bogus33 24.05.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tak my chcemy sprzedac mieszkanie, a tu jakis zastój na rynku o mnie to też czeka. jak kształtują sie obecnie ceny w rzeszowie? tylko chodzi mnie o te rzeczywiste a nie wyjściowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tak my chcemy sprzedac mieszkanie, a tu jakis zastój na rynku Dziwicie się ? Nkt nie kupuje mieszkań bo wszyscy budują domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 24.05.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 No pewnie jak na naszym podkarpackim forum tak fajnie to nie dziw że wszyscy chcą domy budować Tylko kto teraz kupi nasze mieszkania ?Co z tymi cenami ,nasze jest w centrum,wiecie po ile się sprzedają??? Pozdrawiam wszystkich w końcu super pogoda tylko na działce jezioro ,a w naszej piwniczce pod schodami 30 cm wody i żabka sobie pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 25.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 witajcie znowu, jak problem to do grupy podkarpackiej 1. szukam ekipy co mi zrobi ogrodzenie, z 3 stron siatka (pewnie z jakies 150m) z podmurówką (teren spadający w dół), najlepiej solidna, a nie za droga 2. potrzebuje też kostki brukowej i ekipy do jej położenia, plus może jakiś projekt jak to ma wyglądać? z góry dzięki za Wasze polecenia, kończą mi robić elewację, ekipa dobra i solidna, więc można ją polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 28.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kilka dni wyszło słoneczko i... grupa nadrabia zaległości budowlane! U mnie nareszcie wysechł "tarasobalkon" i mogłem położyć papę przed wylewką. Teraz woda mu nie straszna. Za to ekipa wylewkowców przesunęła mi termin, ponoć maszyna nawaliła. No i zauważyłem podmoknięcie płyty gipsowej na suficie w łazience. Trzeba wyleźć na komin i looknąć co się dzieje. Ekipa wod-kan ostatnio przerabiała komin od kotła no i wiem czego tam mogę się spodziewać... Zaopatrzę się w kilka silikonów dekarskich i będzie ok. Pozdrawiam słonecznie wszystkich, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 28.05.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 witam Grupę no cichutko tu jak makiem zasiał wszyscy na budowie. a ja mam przerwę, płyta na garażu sie sezonuje. czekam na ekipę żeby strop na części domowej wylać. w sumie to przerwa taktyczna jest mi potrzebna i trochę i mojej inicjatywy jest w tym przyhamowaniu. obecnie jeżdzę po firmach handlujących pokryciami dachowymi, rozgryzam różnicę cenową między blacho dachówką a dachówką betonową. dach w sumie niezbyt skomplikowany - podzielicie się jakimiś doświadczeniami? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ale praży ... tez sie przymierzam do pokrycia domku gospodarczego i tez chetnie posłucham porównan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 28.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jak pytałam rok temu to w dwóch miejscach usłyszałam ze dachówka cementowa lepsza jest od kazdej blachy. ja mialam fajna cene na dachowke (ceramiczna ) w Instalatorze Przeworsk (maja stronke internetowa) a o transport sie nie martwcie wozili mi do Rzeszowa wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dzięki za info, Hunk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witajcie, Mam pytanie: wiecie gdzie jest w Rzeszówku tartak, w którym nie muszę długo czekać na deski? Poszukuję takich desek, które będą podłogą na strychu (nie wiem czy dobrze tłumaczę).Byłabym wdzięczna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 29.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 nie wiem czy znajdziesz gdzies takie miejsce... ja swoje deski podłogowe na strych zamawiałem w Rudzie Różanieckiej i chyba też czekałem 3-4 tygodnie... ps. nikt nie budował ogrodzenia i nie robił kostką brukową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Hej, dziękiCo do ogrodzenia to znam jednego pana ale nie wiem, czy jeszcze ogrodzenia robi i jakie. wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 dojrzewaja pierwsze truskawki ... pierwszą (jak co roku zjem ostaniego maja ... to reguła)co do tartaku to nie moge sie wypowiadac czekałem krótko ale nie w rzeszowie i bardziej opłacało mi sie kupowac drewno tartaczne (od desek) i zlecac pocięcie je na deski - tak ze sorry Wiola ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzieki brzoza. Damy radę jakoś. nie ma co się martwić.A truskawki? pychotaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no pewnie ... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 30.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja brałam deski z tartaku w Warze k. Dynowa, dzwon tam i pytaj czy maja na stanie. najlepiej jest miec wlasny transport ale jakby co to oni tez maja dodatkowo płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzięki hunk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Cześć calłej świcie podkarpackiego budownictwa U mnie po stremu oprócz roboty jest i robota na domo-budowie- powoli bo jak krew z nosa idzie mi to moje docieplenia 3 z4-ech scian gotowe połozyć jeszcze grunt i tynkowac - wszystkie niedokończenia w srodku powoli nadrabiam a z nowosci tyn dekoracyjny se połozyłem w ganku (nie chciało mi się gipsować Ktos z Was pytał o ogrodzenie - na kiedy to miałoby byc - pisac na PW Co do porówniania balchy i dachówki cementowej - to tak jak auto cięzarowe z napędem na 2 i 4 osie:) - jak dach dostosowany do dachówki jasne ze cementowa - z blachy jeżłei mam coś polecać b dobrego to blachodachówka rukki pural-mat - mamy na to dobre ceny na naszej hurtowni - sprawa sie rozbija o to ze puralmat jest grubiej zacynkowany poliestrowany podwójnie no i co za tym idzie ma tez sporą gwarancję bo 15 lat no i nowośc na rynku - to balex-metal maja ciekawą blachodachówke (gruba powłoka poliestru) zowie sie to ustrojstwo Spectrum Rustica http://www.balex.com.pl/index.php/spektrum_rustika - jak sie komus podoba takie cosik polecam. jak juz wspominałem wcześniej jakby ktos szukał ekipy do dachu - docieplenia lub poddasza piszcie śmiało - nie bede sie przeciez tu narzucał co chwileczke:) Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 30.05.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 witam Grupę! dzisiaj w końcu przywiozłem na działkę więźbę i deski szalunkowe kupione prawie 3 miesiące temu. pogoda piękna, zbieram oferty dachowe tzn. pokrycie, akcesoria, okna dachowe, kominki went. i system rynnowy razem wzięte. raczej będzie blachodachówka ze względu na masę...dokładam ciężaru w postaci drugiego stropu zamiast gk i wełny i nie chcę przesadzić...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.05.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 ... zowie sie to ustrojstwo Spectrum Rustica ... ładna cena to pewno okolica 30 zł/m2 ? Bogus - jaki gatunek masz drewna - pytam bo jesli sona to musi byc szybko okorowana (robak) i złozona na przekładkach (bo sinieje) jodła lubi byc znów przyciśnieta bo ją kręci (ja tez teraz robie przy drewnie) strop jakiej grubosci masz zaprojektowany i ile stali na całość wejdzie ? wreszcie na pogode nie mozemy narzekac - i noce zrobiły sie ciut cieplejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts