Bha 10.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 pomóżcie! wypadł mi elektryk, miał wejść w tym tygodniu, pierwszy odpadł 2 tygodnie wcześniej... pilnie szukam dobrego elekrtyka[/quote] ERANET Ja nie pomoge, bo elektryke robił mój mąż sam ( do dziś kończy) ale możesz zadzwonić do ZE oni maja podwykonawców może ci kogoś polecą. Pytanko mam jeszcze do was grupowicze: teraz zostało mi malowanie od 1.08 płytki bo do konca wrzesnia chcemy sie wprowadzic, powiedzcie jaka powinna być kolejność prac wokół domu , żebym czegos nie przeoczyła: 1. odwodnienie- izolacja pionowa 2. odwodnienie działki, wyrównanie terenu 3. utwardzenie, układanie kostki 4. nasadzenia i potem juz tyyyylko mieszkać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 10.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witaj DaKar moj bracie w tej niedoli Siostro - nie "bracie" No,pozostaje nam sie cieszyc,ze nie uleglismy mitowi zdrowej,trwalej sciany ceglanej i mamy tylko mąkodajne kominy POjedyncze bloczki BK też po deszczu takie mają plamki Jak cos wymyslisz,to popisz Podobno MOŻNA wyszpachlować- ale to niech specjaliści się wypowiedzą Tylko jak sad pozwoli im splacic dług w naturze(cegle ??). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witaj DaKar moj bracie w tej niedoli Siostro - nie "bracie" Mialam na mysli cos w stylu Towarzyszu broni,albo "Forumowiczu",bo to dla fotum to my wszyscy jebno POjedyncze bloczki BK też po deszczu takie mają plamki Na BK przynajmniej nie widac (czego oczy nie widza.... ) Moze umklo moje pytanie wczesniejsze tynki wewnatrz maszynowe w naszym rejonie po ile "chodza"?? ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 10.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Moze umklo moje pytanie wczesniejsze tynki wewnatrz maszynowe w naszym rejonie po ile "chodza"?? ktos wie? u nas w maju zrobili cementowo-wapienne za 8zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 10.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 i odkryłas metode jak sie tego nalotu pozbyc ... takiej cegły nie nalezy niczym zabezpieczac, nakrywac ... ma stac w deszczu słocie i sniegu jak najdłużej przed wmurowaniem/ w mysl przysłowia "co jej nie zabije - to ją wzmocni/ O proszę No a myśłisz że przed tynkowaniem należy to zaszpachlować, czy zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.07.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Moze umklo moje pytanie wczesniejsze tynki wewnatrz maszynowe w naszym rejonie po ile "chodza"?? ktos wie? u nas w maju zrobili cementowo-wapienne za 8zł/m Z materialami?? mozesz podzucic mi na priv namiarek? Jestes rada z uslugi i jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 10.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 faridau nas w marcu tynki cementowo-wapienne 9 zł/m2 - bez materiału (z materiałami wyszło ok 17 zł/m2)pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 10.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 farida u nas w marcu tynki cementowo-wapienne 9 zł/m2 - bez materiału (z materiałami wyszło ok 17 zł/m2) pozdrawiam Aga u mnie jeszcze nie robili, ale cenia 23pln/m2 z materiałem. Tynki gipsowe, materiał Knaufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ...No a myśłisz że przed tynkowaniem należy to zaszpachlować, czy zostawić? ja bym to starł lub zmył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jeżlei zatynkujecie te plamy lub zamalujecie - one w naturalny sposób przejdą i nie ma na to siły - jedynym starym sprawdzonym sposobem jest- słońce i deszcz:) To niestety wymaga czasu - do 5 lat - potem sytuacja się normuje - tak więc jeżlei macie chęc tynkowania to tynkujcie - najwyżej potem uzupełnicieubytki - nie da się tego powstrzymać Nasza kochana redakcja mnie zbanowala [nie moge pisać do Was PW] (tylko cholewka nie wiem za co) po raz wtóry mój wpis w stopce im przeszkadzał... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 mi "wcieło" posta ale sie takimi drobiazgami nie przejmuje - robie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Powiem Do widzenia - Idę na urlop Do zobaczenia 27 lipca 2007 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 11.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 milego wypoczynku sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anasan 11.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czy ktos z Was może mi polecić architekta wnętrz z podkarpackiego (Rzeszów , Krosno,Sanok)? Z góry dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 miłego wypoczynku - Seboz tym banowaniem - podejrzewam ze był donos a wtedy to działa automatycznie - winny niewinny - ban ja wczoraj zaliczyłem mała pętla bieszczadzka - w Polańczyku nad zalewem cudnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 12.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy ktos z Was może mi polecić architekta wnętrz z podkarpackiego (Rzeszów , Krosno,Sanok)? Z góry dziekuje . przyłącze sie do pytania, choć mnie bardziej interesuje Rzeszów. Dostałem wstepny kosztorys od: http://www.dianasarna.pl/ ale cena za wstepny projekt, projekt rozmieszczenia mebli, urzadzen "domowych", projekt oswietlenia, projekt instalacji elektrycznej to 80 zł/m2 a szczegółowy z kolorystyka, meblami, dobieranie materialów wykonczeniowych, dobieranie elementów wyposazenia, oswietlenie itd to 130 zł/m2 Szukam jakieś tańszej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 12.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a może ktoś z Was wie, która hurtownia elektryczna jest najtańsza w Rzeszowie lub okolicach? możecie cos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Sprawdź OSTEL Rzeszów chyba Wyspiańskiego ulica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ostel i Ampli - Przemysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.07.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 eranet ja wszystko do instalacji lektrycznej kupowałam na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts