wojtek l 13.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam obiecalem komus na forum ze dam znac jak beda wozic lepsza ziemie (nie pamietam kto to był ) w kazdym bądz razie moge dac namiary na dobra (uprawna)ziemie ,beda ja wozic od poniedzialku jesli nie bedzie juz lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Wojtku,Może ja bym cos pomyslała o tej ziemi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 13.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 WojtekJa też jestem zainteresowana tą ziemią. Możesz podac jaka cena, ilośc i wielkośc auta (po zrobieniu słupków bramy wjazdowej nie każde auto wjedzie nam na działkę)eranetmy kupowaliśmy w Inter-Zapas na Langiewicza i w Elmacie na Wspólnejale która hurtownia jest najtańsza to nie wiem.pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 WitajcieA ja mam pytanie odnośnie kominków z płaszczem wodnym.. Gdzie jest największy wybór takich kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witajcie A ja mam pytanie odnośnie kominków z płaszczem wodnym.. Gdzie jest największy wybór takich kominków? Z tego co słyszałem od kolegi to fachowcy są tutaj: http://www.groz.pl/ Jest bardzo zadowolony z obsługi tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 13.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja bym sie tez chetnie dowiedział coś więcej na temat tej ziemi... odnośnie hurtowni elektr. to Ostel do najtańszych nie należy, część zakupów zrobiłem w Elektropomiarze na Boya-Żeleńskiego, całkiem znośnie i sie potargować da... kable będę sie starał kupować na allegro, taniej chyba nie znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Dzięki pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 jak na razie przegrywamy z Brazylijczykami ... ale za to /aktualnie/ koci się Lis ... tzn rodzi sie LiS ... podobno ma byc chytrzejszy niż PiS ... a w przyszłym tygodniu ma byc gorąco ... bardzo gorąco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 było gorąco z Amerykanami przegralismy ...tak wiec z duzej chmury mały deszcz ...w siatkówce /jako gospodarze z duzymi nadziejami bo niepokonani od ilus tam meczów / bez medalu ...pech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 16.07.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jak pech to pech chodzi mi i o to 4 miejsce i o gorąco - jak pogoda się nie zmieni to nie wiadomo czy zrobią mi tynk zewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A ja tam jestem za tym żeby zima była zimą a lato latem. Poza tym lubię ciepło. Też jestem "zła" - bo dachu nam szybko nie zrobią w taki upał - ale przecież jakby lało to wcale by nie robili.Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 na dodatek węże ... człowiek ledwo powłuczy nogami w taki upał a ten gad sie uaktywnia i smyk smyk koło drzwi przemyka ... jeszcze mi do domu wlizie ... podobno to planowa akkcja z tymi węzami, aby plage slimaków ukrócić podobno jakies tresowane wypuszczają ... mimo wszystko - wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Węże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jak to węże?? Rety ja ostatnio jakieś jaszczurki spod nóg Małej usuwałam, bo szła prosto na nie..ale węże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Najlepsze na ślimaki są kaczki a nie jakieś tam pełzające paskudztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Może i tak, ale gdy ślimaki wychodzą na żer, kaczuchy już dawno śpią A nasze sroki, które podobno też jedzą ślimaki, gdzieś się wyprowadziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 16.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Najlepsze na ślimaki są kaczki a nie jakieś tam pełzające paskudztwa. A wiecie co? Od paru lat jest ta plaga nagich slimakow.I od takiego mniej wiecej okresu skupuje sie znacznie wiecej slimakow winniczkow.Dawno tez je skupowano,ale chyba nie na taka skale.Podobno slimak winniczek jest naturalnym wrogiem slimakow nagich-zjada ich jaja. Ciekawe,czy to jest ze soba jakos powiazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.07.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Węże ? hmmm ... nie jestem specem od węży i stąd ta nieścisłość okazuje sie ze prawdopodobnie był to bardzo duzy padalec turkusowy http://www.tbop.org.pl/fotonotes/zdjecia/padalec.jpg a jego zaliczaja do ... jaszczurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2007 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 brzoza, czy Ty go złapałeś na tym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.07.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no nie Wiola - to zdjęcie z internetu ale był w oległości ok 1m od drzwi wejściowych na wystrzyzonym trawniku żona tylko przez przypadek na nim nie staneła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts