jonasz 10.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a'propos tynków - czym kierować się przy decyzji: gipsowe czy cementowo-wapienne. Które są tańsze i lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam w deszczowy poranek A mogło nie padać...to już miałabym choć wieńce na strop.. a tak znowu czekam czym kierować się przy decyzji: gipsowe czy cementowo-wapienne. Które są tańsze i lepsze ? podpinam sie bo też nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam w deszczowy poranek A mogło nie padać...tJa witam w słoneczny poranek i dzionek. Dlaczego u mnie nie pada? To tylko 100 km od Rzeszowa Witajcie Chciałam się tylko przywitać...A już myślałem, że Cię tu nie ma Witaj i pojawiaj się. Niedawno na Grupie "wytłumaczono" mi, ze tu jest miejsce równiez dla tych co juz wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 maciejon, bo my inne nieba mamy teraz grzmi i znowu będzie deszcz pewnie. I już drugi dzień na działkę dojechać nie mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 maciejon, bo my inne nieba mamy Aż mnie to powaliło i zastanowiło Wieszcz pisał: niebo nad toba, niebo pod tobą i dwa zobaczysz ksieżyce. Ale to chyba inna "bajka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.08.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 u mnie ta burza zakończyła sie poł godziny temu wyglądało groźnie ale przeszło bokiem co do tynków - wybrałem c.w. szpachlowane gipsem 2 w jednym ... cos jak szampon z odżywką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bixik 10.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich serdecznie Mam pytanie: Gdzie w okolicach Przemyśla (do 100km) można kupić dobrą drewnianą podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 10.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Mo i popadalo trochę, dobrze bo ja już nie moglam znieść tej ciężkiej atmosfery w powietrzu:)Ostatnie noce mam polowicznie bezsenne, ale dzis podjelismy decyzje i zarezerwowaliśmy braasa celtycką brąz.Jutro jadę się zobaczyć z cieślą. Byle do pokrycia dziekuje wszystkim za pomoc w wyborze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Gdzie w okolicach Przemyśla (do 100km) można kupić dobrą drewnianą podbitkę?100 km to szeroko rozumiana okolica Nie mniej, jezęli aż taka odległosc Cię nie zraza, dzwoń do Rudy Rużanieckiej (pow. lubaczowski) - jest to 100 km od Przemyśla. Firma Bud-Drew tel. (16) 631-92-10 lub 631-92-11. To tartak, który ją też produkuje. Kupowaem tam podbitke dwa lata temu i jest ok. Własnie wczoraj pytałem, czy jeszcze ją produkują. Odpowiedź była twierdząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Noooo nie mooogę!! Anika wróciła, no, no noooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 może Rembud ... laureat konkursu „Budowa Roku Podkarpacia 2006”http://www.rembud.un.pl/uslugi_budowlane.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 11.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam jeszcze raz. Myślę, że sezon urlopowy dla większosci się już skończył i ktoś moz]że mi odpowie na moją prośbę. Budujemy się jakieś 50 km od Rzeszowa w stronę półn-wsch. Miejscowości większe w okolicy to Łańcut, Przeworsk, Stalowa Wola, Biłgoraj (tak pi razy oko po okręgu).Szukam glazurnika i parkieciarza. Najlepiej jakby ktoś z was widział ich pracę, a jeszcze lepiej żeby robili u was i żebyście byli z tej pracy zadowoleni. Za wszystkie namiary z góry dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 12.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Brzoza ty też? Jeśli tak to kiedy można składac życzenia? strasznie trudne i podchwytliwe pytania zadajesz ... Aga mysle ze po Sebo a przed DaKar natomiast czy nie dzieli nas jeszcze Anika i Januszek - głowy sobie nie dam obciąc ... Ja w takim razie z wyprzedzeniem składam życzenia urodzinowe dla całej "sierpniowej grupy". Wszystkiego najlepszego DaKar, Brzoza, Anika i Januszek (kolejnośc wegług uznania czyt. daty urodzin ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 12.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 butterfly Niestety nie mam do polecenia glazurnika z tych okolic. Nasz jest z Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 ... Ja w takim razie z wyprzedzeniem składam życzenia urodzinowe dla całej "sierpniowej grupy". Wszystkiego najlepszego DaKar, Brzoza, Anika i Januszek (kolejnośc wegług uznania czyt. daty urodzin ) a dziękuję Aga ... pieknie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.08.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dołączam sie z życzeniami dla wszystkich naszych miłych koleżanek i kolegów. Zyjcie 100 lat ! I bądźcie z nami na forum, bez Was nudno..... Januszek, daj znac, że żyjesz...... a czasem jeszcze Paul Anka śpiewa u Ciebie w salonie ?.... A to kominkowe ustrojstwo sie dobrze sprawuje ? Pamietam tylko mnóóóóstwo rurek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 12.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 aga76, to daj namiary jak możesz, a nóż widelec przyda sie... Robił u ciebie? Możesz go z czystym sumieniem polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bixik 12.08.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Gdzie w okolicach Przemyśla (do 100km) można kupić dobrą drewnianą podbitkę?100 km to szeroko rozumiana okolica Nie mniej, jezęli aż taka odległosc Cię nie zraza, dzwoń do Rudy Rużanieckiej (pow. lubaczowski) - jest to 100 km od Przemyśla. Firma Bud-Drew tel. (16) 631-92-10 lub 631-92-11. To tartak, który ją też produkuje. Kupowaem tam podbitke dwa lata temu i jest ok. Własnie wczoraj pytałem, czy jeszcze ją produkują. Odpowiedź była twierdząca. Dzięki - zadzwonię, bo tu w okolicy ciężko trafić a szukam specyficznego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 12.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Gdzie w okolicach Przemyśla (do 100km) można kupić dobrą drewnianą podbitkę?100 km to szeroko rozumiana okolica Nie mniej, jezęli aż taka odległosc Cię nie zraza, dzwoń do Rudy Rużanieckiej (pow. lubaczowski) - jest to 100 km od Przemyśla. Firma Bud-Drew tel. (16) 631-92-10 lub 631-92-11. To tartak, który ją też produkuje. Kupowaem tam podbitke dwa lata temu i jest ok. Własnie wczoraj pytałem, czy jeszcze ją produkują. Odpowiedź była twierdząca. ja z Rudy Różanieckiej też brałem drewno na jętki i deski podłogowe ekipa tynków wew. cementowo-wapiennych niedrogo, sprawnie, równo p. Grabarz 17-2424391 Polecam B@ha, a znasz może cenę za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Wszystkim sierpniakom - najlepszego wszystkiego - zdrowia pomyśłności i dalszych 100 lat życia. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts