sebo8877 12.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ta wczorajsza burza to mie tylko wkur.... Obleciała se dookoła moich górek podudniało pofleszowało i ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ta wczorajsza burza to mie tylko wkur.... Obleciała se dookoła moich górek podudniało pofleszowało i ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... sebo8877 Bo ja sie modliłem żeby nie padało!!! Mam wykopane fundamenty i nie chciałem aby trzeba było wybierać osunięte błoto. Dzisiaj zalewają ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 To jak widze pedzel - masz straszne chody na górze.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 To jak widze pedzel - masz straszne chody na górze.. sebo8877 Na górze to kompletnie, raczej głęboko na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 To zrób żeby dziś trochę mi podało bo uschnie mi wszysko.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Seba, tu sobie sprawdzaj pogodę: http://www.twojapogoda.pl/, chociaż ja nie za bardzo ich lubię, mimo 16-dniowej prognozy, bo bardzo lubią straszyć O, np. tak jak dziś: Jutro kolejna fala silnych burz i ulew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Sebood dawna nie padało ?to u mnie lepsza sytuacja ulewe miałem wczoraj rano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Za życzenia dziękuję, to chyba w " " wojtek, teraz mój mąż zajmuje się wszystkim a wieczorami mamy konferencje. A to co Twoja żona chciałaby zrobić, nie jest takie trudne. Należy postępować tylko wg "przepisu". A jaki wygląd ma....baaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 12.06.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 popatrzecie co wpadło mej żonie w rece: http://www.szabloneria.pl/index.php?p542,szablon-feng-shui-1 myslicie że normalny czlowiek da rade cos takiego zrobić urzywając tego szblonu?? Super! Myślę ze nie swięci garnki lepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 12.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ta wczorajsza burza to mie tylko wkur.... Obleciała se dookoła moich górek podudniało pofleszowało i ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... sebo8877 Bo ja sie modliłem żeby nie padało!!! Mam wykopane fundamenty i nie chciałem aby trzeba było wybierać osunięte błoto. Dzisiaj zalewają ławy. To dziś też nie poleje. U mnie taż wczoraj rano popadało dobrze,ale wieczór kwiatki na tarasie juz miały sucho Sąsiad przycichł, pogoda sie go słucha...no, trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.06.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... Bo ja sie modliłem żeby nie padało!!! No to zupełnie tak jak w tym dowcipie: wchodzi facet do kościoła, klęka przed ołtarzem i modli sie - Panie Boże spraw żebym nie chorował... za chwile wchodzi lekarz, klęka przed ołtarzem i modli sie - Panie Boże spraw żeby ludzie chorowali, bo nie mam z czego żyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Pędzelito jaki masz spadek terenu ? tzn ile cm będą wystawac ściany fundamentowe ponad p.t. w najwyższym i najniższym punkcie ? To jest tak, droga ułożona z płyt jest na tej działce umownym poziomem "0" i początek fundamentów (w miejscu przy drodze) jest poniżej drogi o ok. 50cm a wtedy na końcu domu mam fundamenty wysokie na ok. 2,5m!!! Powstała piwnica z której to nawet teraz się cieszę (bo nie mam wyjścia ), taras zrobił się balkonem a ziemi trzeba nawieźć straszliwe ilości. Pędzelito na zjezdzie w Urzucie byłeś ? Niestety nie byłem, praca zawodowa był bezlitosna. Pędzelito to brązowe na drodze to pies ... ? Nie wiem o którym zdjęciu mówisz ale tak, może to być pies, tzn. moja kochana Hera, mieszaniec wilczura z rotweillerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2007 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 moje pytanie o spadek zmierzało do piwnicy - mam mniejszy spadek ale tez "prosiło sie" wykorzystac ten spadek na piwniczke - w ten sposób wykorzystasz optymalnie teren - podejrzewałem, ze zrobisz sutereny lub piwnice na zjeździe myslałem, ze byłeś i ze "zaliczyłes" jakis kubek, naklejkę, kask czy "miskę" i opowiesz nam o tym zdjecie na którym jest to włochate stworzenie (jak mi sie wydawało pees) to jest droga z płyt drogowych na której widac kontur futrzaka - jak sie okazuje Hery a ja mam zajecie teraz przy opałowce - fajne robota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witajcie dziś ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... Bo ja sie modliłem żeby nie padało!!! No to zupełnie tak jak w tym dowcipie: wchodzi facet do kościoła, klęka przed ołtarzem i modli sie - Panie Boże spraw żebym nie chorował... za chwile wchodzi lekarz, klęka przed ołtarzem i modli sie - Panie Boże spraw żeby ludzie chorowali, bo nie mam z czego żyć.... Mogłoby padać i to porządnie, ludziom studnie wysychają. U mnie kopią i na 7 kręgu pojawiła się woda ale tylko się pojawiła. Wczoraj doszli do 9 i nadal nic Ciekawe czy wogle tam będzie cokolwiek.. no rzeszzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Brzoza uważaj na palce - podejrzewam że robisz przy drewnie.... sebo8877 Sebo i przy drewnie i na cyrkularce ... mam juz przerobione ponad 8 m3 ale jeszcze sporo przede mna ... i często robie nocą ... Wiola, u mnie pojawiła sie woda po 10 tym betonie mysle ze 10 - 12 to mniej wiecej norma (sa betony o wys 60 cm i sa o wys 80 cm) zorientuj sie jak sąsiedzi maja głebokie studnie - to jest dośc miarodajne porównanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No właśnie wiem, że są różne wys. betonów. My mamy ten 80 cm.. Wczoraj sąsiad przyszedł nas pocieszyć, że u niego pojawiła się na 14 metrze uwaga na palceeeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 13.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 To jak widze pedzel - masz straszne chody na górze.. sebo8877 Na górze to kompletnie, raczej głęboko na dole. No to pogadaj z nimi,zeby mi wiecej takiej sodomy na polu nie robili .Urzadzily sobie gradobicie ,djabliska,i z moich upraw tylko strzepy ,zal patrzec.niewiele tego bylo ,ale wlasnymi rekami grzebane,zdrowo i ekologicznie.Jakims pasem przeszlo i akurat na moje padlo. Wiola,podobno,jesli w sucha pore kopana jest studnia to dobrze.Przynajmniej jesli bedzie ta woda,to bedzie i w suchy czas i w mokry.Tak mi tlumaczono,im glebiej tym lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 13.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zadalem pytanie na WYMIANA DOSWIADCZEN, a moze ktos z Was mi pomoze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104492 Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zadalem pytanie na WYMIANA DOSWIADCZEN, a moze ktos z Was mi pomoze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104492 Mirek wyraziłem swoje zdanie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wiola,podobno,jesli w sucha pore kopana jest studnia to dobrze.Przynajmniej jesli bedzie ta woda,to bedzie i w suchy czas i w mokry.Tak mi tlumaczono,im glebiej tym lepsza. Tak też i ja słyszałam, ale na litość Tego Na Górze, nie sądziłam, że będzie mnie to aż tyle kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts