wiolasz 18.08.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Widzisz aga, ja chyba zazdroszczę tych widoków...Może hałasu niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 18.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No tych widoków to mi będzie szkoda (z 10 piętra widok jest imponujący) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 19.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów, szczególnie z podkarpacia! Od jakiegoś czasu z zaciekawieniem przeglądam forum - świetna rzecz. Czy jest tu może ktoś z okolic Grodziska Dolnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 19.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów moze ktos wie gdzie mozna kupic dobre okna PCV(godne polecenia) w okolicach rzeszowa z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 witaj ash2007 - budujesz w Rzeszowie ? witaj grzesiek_LA - nie wykluczam ze byc moze jest na forum ktoś z Twoich okolic, lecz nie wszyscy informują o miejscu budowy niedzielny relax ogarnał grupe - i dobrze, trzeba odpocząć od ekscesów elity rządzacej aby miec siłe słuchac co wymłodza w przyszłym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 19.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 witam ponownie,czy ktoś wie jak to jest z niewymiarowymi dzwiami, tzn chodzi mi o cene, bedą dużo droższe niz standardowe 2m ? Wychodzą mi pod schodami dzwi 190 i sie zastanawiam czy zostawić tak czy obniżyć posadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ... zastanawiam czy zostawić tak czy obniżyć posadzkę. wydaje mi sie ze łatwiej i szybciej obciąc futryne /jesli metalowa osadzić głebiej/ i skrzydło - niz komplikowac sobie obnizaniem posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 19.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ja buduje wbudziwoju zaraz przy obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 19.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ... zastanawiam czy zostawić tak czy obniżyć posadzkę. wydaje mi sie ze łatwiej i szybciej obciąc futryne /jesli metalowa osadzić głebiej/ i skrzydło - niz komplikowac sobie obnizaniem posadzki tzn może źle sie wyraziłem - chudziaka jeszcze nie ma, narazie tylko piach wiec wciąz rozważam obie opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzyba 19.08.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Czy możecie mi polecić jakieś tanie hurtownie (lub regionalnych producentów) materiałów budowlanych na podkarpaciu. Stoimy przed wyborem materiałów na ściany. Rozważam maxa lub siporex (suporex?). Za siporexem przemawia chyba tańsze wykonawstwo - mniej murowania. Nie wiemy jeszcze właściwie co wybrać. Projekt mamy (Faustyn z Archetonu) a pozwolenia na budowę będziemy mieli w połowie listopada (jak Bozia da). Chcemy budować oczywiście jak najtaniej co nie znaczy jak najgorzej. A jeszcze czy macie kogoś od drążenia studni z okolic Krosna?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 OKNA Polecam Pamoplast - biuro maja na przemysłowej - przy samej obwodnicy. Zarówno okna jak i drzwi wejsciowe tam sie dostanie w dobrej cenie. Paru juz na grupie ma te okna Ściany Jeżlei miałbym budować dla siebie wybrałbym beton klomórkowy (czyli potocznie siporex) Mam z nim dobre doświadczenia - {miałem pare dziur po drzwiach i oknach do zamurowania} wygodniej szybciej i prościej co ma kapitalne znaczenie przy docieplaniu metodą lekką moką. Hurtowni w okolicach Krosna - nie znam Witam wszystkich nowych i starych w następnym kolejnym tygodniu. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 20.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 .... Za siporexem przemawia chyba tańsze wykonawstwo - mniej murowania. ... A jeszcze czy macie kogoś od drążenia studni z okolic Krosna? Mamy wybudowane domostwo z bet.kom i nie zauwazylam-jak do tej pory,zeby ktorys z wykonawcow bral to pod uwage przy wycenie prac.A tez mialam nadzieje,ze jak komorkowy to szybciej,latwiej,wiec taniej.Wiec nie wiem,czy to argument przy wyborze materialu tak istotny.Jesli natomiast chcesz wiecej prac wykonywac samodzielnie,bierzesz pod uwage remonty i przerobki,to ma to istotne znaczenie i co do wygody to zgadzam sie z seba. studnia-u mnie kopali goscie z Golcowej,cos tam wykopali.Ale slyszalam,ze pewnej osobie wykopali troche ,nie dokopali sie ,zostawili wszystko i przepadli . normalnego tygodnia zycze Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 20.08.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Okna - my chyba z Vidoku, decyzja zapadnie na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 .... Za siporexem przemawia chyba tańsze wykonawstwo - mniej murowania. ... A jeszcze czy macie kogoś od drążenia studni z okolic Krosna? Mamy wybudowane domostwo z bet.kom i nie zauwazylam-jak do tej pory,zeby ktorys z wykonawcow bral to pod uwage przy wycenie prac... mój brał to pod uwage ... tzn zatrudniałem murarza na dniówke ... więc im wieksze bloczki murował, a dzięki temu im mniej zaprawy zuzywał - robił szybciej za tą samą kase ... czyli taniej z BK o zaletach BK nie chce sie rozpisywac bo juz było 100 tki razy o tym studnia-u mnie kopali goscie z Golcowej,cos tam wykopali.Ale slyszalam,ze pewnej osobie wykopali troche ,nie dokopali sie ,zostawili wszystko i przepadli ... ja znów kopałem z kolegami ... po 11 stym betonie jak wody nie było też zesmy chcieli pieprznąc wszystkim i dac noge ... normalnego tygodnia zycze Wszystkim zaczał sie sezon na śliwki węgierki w tym tygodniu - więc patron Święta Śliwek w Szydłowie w damskim towarzystwiehttp://bi.gazeta.pl/im/4/4400/z4400234X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Gosiew z Gosiewa - szanowny Edgar peron Gosiewski:) Zajebisty jest ten gostek:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam co do okien, byłam na wycenie w Oknoplast Kraków i dostałam 14300 + 1280 montaż. jeszcze mam w tym tygodniu jechać do tego składu na przemysłowej, co Sebo mówił. Tam też trzeba popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ja buduje wbudziwoju zaraz przy obwodnicy widziałem, jest piękn y. powiedz mi tylko ile krzyknęli goście za ułożenie dachówki ?? a okna wybrałem z Miariotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 21.08.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ja zamawiam dachowe okna w Bozie na przemyslowej dają 15%zniżki a to przy takich kwotach dużo nie wiem jak z montażem bo nie pytalam gdyż moj tesc bedzie nam montowal okna.Ale żaluje że maxa nie bralam w Boz bo też bym miala upust. "Dompol" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Kurjański http://katalog.pf.pl/Rzeszów/wyslij-wiadomosc-do-Dompol-Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Handlowo-Usługowe-Piotr-Kurjański-F5706395G0B7020-m20.html można wyslać maila i spytać o wycene jakby co?? Jade dzis zobaczyc jak sie posuwa do przodu budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.08.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 przyjemnego oglądania zyczę i słonecznego dnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 21.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Co do pamplastu to zrobili mi wycene droższa niż w Vidoku bo podobno od czerwac zmniejszyl sie rabat na okna w kolorze(obustronny zloty dab).W tej chwili najlepsza cene proponuja mi w KOBI ale nei jestem pewny marki i jakości tej firmy, natomiast Vidok chyba jest już sprawdzony. Podoban cene do Vidoku proponuje mi jeszce Invest profil . Robia na profilach REHAU, okna spoko jednak widok w standardzie ma ladniejsze klamki!.Zobaczymy jeszcze co zaproponuje Oknoplast z Krakowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts