mirek_rzeszow 20.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 sensacyjne zwycięstwo żuzlowców Marmy w Bydgoszczy bardzo dobrze pojechali zacięzni z Pedersenem na czele ...dopasowali sie w końcówce do toru i rzutem na taśme wygraliśmy 48 :42 wynik cieszy, postawa - niestety nie - u siebie jak Bydgoscz przyjedzie z Jonssonem to bedzie ciezej. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 fakt, ze Jonssonem będą groźni nawet w Rzeszowie Kuciapa nie moze sie odnaleźć w tym sezonie, a Marcin Leś ... uciułał 2 punkty Pedersen, Watt, Scott Nicholls i Rafał Dobrucki pokazali sie dziś z dobrej strony szkoda co prawda bo to armia zacięzna która w tym roku jest w Rzeszowie w a w przyszłym moze byc u rywali ...kiedys mielismy obiecujących młodych Trojanowski, Wilk, Kuciapa, Winiarz, Baran ... a dziś jakoś to nie procentuje - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć wszystkim opalacie się, ze taka cisza? Albo to ja cierpię na nadmiar wolnego czasu... Dziś wielki dzień, mam iść odebrać decyzję ze Starostwa. Nie wiem co to za pani tam siedzi ale jak mój Pan Henryk wpadł tam wczoraj, to wycofała się ze wszystkich zastrzeżeń jakie miała do dokumentacji. To nie mogła zrobić tego 2 tygodnie temu?? Jeszcze raz okazuje sie, że kobiet nie powinni sadzać zbyt wysoko, bo strasznie chcą coś komuś udowodnić. Nie to żeby wszystkie , pewnie jakieś wyjątki są ale ja się z nimi nie spotkałam...Albo jest po prostu niedoczytana w przepisach... W każdym razie już mogę zaczynać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 22.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no to GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 22.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja ostatnio szaleję na allegro - zamawiam poszczególne rzeczy do domku, jak na razie (i oby tak dalej) jestem zadowolona.znaleźliśmy w koncu płytkarza ale dopier na sierpień - może jeszcze coś wykombinujemy. jutro wieziemy drzewo na parkiet do wyrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 tralalalalatralalala mam pozwolenie i teraz cisza w głowie kompletna...bo nie wiem co dalej i co po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.05.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie uwierzycie ale w Starostwie wydali mi pozwolenie na budowę z błędem!!! Mój architekt za blisko granicy umiejscowił dom a szanowni urzędnicy zaakceptowali to!!! Sąsiad (już nie debil ) rozrysował sobie w AutoCADzie moją działkę i jasno z rysunku wynika że ma rację!!! Zwracam honor sąsiadowi choć i tak w trzech innych punktach się mylił. I najlepsze... sąsiad do tej pory uciążliwy "na masakre" był chyba u spowiedzi i stał sie potulny jak baranek!!! Spisaliśmy umowę że ja dom umieszczę tak jak on chcę a nawet dalej i on nie będzie się odwoływał!!! Tym samym topór wojenny zakopany i ruszam z budową!!! Rozpoczęcie prac planuję na 4.06.2007 r. Ciągle w to nie wierzę ale staje sie to faktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 pedzelito, no i widzisz jak to się dziwnie układa. U mnie baba z urzędu o przecinek się czepiała dwa tygodnie a u Ciebie z błędem i można było wydać... A sąsiad może coś jeszcze ma w zanadrzu. Ja bym ostrożna była w stosunku do niego...Nigdy nie wiadomo co takiemu do głowy przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 22.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Rozpoczęcie prac planuję na 4.06.2007 r. GRATULACJE! i powodzenia.. czyli nie taki sasiad straszny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Rozpoczęcie prac planuję na 4.06.2007 r. GRATULACJE! i powodzenia.. czyli nie taki sasiad straszny ... No naprwdę stał sie taki potulny że aż trudno mi uwierzyć! Nawet powiedziałem mu że chwilkę będę budował wbrew PnB (sprawa zmiany usytuowania domu będzie sie toczyć w trakcie budowy) a on na to że nie szkodzi, ważne dla niego jest to że przesunę dom i tyle. Spotkał mnie szok, taki szczęśliwy jeszcze nigdy nie byłem!!! pedzelito A sąsiad może coś jeszcze ma w zanadrzu. Ja bym ostrożna była w stosunku do niego...Nigdy nie wiadomo co takiemu do głowy przyjdzie... Wiem że może być uciążliwy i wszystko oprócz początku budowy będę robił "jak w książce pisze". Ale mam nadzieję że sąsiad poszedł po rozum do głowy i nie będzie przesadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 22.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 wiolasz i pedzelito gratulacje!!! ........może i ja doczekam się tej chwili.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 MacIek, Ty się nie łam. U mnie napisane, że złożono 19 marca papiery, to chciał nie chciał juz na dniach musieliby mi jakąś decyzję podać, nie? Więc nie przyspieszyli...Zaraz zaczną sie urlopy...i inne takie tam dni wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 24.05.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ale cisza:całe forum na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 24.05.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 całe forum sie opala żeby się ładnie prezentować na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam, ja ani się nie opalam -blade jest dłużej młode -ani nie na budowie, ale co wchodzę to error wyskakuje...wiec przestałam wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 24.05.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ja wczoraj miałam jakieś problemy ze stroną muratora ale dzisiaj jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ale cisza:całe forum na budowie ? Prawie. Ja dopinam ostatnie formalności przed rozpoczęciem budowy, zamawiam stal i początkiem czerwca ruszam z budową. ja wczoraj miałam jakieś problemy ze stroną muratora ale dzisiaj jest ok Tak, wczoraj forum chodziło tragicznie a wyszukiwarka to ledwo co dychała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Bry Słoneczko - plauszków nie nalezy wkładac w pracującą cyrkularke (piłe tarczową do cięcia drewna) Pisze do Was dziś z problemem jaki mam - moja sznowna gmina robi droge gminna [jeszcze nie zaczęła} (wysypuje łupkiem) ale zanim zaczną to robic to zarzyczyli sobie by mieszkańcy (jest nas dwóch) wykonali całe roboty ziemne na własny koszt 450 m . To sie w pale nie miesci - daliśmy palec (obiecaliśmy nawieżć na górę trochę lepszego materiału) a oni juz od nas chcą całąrękę - ponośić 80% kosztów??? Łupek - czyli materiał który chcą nawieźć to koszt rzędu 4000 zł a roboty ziemne 5000 - podpowiedzcie mi gdzie szukać na to haczyka - bo kasy brakuje a tu takie rządania ze strony Gminy. Co za parszywy kraj...... Nie ma ktoś do sprzedania stempli budowlanych - tesciu potrzebuje kupić tak ze 100 sztuk??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.05.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Słuchajcie, czy do zaprawy murarskiej można stosować cement II kat. (portlandzki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 25.05.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 ale cisza:całe forum na budowie ? Ja wczoraj osiem godzin z pomocą Mamy myłam okna po tynkach.. mówie wam.. az dziw bierze że tak mozna zabrudzić okna... ech.. ale wczoraj dużo sie działo: sasiad robi ogrodzenie, wiec jedną stronę mamy z głowy.. jeszcze tylko dwie no i GWC nam wkopali - ale cenna ta działka teraz bedzie - 40 m rury ze srebrem w środku - zeby tylko mi jej ktos wykopac nie próbował. A co u Was? B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts