wiolasz 24.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej hejczy możecie polecić mi niedrogiego mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej hej czy możecie polecić mi niedrogiego mechanika? A co ma reperować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 zawór od recyklingu spalin sie popsuł, coś miga kontrolka i w serwisie krzyknęli 600 zł za to.. Szukam hydraulika na wczoraj, ale dobrego i słownego, który jak się umawia to przychodzi..Najlepiej jakby miał na imię Edward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 niestety nie znam hydraulika na "E" sami na "Q" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ha ha znalazłam Nie ma to jak się baba uprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 na to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 25.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 _Beti_, pomóż sobie http://www.pracuj.pl/, http://www.ogniwo.net/index.php?page=praca, http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html jeszcze to : http://rzeszowiak.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ha ha znalazłam Nie ma to jak się baba uprze Najgorzej, ze ja mimo iż upierdliwa się robię to i tak mi trzeba duzo cierpliwosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 noo, ja za takie cos co zrobił hydraulik - oskubałbym go z piór choc prawde mówiąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ....prawdę mówiąc ? co? Upierdliwa jestem dla pana E. bo go znalazłam ale nie mam szczęścia, zeby z nim osobiscie pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ....prawdę mówiąc ? co? ... chyba mam za miekkie serce tłumacze sobie tak "ten człowiek nie wart był pokladanych w nim nadziei no cóz, nie ten to zrobi inny ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 25.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 witam czy ktoś wie coś więcej na temat pozwolenia na budowę ...czy faktycznie nie bedzie trzeba załatwiac tych całych ceregielihttp://www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=2013.178.0.39.1.1.0.1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 jak sie dogadają PiS z LiS em to ceregiele dopiero sie zaczną ... planuja wpierw wolnoamerykanke /budowa na żywioł/ a potem " ...aby inwestor na swój koszt przeprowadził co najmniej dwa odbiory wykonanych prac ..."i tu moze sie zacząc cyrk ...." ...Odbiór dokonywany będzie przez niezależne i zarejestrowane przez Ministerstwo Budownictwa podmioty mające uprawnienia budowlane ..." czyli - nie PINB, nie inspektora nadzoru nie kierownika budowy a ... właśnie tu trafią prawdopodobnie rózne szumowiny, którym zamarzy sie lekka kasa ... do wzięcia" ... dla domu jednorodzinnego będą to z reguły dwa odbiory - tuż po zalaniu fundamentów oraz po wykonaniu konstrukcji ..."a takie kontrole "po" a nie "przed" w którym kontroler nie przychodzi aby ogladnąć grunt, jak wykonano zbrojenie, schody, nadproza itd - to pole do wyłudzeń bo on moze kazac sobie w czasie kontroli "odkryc" zbrojenie ław ... "odkryc" zbrojenie stropu, schodów .. itp a inwestor bedzie musiał spełniac takie zachcianki - albo bulic kase czyli będziemy trenowac znów czyjes chore pomysły takie jak Cztery Wielkie Reformy - które kosztowały majątek a okazały sie niewypałem /niepotrzebne nikomu gimnazja, dodatkowa banda urzędników w powiatach, chora słuzba zdrowia / a to opinia z PINB" ...Organem właściwym do wydania nakazu doprowadzenia budynku do stanu zgodnego z prawem jest nadzór budowlany - mówi Jadwiga Roman, powiatowy inspektor nadzoru budowlanego w Makowie Mazowieckim. Dodaje, że powierzanie takich uprawnień przypadkowym ludziom może być polem do nadużyć ..."http://biznes.interia.pl/news/uproszczenie-procedur,949668 ja mysle to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 25.07.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam Wszystkich po długim okresie milczenia. Jak większość (chyba większosc ) z tych, ktorzy już nie budują, zaglądam tutaj nieczęsto. Dzisiaj zapraszam tylko na moją stronę o budowaniu i nie tylko, do obejrzenia zdjeć naszego domku i ogrodu "z lotu ptaka".(Jest nowy dział "Z lotu ptaka") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 witaj Maćku po przerwie wspaniałe ujęcia z góry teraz mozna sie zorientowac ze masz do zagospodarowania "ładny kawałek" działki wszystko wspaniale utzymane /do tego dostosowali sie sąsiedzi/ i jest na co popatrzec - gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 no maciejon jestem pod ogromnym wrażeniem widać jak duży wkład włożyliście w zagospodarowanie działki a placu u was co niemiara Widzę że masz jakiegoś bogatego sąsiada znaprzeciwka ten to dopiero ma posesje wojtek dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 25.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Maciejon dołączam się do tych zachwytów. Piękny domek a działeczka........brak mi słów. Duuuża, zadbana, z ładną trawką czyli ma wszystko czego naszej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.07.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 podobno wczoraj na koncercie lider rolling stones przebiegł w podskokach 20 km ... ? i ze wczoraj skończył 64 lata ? był ktoś ? myslicie ze to prawda ? bo jesli to prawda to powinni mu chyba medal ? /orła białego? albo jakis virtuti Pan Prezydent powinien .../ chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 podobno wczoraj na koncercie lider rolling stones przebiegł w podskokach 20 km ... ? i ze wczoraj skończył 64 lata ? No,ciekawe .Moze to podprogowa reklama srodka dopingujacego jest? Kurka nie pije,nie pale,a nie przebiegne(nawet bez podskokow )szescdziesiatki choc troche mi jeszcze brakuje do wieku owego lidera Myslicie,ze za malo wodki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 witaj Maćku po przerwie Czyli mam być Prawdę pisząc, prioblematyka budowania jakoś rajcuje mnie znacznie mniej ....... A kogo tu rajcuje budowanie ? Przychodz pogadac o slimakach ,pogodzie ... A wlasnie,z kod masz takie fajne zdjecie z lotu ptaka? Ja mam tylko z ARIMR,ale szare i male. A tak nawiasem: po ile w podkarpackim stoja elektrycy ??[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts