wojtek l 28.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 BRZOZA ale to chyba nie o tego heliosa chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam w niedzielę Co do Heliosa, to chyba o ten chodzi http://www.dobredomy.pl/?id_project=80 Jeśli to ten to dla mnie już odpada bo ma wc pomiędzy kuchnią i salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.10.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 BRZOZA ale to chyba nie o tego heliosa chodzi rzeczywiście nie o tego wc przy salonie to rzeczywiście nie najszczęśliwsza lokalizacja jesli chodzi o wykusze (a co za tym idzie liczbę okien) to sa ich zwolennicy i przeciwnicy uwazam ze wykusz w zimie jest nachłodniejszym miejscem w domu a fundowanie sobie 2 wykuszy jak w tym heliosie - to tworzenie sobie mostków zimna na własne zyczenie ... ale to moje zdanie - i nie każdy musi sie z nim zgadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.10.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 SORRY za reklamę ale jest warta tego Jak ktos potrzebuje kostkę brukowa betonową - prostokąt lub behaton (podwójne T) czerwona żółta szara - zbieram zapisy --na wiosne - mam dobrą cene i dobry produkt - prasowana pod ciśnieniem - z wierzchnią warstwą koloru. Dobta cena (konkretne ceny bedę miał jutro) - info na PW sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 02.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 cześć, Sebo - a co to znaczy że z wierzchnią warstwą koloru (myślałem że kostki barwione są w całej masie ) Zamawiasz kostkę a ludzi do układania będziesz szukał oddzielnie, czy sam masz zamiar układać ? U mnie robią tynki wewnętrzne. Mam zamiar zrobić jeszcze centralne (częściowo podłogowe) i wylewki jeśli nie będzie mrozów w połowie listopada. Na wiosnę elewacje a potem kostkę ale zgodnie ze swoim sposobem chyba zacznę od znalezienia wykonawcy. A co do gładzi kwarcowych, to coś mi tynkarz wspominał, że zamiast szpachlować gipsem to jakimś mleczkiem z drobno przesianym piaskiem mogą zaciągnąć czy jakoś tak... Nie za bardzo wiem o co biega ale to tak czy inaczej po wyschnięciu tynków, czyli też na wiosnę, tzn. jest czas na przemyślenia. pozdrawiam PS "O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny..." Listopad - dekadentyzm - Młoda Polska - ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ... zamiast szpachlować gipsem to jakimś mleczkiem z drobno przesianym piaskiem mogą zaciągnąć czy jakoś tak... Nie za bardzo wiem o co biega .... jonasz chodzi o to, ze oni Ci proponuja tynk IV kategori - oprócz zwykłego zatarcia, zatarcie drobnym piaskiem z wapnem i zagładzenie miękka pacą/gabka, filc itp/ ta czynność zastepuje nakładanie gipsu /szpachlowanie/ i z ekonomicznego punktu widzenia jest to rozwiązanie tańsze scianka ma strukture drobnego papieru sciernego, bez rys Na piecu skrzypce stroi świerszcz Dziewczyny płaczą bo skończyło się już lato ... I słychać tylko gdzieś Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wstępnie też jestem zainteresowana kostką, ale nie myslałam jeszcze jaki wzór, jakie kolory, nie orientuje sie w cenach itp. Zero wiedzy i informacji na ten temat. Więc prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 05.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam. Szukam stolarza, który zrobi mi dobre drzwi zewnętrzne dębowe. Prosze o namiary. PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zewnętrzne ... ? a to na dobry poczatek tygodnia ...http://www.edu.info.pl/images/cms/gacieOK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Noooo Brzooozaaaa No pięknie Witam wszystkich przy poniedziałku i poproszę trochę optymistycznych słów, bo do końca miesiąca tylko pracuję I muszę szukać pracyyyyyyy... Jak ja tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Co do kostki - jest to kostka betonowa - barwiona w masie 75 masy to 1-na warstwa i 25 to druga wierzchnia warstwa (posiadająca odpowiednio wiekszą ścieralność (każda kostka jest dzis tak wytwarzana). cały proces jest wykonywany w jednym czasie w jednym cyklu w jednym termo-wibro-prasowaniu. Nie oferuję ekipy brukarskiej - oferuję sam materiał - choć przyznam ze do wiosny sporo czasu i udać moze mi się zorganizowac ekipe do wykonania takich robót (choc nie jest to warunek konieczny) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...I muszę szukać pracyyyyyyy... Jak ja tego nie lubię Baru - życzę wytrwałości w poszukiwaniach miejmy nadzieję, ze rynek pracy normalnieje juz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 05.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 u mnie powoli idzie ale naprawde powoli mamy juz polacone i folie teraz czekamy aż dekarze skończą inny dach i dopiero przyjda do mnie ale trudno, glową muru nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 fajno, ze się odezwałaś Aga i informujesz o postępach pracpozostaje Ci zyczyc teraz cierpliwości - w oczekiwaniu na ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 06.11.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ostatnio nie mialam czasu nawet poczytac forum i moze dlatego czasem popelniam blędy.Ale wieczorem już jestem tak zmęczona że nie chce mi sie nawet komp wlączać.Postaram sie nadrobic zaleglośći. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć wszystkim Baru, trzymam kciuki, żeby szybko się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 jak to sie zmówiły obie - o 6:56 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Baru - Ty wiesz że ja Ci dobrze życze ?? Aga - wytrwałości !!! Siekło dzisiaj mrozikiem - u mnie -6C Nie zdążyłem jeszcze cebulek kwiatowych wykopać z ziemi.... - Chyba zostana do wiosny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 06.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 U mnie woda nie chciała lecieć więc panowie ognisko pod zaworem rozpalili i już leci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 06.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no to ja tez wszystkich witam dziś odezwało sie do nas STAROSTWO no to chyba w końcu doczemaky się tych warunków zabudowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts