forum_user 31.08.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Baru po ile kupowałas stemple ? i czy były to z pierwszej ręki z lasu ?czy z drugej - od kogoś ?czy są okorowane ?a ja uporałem sie z dachem - zostało mi rynny założyc polityka szaleńców moze doprowadzic do tego, ze nie wiadomo czy nam Rosjanie gazu nie przykręcą - moze warto warto będzie pomyslec zakup kotła na zapas ... z dolnym spalaniem uzytkuje ktoś z Was "seko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 31.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 witam wszystkich, szukam drzewa na balustrady, elementy tarasu i ogrodzenia, najlepiej jakiegoś wykonawcy lub firmy sprzedającej deski, tralki lub gotowe elementy. Szukam też pomysłu na "skład dzrewa i mały magazynek", bo nie wiem z czego to zrobić, żeby jakos to wyglądało, a nie kosztowalo majątku...ps. i jeszcze jakieś szkółki leśnej, sprawdzonej szukamnasz gacek... czasami bywa ich nawet 3, ale nie wiem czy to powód do cieszenia sie...http://i33.tinypic.com/2nhf2vn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 gacek jest wporzo ... a jak spokojnie pozuje do fotki ... Tusk tym razem uszedł z zyciem ... http://www.bankier.pl/forum/temat_zabawy-z-bronia-jaroslawa-kaczynskiego,6084380.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 31.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jaki fajny Gacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 31.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jakby ktoś chciał stemple (większa część już sprzedałem) to odstąpię za niewielki pieniądze. Stemple raz używane, nie okorowane. POZDROWIENIA DLA CAŁEJ GRUPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 31.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Wojtek I napisz ile stempli Ci zostało i jaka cena Cię interesuje, byłabym zainteresowana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 31.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam ! Poradzcie gdzie mozna kupic komplety system stropowy typu teriva w okolicy Ropczyce/Dębica/Rzeszów. Interesuje mnie kemrazytowy ale ceramiczny tez chetnie ale to juz cena inna. Prosze tez o ewentualne uwag co do stropow tego typu kolezanek/kolegow z okolicy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wojtek I napisz ile stempli Ci zostało i jaka cena Cię interesuje, byłabym zainteresowana pozdrawiam własnie, ostatnio jakby wzrosło zainteresowanie stemplami witajcie Marcos i Konisko nie widziałem domu w werbenach, strop wybrałem inny dziś wywiad z byłym premierem http://www.dziennik.pl/opinie/article230458/Marcinkiewicz_Mam_nadzieje_ze_Kaczynski_przegra_wybory.html miłego dnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 01.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, My tez jesteśmy na etapie wybierania stropu. Jeszcze troszkę czasu mamy ale podobno te gotowe stropy trzeba wcześniej zamówić. Nie wiemy jaki jeszcze zrobimy czy wylewany czy któryś z tych ceramicznych??? Pracownik BOZ zrobił nam wycenę na strop ceramiczny 16 tyś. Kolejna wycenę robi nam jakąś firma z Lutoryża zarazie tam mieli najtańsze materiały, zobaczymy??? Dokładnie nie wiem bo zajmuje się tym mój mężczyzna Fachowcy namawiają nas na zwykły twierdza ze jest tańszy, a na czasie nie zaoszczędzimy wiele??? Nie znalazłam jeszcze inf. na forum o waszych stropach. Również proszę o waszą opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 mi nalepiej opłacało sie kupic same pustaki stropowe, z drutu zrobic beleczki na budowie, ułozyc i zalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Baru po ile kupowałas stemple ? i czy były to z pierwszej ręki z lasu ? czy z drugej - od kogoś ? czy są okorowane ? Kupowałam po 4zł, nie z lasu - ta ekipa, która robiłą u mnie - pomagała przez dwa dni innym i to włąśnie na tamtej budowie facetowi już ściągali szalunek i zaoytali czy by nie sprzedał; część jest okorowana, część nie. Ja mam strop fert - belki i pustaki kupowaliśmy z leiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 01.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Chciałabym zapytać doświadczonych forumowiczów jak to w końcu jest z izolacją fundamentów. Tyle się naczytałam, że zgłupiałam. Przy wysokim stanie wód gruntowych, glinie z warstwami łupka, dużym spadku terenu chciałabym wykorzystać przyziemie na piwnicę - pomieszczenie gospodarcze.1. Czy jest sens impregnować fundamenty dysperbitem, czy izobudem skoro one i tak przepuszczają wodę?2. Czy warto tam kłaść folię kubełkową, jeżeli woda i tak podsiąknie od dołu?3. Czy zostawić te fundamenty w wilgoci, wzmocnić je tylko preparatami wodoszczelnymi, jakimiś dodatkami do betonu, a skupić się na izolacji poziomej i pionowej piwnicy?4. Gdzie położyć drenaż? Na poziomie ławy fundamentowej, czy podłogi piwnicy od strony skarpy, gdzie będzie zasypana na całej wysokości? Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 01.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 mi nalepiej opłacało sie kupic same pustaki stropowe, z drutu zrobic beleczki na budowie, ułozyc i zalac Witam ! Pewnie tak bedzie najtaniej ale czas mnie troche pili. Na polowe pazdziernika mam umowionych gosci na dach a w tym tygodniu dopiero wyleje strop na piwnica (co prawda zelbetowy). Zostanie parter i wlasnie rzuce pewnie terive z keramzytu. Mi wycenili z transportem na spory parterowy dom w granicach 15 tys (transport w tym 2,3 tys). Co do kosztow, to jak sie zsumuje wszystko to cena wychodzi podobna terivy jak zelbetu - ja mialem deski swoje wiec koszt o deski mniejszy. Fakt ze na zbrojenie nie zalowalem (ale bez przesady). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 02.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 szukam drzewa olchowego, ma ktoś jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam Chciałabym zapytać doświadczonych forumowiczów ... ja tam sie nie znam, ale zamówiłbym beton wodoszczelny /a darował sobie folie i inne mazidła/ drenaz o ile wogóle bym robił - to na wys. posadzki ale zanaczam - ja sie nie znam ... szukam drzewa olchowego, ma ktoś jakieś namiary? jesli chodzi o drzewo - mam /rosnie i moze byc wycięte/ ... część jest okorowana, część nie ... dzięki Baru okorowane sa w moim typie tylko ten transport ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 02.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam wszystkich.Pozwolicie, że dołączę do Grupy. Buduję w okolicach Przemyśla. A tak przy okazji, szukam namiarów na dobre (i niedrogie) drewno na więźbę w moich okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 02.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Wojtek I napisz ile stempli Ci zostało i jaka cena Cię interesuje, byłabym zainteresowana pozdrawiam Zostało mi jeszcze trochę stempli po budowie, więc jeśli jesteś zainteresowany, to tel masz na priva. Niedaleko twojej budowy więc z przewiezieniem nie byłoby chyba problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 02.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam Szanownych Grupowiczów!!! Szukam "alarmiarza". Ma ktoś z Was może kontakt na speca od alarmów? Chodzi mi o człeka który w sensownej kasie zamontuje alarm Satela. Okablowanie jest zainstalowane. Pozdrawiam, Pedzelito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kochani moi, powiedzcie mi czy znacie dobrego Pana od schodów wewn. drewnianych? Chcę zrobić same trepy ale potrzebuję dobrego fachowca, żeby to jakos wyglądało. Tak wiec jak można, to poproszę o jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 witam Grupę! a szczególnie nowych no to chwalę się! dziś cieśle zakończyli prace, teraz czekamy na dekarzy i transport blachy i dodatków. musze jakoś powiedzieć hydraulikowi że w tym miesiącu robi u mnie wodę... nasza chałupka nam się coraz bardziej podoba. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts