wiolasz 05.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wszystko zależy wg mnie od standardu tego domku...Jeden wybuduje za 200 i zamieszka a innemu za 500 tys. jeszcze nie wykończony. Jak zamieszkam to powiem ile mnie kosztował. Całe życie bać sie nie można, bo co to za życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 05.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam budujących na Podkarpaciu chciałem sie dołączyć, budujemy w Kielnarowej domek Libre, obecnie jesteśmy na etapie stropu Mam pytanie, czy ktoś nie ma na zbyciu ze 2-3 kubików desek do szalunków i ze 40-50 stempli, chętnie odkupię ? Pozdrawiam i życzę dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 kszew projekt przyłącza energetycznego: 450wod-kan: 350gaz: 400 u mnie wszystkie te rzeczy zalatwiala pani architekt i jej pracownicy pozdr.DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 najwiecej Wikingów zyło w Norwegi ... w 1066 r opanowali cała Anglie (WIlhelm Zdobywca), troche ich osiadło w Szwecji, Dani a Nawet opanowali kawalek Rosjii Dafit zakładam jednak, ze pracujesz w Norwegii przejeżdzałem niedawno przez Budziwój teraz to osiedle domków rosnace "w oczach" - po Rudnej /Rogoźnicy/ i Tyczynie to będzie chyba kolejna "sypialnia Rzeszowa" - tak mysle ... a mapke moze zrobi ... Sebo - tylko trzeba sie do Niego ładnie usmiechnąc ... No Brzoza podejrzewam że usmiechanie tu niewiele pomoże. Pracy mam tyle że jak widac brakuje mi czasu nawet na forum. Choc kilku forumowiczów miałem okazję poznac osobiście - ciężko znaleźć chwilę by cos napisac. Aldio - zycie taty - płynie pięnie i rzeczowo. Mój Filip jest rzeczowym gosciem - jak jem to jem- jak sadze kupke to sadze kupke; jak śpię to śpie - tak wiec dzięki Bogu nie ma dziecka w domu http://photos89.nasza-klasa.pl/dev149/0/164/406/0164406925.jpg Życię kreci się wokół tego cudu którym sie chwale. Tak wiec Brzoza - znalezienie kawałka czasu na mape - jest dla mnie rzeczą graniczącą z cudem. Wiem ze kiedyś się zaparłem i obiecałem ze zrobie- zatem jeżeli znajdę odrobine mobilizacji ... może mi sie kiedys udać ... Co do pracy - jak już pisałem kilkanaście postów wcześniej - jest jeszcze szansa by komus połozyć docieplenie lub pokryć dach. Zapraszam serdecznie Pozdrawiam wszystkich słonecznie i ciepło Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witam Grupę! dziś odpoczywam po bardzo intensywnie spędzonym dniu. śnieżynka napisała: NO to ja się po uśmiecham skoro deszcz pokrzyżował nam plany .Dziś niestety nie będzie zbierania humusu i tyczenia również . właśnie mimo deszczu i ogólnie pogody pod psem - przepraszam psy - udało sie zebrać humus, wykopać ponad 20mb wykopu pod przyłącz wody i osadzić studnie na deszczówkę. jak dodam do tego że udało sie także przygotować deski pod szalunki i przywieźć na działkę to dziś mam po czym odpoczywać. w tym tygodniu chcę wytyczyć dom. pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? wiesz, kiedyś ktoś mądry powiedział, że wysoki poziom komplikacji językowej lub skomplikowany wzór ma najczęściej za zadanie ukrycie ubogości myśli autora. tu sądzę że pomijając funkcję dezinformacyjną właśnie o to chodziło. przecież większość jest za unią więc zadanie pytania wprost daje łatwy do przewidzenia skutek. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Bogus - z pytaniem to był zart, ale na serio to sa zbierane podpisy przez ludzi którzy nie potrafia uzyc rzeczowych argumentów lecz głosza populistyczne hasła typu "Polska dla Polaków" z których nic nie wynika chetnie wziołbym udział w referendum w którym mógłbym wypowiedziec sie np. co do tarczy czy wysyłaniu wojsk polskich poza granice kraju na tzw"misje" ... ale tu jakos dziwnie nikt nie namawia do referendum ... Sebo - nie zdawałem sobie sprawy, ze masz takie urwanie głowy, choc wielu juz odczuło brak Twoich postów na forum no cóz - w budownictwie zapowiada sie "gorace lato" i okres szalejących cen ... p.s. "Tato" masz fajnego bobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 06.04.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Potrzebuję namiar ma architekta wnętrz, może ktoś posiada jakiś dobry i nie drogi namiar? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 08.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, jakby ktoś słyszał o jakimś niepotrzebnym blaszaku na budowie - chętnie odkupię. Zaczynam budowę w maju i na razie szukam "używki". Jak nie znajdę - kupię pewnie nowy. Pozdrawiam wszystkich BUDUJĄCYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Poratujecie ..proszę pilnie szukam kaparkowego do ściągnięcia humusu . W piątek mają przyjść murarze a nasz umówiony już 3 dzień mnie zwodzi ,inny stwierdził że do Budziwoja nie pojedzie kopać bo tam jest za mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 08.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wojtek w Budziwoju za stacją benzynową jak skręcisz w prawo na końcu Słowiczej po lewej stronie koleś ma koparkę, bo jak tamtędy jeżdżę to widzę że stoi na podwórku może podjedź i zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jadąc z Rzeszowa do Tyczyna, po prawej stronie na podwórku z domem z czerwonej małej cegły- wygląda na dość wiekoy- stoją ze 3 koparki. To widzę zawsze jadąc na działkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zawsze można na Was liczyć.Dziękuję i trzymajcie kciuki coby jutro zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 08.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 wojtek | masz PW o koparce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam czy ktos sie moze orientuje gdzie kupie najtaniej w rzeszowie drut ?? i pustaki betonowe 40x30 ?? i jeszcze cegle pelna i dziurawke ?? pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.04.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam czy ktos sie moze orientuje gdzie kupie najtaniej w rzeszowie drut ?? i pustaki betonowe 40x30 ?? i jeszcze cegle pelna i dziurawke ?? pozdrawiam DAFIT Hi! Gdzie kupisz to nie wiem ale poniższe firmy warto sprawdzić. Ja po sprawdzeniu cen (rok temu) kupowałem: - drut - Restal - pustaki - CIS Rudna - cegła - cegielnia Przewrotne Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 09.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja kupowałam drut, ferty, cegłę z Hadykówki i tę małą na kominy w Budimaxie niedaleko Makro. aaa na Paderewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam dla zainteresowanych, najlepsze ceny na dziś drut w BOWIM u. Ciepłownicza cegla pelna i dziurawka oraz pustaki U12 Budimax paderewskiego obwodnicapustaki betonowe kupilem w j.a.r. w kielnarowej mam nadzieje ze nie bedzie padalo do wikendu gdyz maja to wszystko mi przywiezc a po deszczu bedzie to nie mozliwe na dzien dzisiejszy zakupy zakonczone reszta bedzie juz w trakcie budowy pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 09.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja sie pochwale - bo sama nie wiem jak tego dokonałam. Ok. 1 kwietnia przyszli do mnie hydraulicy (zrobili wod, kan i skrzynki i pion do centralnego), elektryk skończył pracę, zrobiliśmy instalacje centralnego odkurzacz, prawie kończą siatkowac styropian na elewacji i od wczoraj weszli tynkarze. Dzis mam już wytynkowana sypialnię, garderobę i jeszcze inne sufity w pomieszczeniach. Wczoraj pracowały 4 ekipy na raz - dobrze że się nie pozabijali Teraz szukam kogos taniego i o mocnych nerwach żeby mi dofugował komin klinkierowy. Pozdrawiam wszystkich zaczynajacych budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 09.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja też się pochwale humus ściągnięty zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja też się pochwale humus ściągnięty zaczynamy A fota gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts