sebo8877 04.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Sebo, trzymam kciuki żeby brały... A właśnie, jaki wpływ na wielkość ryby może mieć wędkarz, który przecież siedzi na brzegu? Na iwelkość ma wpływ haczyk - wiadomo że większego nie zeżre mała rybka- ale bywaja egzemplaże które zadziwiają- połykając haczyk większy od nich samych:) A sam wędkarz to wpływ ma minimalny W sobote będą to zawody podejrzewam że na wagę - bo wielkich okazów na tym kanale to raczej się nie spodziewamy sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 04.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 AnetaS: Właśnie to jest najgorsze, że ekipy mają problem z utrzymaniem jakości. Jak tłumaczył mi pewien znajomy wynika to z tego, że przez zimę skład może się zmienić w 80 procentach i w zasadzie jest to już nowa ekipa. Mając pełną świadomość "ryzyka inwestycyjnego" dalej czekam cierpliwie na jakieś namiary na ludzi którzy przynajmniej na jednej budowie się sprawdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 AnetaS: Mając pełną świadomość "ryzyka inwestycyjnego" dalej czekam cierpliwie na jakieś namiary na ludzi którzy przynajmniej na jednej budowie się sprawdzili. Mam taka ekipę ale ich najwcześniejszy termin to jesień 2008. Jak Cię interesuje to pisz na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 odlatują właśnie zurawie ... łamie im sie klucz ... juz tu - leca zmęczone ... ciężko mają - jakby pod górke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziksy 04.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kochani!!! Dzielnie przedzieram się przez początki forum Waszej (naszej) grupy! Juz ponad 60 stron mam za sobą, czuję się jakbym Was dobrze znała. Tu moje serdeczne pozdrowienia dla Brzozy, Januszka, Baru i innych "starych wyjadaczy" forumowych, a szczególne wyrazy podziwu dla Reni (mam nadzieje ze jeszcze sie czasem pojawia na forum). Do "nowych" forumowiczów jeszcze nie doszłam (jestem w roku 2004, ha!) ale też Was pozdrawiam. Mam do Was prośbę o konstruktywną krytykę projektu W-0618 ze strony http://www.inwestprojekt.com.pl Czekam na opinie i dobrej nockiAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 04.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kochani mam pytanie - cy ktoś z was miał do czynienia z firmą AGRO s.c. Rzeszów ul. Lwowska 55 - autoryzowany przedstawiciel Viessmanna? (jeśli ten temat był już poruszany to przepraszam ale nie mam sił i czasu na przeczytanie 60 stron forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 05.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ja miałem wycenę wykonania instalacji wod kan co i gaz, jednak wszystkie składniki były trochę droższe od oferty firmy polecanej przez znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam Zakładam, ze ja ta młodsza forumowiczka jestem, to też podrowienia się należały i dostałam Andziksy, projekt fajny, mi się podoba. Jedyny minus dla mnie ze te schody takie w centrum domu i trzebaby je je bardzo ładnie wykończyć. No i wtedy pasowałyby nie cementowe. Ale to dla mnie. Nie widzę wielkości pomieszczeń na stronie, ale podejrzewam, ze nie są małe. Ogólnie domek bardzo prosty i ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witaj AndziksyNie jestem zwolenniczką lokalizacji kilbelka nad salonem i łazienki nad kuchnią, która jest połączona bezpośrednio z salonem. Wyobraź sobbie wieczór w salonie goście, dzieciaki rano mają do szkoły szybciutko biegną na górę aby się wykąpać i położyć spać, a wy z gośćmi słuchacie odgłosów z łazienki jak woda spływa itp. Ktoś kto będzie miał pokój na półpiętrze, jeśli w nocy będzie chciał za potrzebą to na śpiąco musi pokonywać schody. i te pokoje jakieś takie wąskie. Chyba mam dziś zły dzień. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziksy 05.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ha, o tym nie pomyślałam Anetko!!! A możesz mieć rację No cóż, trza to przemyśleć, i być może szukać dalej, ale ja chyba osiwieję niedługo z tego myślenia nad projektem, bo przejrzałam już tyle i w każdym mi coś nie pasuje (dodam, że szukamy raczej taniego w budowie domu o prostej bryle, tak do 140 m, 2spadowym dachu i większej kotłowni - bo na paliwo stałe, choc nie wiem jeszcze jakie). Jak macie jakieś pomysły to dawajta! No i oczywiście dziękuję za cenne uwagi Anetko, "stara wyjadaczko" Forum, którą zapomniałam wymienić imiennie we wczesniejszym poście, i niniejszym się rehabilituję. Wiolu, Tobie też dziękuję, pozdrowienia, a jakże - należą się i są!!! No i masz przepiękną działeczkę w tej Hermanowej!!! Widok na księżyc bajerancki, (zazdroszczę) i fajowe te Wasze truskawki!!! Buźki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Faktycznie, nie zwróciłam uwagi na tę lokalizacje łazienki nad kuchnią i salonem.. nie najmilej to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 05.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Andziksy: no to może to http://www.dobredomy.pl/?id_project=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Andziksyrzuciło mi sie w oczy, ze w "Twoim" projekcie jest 3 okienka w składzie opału a brak ich w kotłowni ... / chyba, ze skład opału nie jest oddzielony pełną scianą - bez przekroju to trudne do stwierdzenia/i pytanie - jaka strona swiata będzie od strony kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziksy 05.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Eadok - no jest to jakaś opcja, choć ma dla mnie pewne wady, bo jednak kotłownia nie jest za wielka (chyba, że taka by wystarczyła na piec np na węgiel), i jest malutki kibelek na dole, a my planujemy wykończyć najpierw dół, a za kilka lat (jak nam się portfele bardziej napchają) kończyć górę, więc przydałaby się wieksza łazienka. Ale dzięki za chęci. Brzoza, dzięki za wskazówki, co do stron swiata - nie wiem, bo ciągle intensywnie szukamy działki, ale raczej jak kupimy to z wjazdem od pn lub wsch. Może jestem wariatką, że szukam projektu jak jeszcze nie mam działki, ale jak tylko ją kupimy to chce już mieć jakieś opcje i szybko ruszać z papierologią! Ale wiem ze przy tym projekcie w takiej opcji (wjazd od pn - największe okna były by niedoświetlone) Uff, skończyłam moje wywody, a zaraz z Panem Mężem wsiadamy w autko i sruu z Kraka na Podkarpacie - a dokładniej do Jarosławia. Suuuuper! (pomijając korki) Pozdrawiamy cieplutko Milłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.10.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zasada jest taka projekt dopasowuje sie do działki, stron świata i drogi wjazdowej, otaczającej zabudowy itpa nie odwrotnie ...tak wiec nawet napiękniejszy projekt na jednej działce bedzie funkcjonalny, a na innej ani funkcjonalny ani nie pasujacy do otoczenia ... miłego wekendu równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 z Panem Mężem wsiadamy w autko i sruu z Kraka na Podkarpacie - a dokładniej do Jarosławia. Suuuuper! (pomijając korki) Pozdrawiamy cieplutko Milłego łikendu To mi pomachajcie jak będziecie Łańcut mijać Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 08.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Eadok - no jest to jakaś opcja, choć ma dla mnie pewne wady, bo jednak kotłownia nie jest za wielka (chyba, że taka by wystarczyła na piec np na węgiel), i jest malutki kibelek na dole, a my planujemy wykończyć najpierw dół, a za kilka lat (jak nam się portfele bardziej napchają) kończyć górę, więc przydałaby się wieksza łazienka. Ale dzięki za chęci. No cóż, nic nie jest doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 08.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zasada jest taka projekt dopasowuje sie do działki, stron świata i drogi wjazdowej, otaczającej zabudowy itp a nie odwrotnie ... tak wiec nawet napiękniejszy projekt na jednej działce bedzie funkcjonalny, a na innej ani funkcjonalny ani nie pasujacy do otoczenia ... miłego wekendu równiez Zgadzam się, sam miałem najpierw wybrany (nie kupiony) projekt a po zakupie działki musiałem go zmienić, z czego zresztą obecnie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam Mam do was żal - słabo trzymaliście te kciuki... Dopiero 33 miejsce na 55 startujących - zawiodła przynęta - nie miałem jak zabrac ochotki... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 08.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam Mam do was żal - słabo trzymaliście te kciuki... Dopiero 33 miejsce na 55 startujących - zawiodła przynęta - nie miałem jak zabrac ochotki... Sebo8877 zapomniałam, ale chęci dobre miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts