wojtek l 13.06.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja tez nastawiłem się na studnie a sąsiad mi na to ze nie ma co kopac bo woda jest słona?????????? ktoś może mi to skomentować ,nie mam jeszcze odwiertów ale bede je już robił na czasie ..moze tak być i faktycznie nici ze studn ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja tez nastawiłem się na studnie a sąsiad mi na to ze nie ma co kopac bo woda jest słona?????????? ktoś może mi to skomentować...Wojtek ! majątek na tej wodzie zrobisz ! wybuduj tężnie /jak w Ciechocinku ...takie z dzikiej tarki / i puszczaj te słona wode z góry po tych tarkach ... zrobisz taki mikroklimat, ze babeczki z całej Polski - ba z całej Europy - będą sie do Ciebie zjeżdżac na inchalacje ! nawet ja sam /we własnej osobie/ przyjade ... jak mnie - oczywiscie - zaprosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 brzoza, zadziwiasz mnie, taki nick a na inhalacje się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no wiesz Wiola, lubie spedzac czas w dobrymtowarzystwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 chodzi o te babeczki z Polski czy z całej Europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 chodzi o ozywcze powietrze (jod ze słonej wody i ozon brzozowy) ale babeczki tez sa ważne ! a ze nie jestem poliglota - skoncentruje sie na Polkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 chodzi o ozywcze powietrze (jod ze słonej wody i ozon brzozowy) ale babeczki tez sa ważne ! a ze nie jestem poliglota - skoncentruje sie na Polkach tak sobię myślę, że ten jod (nieduzo byłoby go w górach) i góry to ze sobą w parze nie idą. Ja jestem organizmem potrzebującym dużo jodu i na Podkarpaciu kiepskowato się czuję (fizycznie). Albo góry albo morze a towarzystwo? Zawsze coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 14.06.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 mogę wtrącic coś w temacie budowania? Wiecie, mamy gotowe wylewki i fachowcy kazali je podlewać przez tydzień dwa razy dziennie a koledze fachowcy kazali zamknąć okna i pielęgnowac wylewke przez "kiszenie" oba sposoby sa równie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ...a towarzystwo? Zawsze coś wybierzesz Wiola,nooo, ja myśle .... mogę wtrącic coś w temacie budowania? ależ oczywiscie ! B@ha ja jestem zwolennikiem pośredniej metody - raz podlać i nakryc folia lub choćby gazetami na tydzień a poźniej odkryc i intenywnie suszyc miłego dnia - w cieniu - zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 brzoza napisał majątek na tej wodzie zrobisz ! wybuduj tężnie /jak w Ciechocinku ...takie z dzikiej tarki / i puszczaj te słona wode z góry po tych tarkach ... zrobisz taki mikroklimat, ze babeczki z całej Polski - ba z całej Europy - będą sie do Ciebie zjeżdżac na inchalacje ! no to pomysł juz jest tylko z realizacją mogą być problemy bo choc z hektar by się przydał a nie 15 arów .Na tym to se mozna ........chyba dom zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 brzoza napisał majątek na tej wodzie zrobisz ! wybuduj tężnie /jak w Ciechocinku ...takie z dzikiej tarki / i puszczaj te słona wode z góry po tych tarkach ... zrobisz taki mikroklimat, ze babeczki z całej Polski - ba z całej Europy - będą sie do Ciebie zjeżdżac na inchalacje ! no to pomysł juz jest tylko z realizacją mogą być problemy bo choc z hektar by się przydał a nie 15 arów .Na tym to se mozna ........chyba dom zbudować Wojtek nie bój nic - KOP DALEJ - tam niżej jest na 100% gaz i ropa sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 brzoza napisał majątek na tej wodzie zrobisz ! wybuduj tężnie /jak w Ciechocinku ...takie z dzikiej tarki / i puszczaj te słona wode z góry po tych tarkach ... zrobisz taki mikroklimat, ze babeczki z całej Polski - ba z całej Europy - będą sie do Ciebie zjeżdżac na inchalacje ! no to pomysł juz jest tylko z realizacją mogą być problemy bo choc z hektar by się przydał a nie 15 arów .Na tym to se mozna ........chyba dom zbudować Wojtek nie bój nic - KOP DALEJ - tam niżej jest na 100% gaz i ropa sebo8877 Ty, sebo, to może ja też mam tam głęboko coś ropopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wiolasz- próbuj- próba nie strzelba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wiolasz- próbuj- próba nie strzelba taaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.06.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ty sebo nie będę kopał , lepiej tej ropy nie szukać bo bym po nocach nie spał ze mi dom kiedy wybuchnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 14.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ty sebo nie będę kopał , lepiej tej ropy nie szukać bo bym po nocach nie spał ze mi dom kiedy wybuchnie!!!!!! Przesadzasz !!! Popatrz na to inaczej...ogrzewanie miałbyś za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Może wreszcie dzis spadnie ten wymodlony deszcz ??? Co do ropy - to mała destylarnia i jeździsz autkiem za free Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Oooojjj widzę, że upał na niektórych działa niekorzystnie Ropa, destylarnia... Nic dziwnego, że Sebastian zaczyna tańczyć taniec deszczu Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Oooojjj widzę, że upał na niektórych działa niekorzystnie Ropa, destylarnia... Nic dziwnego, że Sebastian zaczyna tańczyć taniec deszczu Pozdrawiam wszystkich serdecznie Barbara Jak jeszcze chwile nie popada to zaczne szukac wody tak http://smyki.pl/domeny/taty.pl/jasiek/upload/p1020180.jpg A co do destylatu - przepuściłem ostatnio moje "nieudane wino jablkowe" wyszedł Johny Walker jak nic - jeszcze tylko muszę popracować nad kolorem sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 16.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 potrzebuje kogos kto zrobi mi wylewki ok 110m2 w rozsadnej cenie jesli znacie kogos takiego, to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts