znalazłem w małym składzie na Strażackiej...szok, normalnie szok...poradzcie proszę gdzie kupić najtaniej profile na K-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 znalazłem i kupiłem cement...po 16 zł...znowu dzisiaj cały Rzeszów zjeździłem i znalazłem w małym składzie na Strażackiej...szok, normalnie szok...poradzcie proszę gdzie kupić najtaniej profile na K-G że jak?? Matko jedyna... pojadę chyba na podlasie, tam po 490 /tonę i mówią że to dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 15.05.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a u mnie jutro wylewki - cement kupiony miesiąc temu więc jeszcze po niższej cenie. ciekawa tylko jestem czy wszystkiego wystarczy.poszukuję dobrego płytkarza - macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 15.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja znów mam pytanie ile trzeba zapłacić kierownikowi budowy?i jeszcze jedno studnia ?ile to kosztuje czy warto ja robić dla podlewania trawki jarzyn i mycia samochodu?moze ktos mogłby mi doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Nasz kierownik bierze 1500 zł, ale za bliźniaka. Jeśli chodzi o studnię - warto, jeśli cena wody i ścieków jest wysoka. U nas woda kosztuje 2 zł/m3, a ścieki już 4 zł. I mamy studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 15.05.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja znów mam pytanie ile trzeba zapłacić Poczytaj, ceny wariują jak wszędzie: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=95877&highlight= Ja płacę 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 15.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Co do studni to chyba można mieć wodę tzw. gospodarczą, tak jak na czas budowy. Wystarczy ponoć kranik na zewnątrz budynku i oddzielny wodomierz.......ale mogę się mylić............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 15.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czy ktoś z Was lał chudziaka z pompy? Orientujecie się może czy koszt jest porównywalny do robienia w betoniarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 15.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja znów mam pytanie ile trzeba zapłacić kierownikowi budowy?i jeszcze jedno studnia ?ile to kosztuje czy warto ja robić dla podlewania trawki jarzyn i mycia samochodu?moze ktos mogłby mi doradzic myślę, że warto, lecz najtańszym sposobem na pozyskanie wody do podlewania i mycia samochodu jest jej pozyskiwanie z deszczówki do.. pojemników 1100l zakopanych na głębości ok 0,7m poniżej poziomu terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 15.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 pedzelito poczytałem troszkę i jak ze wszystkim ceny są przeróżne.Ale wniosek z tego taki ze jak sie nie bardzo znasz na budowie to przydał by się dobry kierownik budowy PODKARPACIE Ludziska a może by tak dla następnych wpisać kilka nazwisk czy telefonów dobrych ,solidnych I NIE DROGICH fachowców z rożnych branż .my na przykład szukamy ekipy do stanu surowego z polecenia oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts