forum_user 04.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 na przejazd w stajni nadaje sie natomiast podjazd ... nie wiem mysle ze nic złego z nia nie będzie działo jesli nie będzie stała w wodzie w okresie zimowym wyrzucone szamotki rozbiórkowe na zewnątrz leza tam sobie juz kilka lat niczym nie zabezpieczone i nic złego z nimi się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 04.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam po długiej nieobecności na wątku grupy podkarpackiej. Chciałabym zrobić taras drewniany. Czy ktoś może mi dać namiary na wykonawców? Goni mnie czas z wykończeniówką i szczerze mówiąc zaczynam tego nie ogarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 cegła szamotowa na podjeżdzie chmm- sporawa prosta - tak jak pisze brzoza - nie może zamarznąć mokra - bo jak wiadomo ją rozsadzie.Można i zwykłą ułozyć zabezpieczejąc ją środkami hydrofobowymi np coś z tego http://www.sansil.com.pl/impregnaty_silikonowe.html Zatem jeżeli tej cegły masz dużo przepędzluj to tym środkiem i układaj spokojnie - wytrzyma długo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolipop20 07.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam Po długich i cięzkich papierkowych robotach zbliżam sie do konca . Bede za niedługo budował domek z bloczków ytonga , macie jakies namairy na tania i sprawdzona firme budowlana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 07.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam i pozdrawiam.Poszukuję blaszaka na budowę - może ma ktoś już niepotrzebnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 z okazji Dnia Kobiet - życzę Paniom pogody ducha, cierpliwości do mężczyzn, duzo słońca i duzo słodyczy ... i dużo zdrowia ofkors http://www.wesele.400.pl/kwiaty/Salon_Roza/kwiaty2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Brzoza dzieki za zyczenia.Byliście na targach budowlanych, my sie troszke rozczarowalismy. Jedyny plus to wiem co chce na taras - plyty tarasowe bruk betu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 08.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ktoś szukał blaszaka ?? "sprzedam blaszak nadający się na rozpoczynające budowy cena do uzgodnienia 509799816 " OK 450 Niestety sprzedany Jeśli ktoś ma namiary na inny to będę baaardzo wdzięczny. P.S. NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH PAŃ NA FORUM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Brzoza dzieki za zyczenia. Byliście na targach budowlanych, my sie troszke rozczarowalismy. Jedyny plus to wiem co chce na taras - plyty tarasowe bruk betu. Pozdrawiam kiedys jeździłem - wtedy jeszcze do Pogwizdowa w hali byłego Polamu (te pierwsze były chyba najatrakcyjniesze, sporo towarów także z branzy pozabudowlanej, mase pokazów stosowania nowych technologii, sporo gratisów dla gości, duza liczba gości, Ukraińców, Słowaków, ładna letnia pogoda i przyjemna atmosfera) po przeniesieniu targów na Podpromie i zmianie terminu targów na wczesnowiosenny z roku na rok coraz wieksza bryndza - liczy sie tylko kasa dla organizatorów szkoda nie tylko pieniedzy na bilet wstępu ale czesto najbardziej szkoda straconego czasu ... od kilku lat przestałem chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 08.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Byliście na targach budowlanych, my sie troszke rozczarowalismy. Pozdrawiam Witam Ja sie jutro wybieram. Zobaczymy co bedzie. Na jesieni ubiegłego roku byłem to sobie porównam. PS. Wszystkiego najlepszego życzę Wszystkim Paniom z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam po dłuższej przerwie. Po 1. Sebo, ogromniaste gratulacje!!!!!!!!! Po 2, Brzoza, piękne kwiaty Po 3.... fajnie wrócić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a co sie z Toba Wiolu działo ?tak długo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Właściwie to niewiele nowości, na budowie baaardzo poowooli a jak tu wchodzę i widzę w jakim tempie u niektórych osób to wykańczanie przebiega to aż humor traciłam. WIęc postanowiłam odpocząć... I tak sobie odpoczywałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... I tak sobie odpoczywałam... taki odpoczynek tez jest potrzebny mozna na spokojnie przemyslec szczegóły miło, ze znów Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 no nie nikt tu nie zaglądał od wczoraj? wczoraj rozpocząłem sezon w sadzie- przyciąłem jabłonki. dzisiaj byłem na targach budownictwa...namieszałem sobie w głowie na temat pokryć dachowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam My byliśmy, aż miałam ochotę podejść do kasy i poprosić o zwrot za bilety Badziewie. Ceny takie, że i 500 tys. na budowe mi nie wystarczyło. Ale....znalazłam płyty na schody (w końcu) takie jakie chcę i powiedzmy, że solary z tych tańszych.. miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ciesze sie, ze w swojej opinii na temat (badziwia) na targach nie jestem odosobniony i równiez miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Prawda? Z roku na rok wszystko schodzi na ....(o psach nie wspomnę bo nie chcę obrażać). Mam pytanie, znacie jakichś porządnych fachowców od wykończeniówki? płytki, kartony, poddasze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Ostatnio jestem strasznie zabiegana, miałam zamiar iść zobaczyć co jest na targach ale jakoś mi umknęły. Wczoraj wieczorem zaglądam na forum a tu piszecie że one już były. Ale widząc opinie Wiolasz i Brzozy jakoś mi nie żal że o nich zapomniałam. Wiolasz jeśli chcesz to mogę dać Ci namiar na gościa który robił u mnie wykończeniówkę całą, choć uprzedzam do tanich to on nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 AnetaS, bedę wdzięczna bardzo. Zawsze to coś a żałować naprawdę też nie masz co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts