_Beti_ 04.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam wszystkich potrzebne mi sa namiary na kogos kto mi zrobi tanio meble kuchenne, bez frontow,blatu i oswietlenia = sama pake z plytyza wszelkie inf dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Budziwój stanowi dzis najmocniejsza reprezentacje jaka kiedykolwiek wystepowała w grupie podkarpackiej ... czy ktos pokusi sie o podsumowanie ? pogoda nie nastraja do wysuwania nosa na zewnątrz - pada wiec miłego serfowania w sieci wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 04.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hej, jeśli dobrze pamiętam miała być mapka całej Grupy.Na niej byłoby widać np. wszystkie nowe domku w Budziwoju, Chmielniku itd. Sebo - jak tam wygląda życie młodego Tatuśka? Pozdrowienia z Leska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania P. 04.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Potrzebuję namiar ma architekta wnętrz, może ktoś posiada jakiś dobry i nie drogi namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.04.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Była mapka grupy podkarpackiej, ale się zbyła razem z filipsem ciao belli filipsco się z Tobą dzieje, zaglądasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Była mapka grupy podkarpackiej, ale się zbyła razem z filipsem ciao belli filips co się z Tobą dzieje, zaglądasz tu jeszcze? o filipsa sie obawiam ... był informatykiem - mapki i tp we Włoszech "załapał" ich wykończeniówke zamierzał budowac dom pod Rudną ... ale mógł zwątpic .... mogł to wszystko przemyslec i ozenic sie z Włoszką (tam nie maja mocherów kaczynskiego są nizsze ceny i rosna winogrona ... ) i mógł zrezygnowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ...z forum też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ...z forum też? z forum nie powinien ... co prawda to prawda tu na forum mamy raj ... jakt nikt nie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 04.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam wszystkich potrzebne mi sa namiary na kogos kto mi zrobi tanio meble kuchenne, bez frontow,blatu i oswietlenia = sama pake z plyty za wszelkie inf dziekuje pozdrawiam Beti mojej znajomej robił meble facet z ropczyc.tanio i solidnie.jeśli chcesz, to zdobędę do nigo nr. daj znać.pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 no to ja tak troche z innej beczki pochwale sie wczoraj obronilem prace licencjacka na 4 i od dzis zaczynam wakacje krotkie bo beda poprzeplatane praca i pilnowaniem budowy ktora mam nadzieje ruszy w czerwcu pozdr DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ... pochwale sie wczoraj obronilem prace licencjacka na 4 ... GRATULACJE DAFIT ! jest szansa na prace w Polsce - mając ten licencjat ? ja tez z innej beczki moze ... chce przestrzec przed oszołomami zbierajacymi podpisy na przeprowadzenie referendum pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 GRATULACJE DAFIT ! jest szansa na prace w Polsce - mając ten licencjat ? brzoza szansa jest zawsze bo dla chcacego nic trudnego, ja tam od kilku lat pracuje w kraju wikingow i dobrze mi tam a szkole robie tylko dla siebie a co do tej mapki to bardzo fajny pomysl, ja kojarze tylko gdzie dom bedzie budował wojtek | a tu widze ze na forum wiele osob z Budziwoja pozdr. DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 najwiecej Wikingów zyło w Norwegi ... w 1066 r opanowali cała Anglie (WIlhelm Zdobywca), troche ich osiadło w Szwecji, Dani a Nawet opanowali kawalek Rosjii Dafit zakładam jednak, ze pracujesz w Norwegii przejeżdzałem niedawno przez Budziwój teraz to osiedle domków rosnace "w oczach" - po Rudnej /Rogoźnicy/ i Tyczynie to będzie chyba kolejna "sypialnia Rzeszowa" - tak mysle ... a mapke moze zrobi ... Sebo - tylko trzeba sie do Niego ładnie usmiechnąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 05.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 NO to ja się po uśmiecham skoro deszcz pokrzyżował nam plany .Dziś niestety nie będzie zbierania humusu i tyczenia również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 śnieżynka mieliscie dzis tyczyć budynek ?? jezeli tak to mozna wiedziec ile taka czynność kosztuje ? pozdr.DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 05.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Pan powiedział ,że od przeciętnego jednorodzinnego bierze 450.To raczej cena bez znajomości ale sprawdzony geodeta.A znajomego geodety nie mamy wiec przystaliśmy . Aha i u znajomych zeszło mu to 3 godziny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? to znaczy? Z polskiego na nasze....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? to znaczy? Z polskiego na nasze....? no nie wiem ... ten brodaty, siwy metuzalem tez zreszta nie wiedział o co blizej chodzi ... miał liste ... kazali mu zbierac podpisy wiedział tylko tyle ze podobno Polska po 2009 roku ma rzadzic wspólny (unijny) przezydent i rząd i ze podobno ma byc łamana polska konstytucja i ze ma byc Polakom odbierana ziemia ... tyle wiedział i tym straszył straszył kazda babe jaka po drodze złapał ... chłopy jak to chłopy - na ogół sie z niego wysmiewali ... tiaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszew 05.04.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam grupę podkarpacką.Nie mam rozeznania w cenach i mam pytanie czy podane ceny za adaptację są do przyjęcia (nie za wysokie?): - projekt przyłącza energetycznego: 700 zł- projekt przyłącza wod-kan: 700 zł- projekt przyłącza gazu: 350 zł- obsługa związana z adaptacją : 1000 zł- zmiany konstrukcyjne: do ustalenia wg zmian w projekcie(długość przyłączy ok. 100m po linii prostej, teren równinny bez przeszkód)pozdrawiamkszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 05.04.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam Tak z ciekawości chciałam zapytać jak duże pieniądze wpakowaliście już w swoje budowy?? Zastanawiam się właśnie ile może kosztować wybudowanie teraz u nas na Podkarpaciu domku powiedzmy ...... hmmm jakieś 150 m. Jak ostatnio od znajomego usłyszałam, że 400 000 zł to minimum to cóż lekko się zniechęciłam do całego pomysłu Napiszcie proszę o Waszych doświadczeniach , bo nie wiem czy nie "porywam się z motyką na słońce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts