sebo8877 28.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dzieki sebo za konkrety.Teraz wiem juz cos konkretnie .Tylko jeszcze jak wykalkulowac ktore rozwiazamie bedzie dla mojego przypadku dobre .Co ile trzeba wymieniac ten grunt? a co bedzie jesli braknie pradu?Ktora jest mniej wrazliwa na zmiany ilosciowe?kurka troche duzo pytan .Moze sie odezwac na priwa? Ps. A w tej firmie ktora mi podrzuciles(ta z piecami kaflowynmi) bylam . .Jest na co popatrzec.Cudownosci!! I przemila obsluga . Jak trzeba ci infa to dzwoń 600 829 255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 28.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 firma inko w trzebownisku, nr tel. 17 772 24 67 pozdrawiam to apropo gazu czy oczyszczalni?? gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 28.06.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 poszukuje jakis magików do połączenia pieca weglowego do instalacji, dorobienia pompki, oraz podlaczenia boilera z wezownicą czy tez plaszczem wodnym. mialem ekipe, ale mnie od maja juz zwodzi, wiec chce znalesc kogos innego, ktory szybko i sprawnie mi to wszystko podlaczy. prosze o jakiekolwiek sprawdzone namiary Mirek Mirek napisz mi co masz - czego brakuje. Insztalator może się znajdzie mam komin i instalacje w domu i upatrzony piec ( SAS NWT 1.2 ) potrzeba mi kogos, kto : 1) podlaczy piec do instalacji ( trzeba przerobić koncowki od stargo pieca do nowego ) 2) dolozy do tego ukladu pompke 3) przeciagnie ok. 5 metroow rurki ( po prostej) do boilera z wezownica i spowrotem Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A kaloryfery i resztę instalacji juz masz?? Bo powiem szczerze że żeby instalatorowi opłacało się przyjeżdzac podłączyć sam piec to musiałby pociągnąc cię z 400 pLN Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 28.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A kaloryfery i resztę instalacji juz masz?? Bo powiem szczerze że żeby instalatorowi opłacało się przyjeżdzac podłączyć sam piec to musiałby pociągnąc cię z 400 pLN Sebo8877 tak, kaloryfery juz mam, wszystko działało w poprzednim sezonie teraz tylko robota w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Podnoszę ta grupę - bo my spadli Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam i ja i podnoszę, choć nie wiem czemu pada... podobno mam zasypane i ocieplone fundamenty. Zostawili tylko "dziurę" dla hydraulika, bo fachowiec dobry choć niesłowny i nie wiadomo kiedy raczy się pojawić... ale cieszę sie, ze ruszyło do przodu.. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ... ale cieszę sie, ze ruszyło do przodu.. miłego dnia miałem okazje /w dzienniku budowy/ podziwiac budowe, piekne widoki i piękną włascicielkę - jest na czym oko zawiesic niby juz wakacje - a jeszcze trwa sesja, egzaminy, obrona prac magisterskich ... później nastanie cisza ... wszyscy wyruszą w świat ... na saksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Brzoza - gazety głosżą że owili ni eopłaca się wyjeżdżac- jeżlei ktoś tak uważa to poprosże namiar na firme która daje zarobic GODNIE No to cos na brzuch Paryż. W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna. - Koleżanka się śpieszy? - zagaduje mężczyzna. - Nie, koleżanka się nie śpieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. - Koleżanka napije się kawy? - Tak, napiję się kawy. - Koleżanka wolna? - Nie, mężatka. - Mężatka? A koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? - Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. - 10 razy?! - Kolega się śpieszy? Idzie wieczorem babcia, patrzy: w bramie stoją trzy kurwy. Babcia pyta: Za czym ta kolejka? Za landrynkami! Babcia więc stanęła i stoi. Podchodzi policjant i mówi: - Te panie, że tu stoją, to rozumiem, ale co pani tu robi? Babcia: - Pogryźć nie pogryzę, bo zębów nie mam, ale possać mogę... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 29.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 witam przy weekendzie.dopiero 13 ....a po pracy do architekta pedze.mam nadzieje zonie niespodzianke zrobić bo rocznic sie szykuje.co prawda mialem nadzieje ze bedzie to pozwolenie na budowe .Ale idzie tak opieszale ze bedzie to tylko zatwierdzenie zmnian w projekcie .zawsze to coś no nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Brzoza - gazety głosżą że owili ni eopłaca się wyjeżdżac... sebo8877 Sebo kiedys podawali w radio, ze "robi sie wszystko aby ta informacje nie została rozpropagowana" /mniej wiecej w te deseń gadka/ ze nauczyciele matematyki, fizyki i bodajze chemi ze znajomościa niemieckiego moga legalnie pracowac w niemczech i zarobia ok 2000 ~ 2500 euro jest obawa ze nauczylciele tych specjalnosci z zachodniej Polski czmychneli by a dzieci musiały by sie uczyc religii i WFu Wojtek gratulacje! brałes slub w lipcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 30.06.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 witam witam znowu cisza na forum myślę ze tych co w lipcu brali slub jest wiecej .co do nas to 1 .07.2000 ..to juz minelo siedem latek - jak ten czas leci a my wciaz tacy młodzi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 30.06.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Widzę że tematy o budowaniu odeszły do "Lamusa"...Ponawiam więc prośbę:czy ktoś może polecić dobrą ekipę do klinkieru i tynków zewnętrznych?http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif no łobudżta sie!!! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_63.gif a może po prostu niepamiętacie? http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 MonteChristo - ja /niestety/ ekipy nie moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 MonteChristo,ja tez nie mam tynkow ani ekipy.(nad czynm ubolewam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 01.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam wszystkich z Podkarpacia po dłuższej przerwie MonteChristo My właśnie jesteśmy przed tynkami zewnętrznymi. Mamy umówioną tą samą ekipę co robiła tynki wewnętrzne. Ogólnie byliśmy zadowoleni, chociaż........ strasznie nabrudzili co najbardziej widac na naszych oknach i z niektórymi liniami prostymi są problemy. Lepszej ekipy niestety nie znaleźliśmy. Nie wiem czy mają wolne terminy. Jeżeli jesteś zainteresowany mogę podesłac namiary. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 witaj aga76 - siedzisz cicho jak myszka a postepy u Ciebie ogromne bezproblemowo budujesz ?czy ktoś z Was ma zdanie kochani na mozliwośc zmiany dostawcy energi elekrtycznej ?czy w naszym regionie nie opłacało by sie olac rzeszowski ZE, który nie umie gospodarowac - tylko szasta pieniedzmi klientów robiac takie remonty u siebie, ze niedługo zaczna chyba zakładac złote klamki u drzwi - i zmieniic dostawce pradu na krakowski ENION ?http://www.energa.pl/upload/wysiwyg/centrala/ceny_energii.jpgZestawienie sprzedawców energii dla ww. warunków (kryterium: cena energii, od najtańszego, do najdroższego):- 341,86 zł - ZEORK SA- 343,77 zł - Lubelskie ZE SA- 346,14 zł - RWE Stoen SA- 355,66 zł - Koncern Energetyczny ENERGA SA- 358,28 zł - Łódzki ZE SA- 358,75 zł - ENION SA- 358,75 zł - ZE Łódź-Teren SA- 359,94 zł - Górnośląski ZE SA- 361,13 zł - ZE Białystok SA- 365,65 zł - Zamojska Korporacja Energetyczna SA- 368,27 zł - ENEA SA- 373,03 zł - Rzeszowski ZE SA- 373,50 zł - ENERGIA PRO Koncern Energetyczny SA- 376,83 zł - ZE Warszawa-Teren SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.07.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja jedno mam pytanie- dlaczego Ci najbiedniejsi muszą zawsze oddawać najwięcej Podkarpacie niby takie bidne- ale nas stać na gest - najdroższy gaz, paliwo a teraz i prąd - i weż się człowieku potym nie nerwuj sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja jedno mam pytanie- dlaczego Ci najbiedniejsi muszą zawsze oddawać najwięcej ... nasz kochany rzad uwaza zapewne ze skoro tu wydobywa sie rope i gaz - to musi nam sie tu na Podkarpaciu dobrze powodzic ... a potrzeby kraju sa duze: trzeba na wojne w Iraku i Afganistanie, na autostrady i drogi szybkiego w reszcie kraju, na stadiony, na metro w Warszawie ... a skąd na to wszysko brac ... ? wiec narodził sie piekny pomysł ... eureka ! " opi ...li sie Podkarpacie !" prawda jakie to proste i genialne ? miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 02.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam Brzoza faktycznie w końcu cieszy mnie tempo prac na naszej budowie (czasami aż za duże). Ale godzina zero (czytaj przeprowadzki) zbliża się wielkimi krokami. Mieszkanie już nie nasze i do końca sierpnia musimy zmienic miejsce zamieszkania. Nie ma co narzekac bo termin wyznaczyliśmy sami ale.........zawsze lepiej miec więcej czasu. Na szczęście nie mamy większych problemów na budowie. Właściewie głównym problemem są terminy: coś przyjdzie za późno, na ekipę trzeba czekac miesiąc dłużej niż się umawialiśmy lub produkty które miały byc od ręki są tylko na zamówienie a nam trzeba już, więc musimy szukac innych (nasze płytki do kuchni ). No i odwieczny problem budujących "to mi się podoba ale mnie na to nie stac". Generalnie jesteśmy zadowoleni bo budowa zaczyna przypominac dom Kominek i kuchnia prawie skończone Różnice w cenach prądu faktycznie duże Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts