listek 10.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Co do gruzu oddam i nawet Ci załaduję, ale 50 km od Rzeszowa z własnym transportem no i niestety tylko gruz z suporka Na jakąś droge by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 11.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 11.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 witam wszystkichczy ktoś buduje na podkarpaciu amelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 niestety - mi Mela i Hesia kojarzą sie wyłącznie z Moralnościa Pani Dulskiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 11.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ja też potrzebuję gruz - praktycznie każdą ilość (muszę ok 100 m drogi wysypać najlepiej na ok. 50-60 cm). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 12.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam, mam ogromną prośbę. Jeżeli w grupie podkarpackiej jest ktoś kto buduje "DOM ZA ROGIEM" to będę bardzo wdzięczna za możliwoość zobaczenia teg domku w realu. Mój e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 12.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To ja dzień dobry powiem Pozwolenie jest, geodeta był w środę, startujemy we wtorek Rzeszów Przyznam że trochę się stracham. Witam podkarpacką grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 12.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeżeli w grupie podkarpackiej jest ktoś kto buduje "DOM ZA ROGIEM" to będę bardzo wdzięczna za możliwoość zobaczenia teg domku w realu. Ja już go "prawie" zacząłem budować, ale w ostatniej chwili wpadł mi w oko inny projekt tego projektanta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 12.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeśli będzie tak jak w latach poprzednich to raczej cienkawo, ja się wybieram ale na cuda nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 12.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeśli będzie tak jak w latach poprzednich to raczej cienkawo, ja się wybieram ale na cuda nie liczę. Ostatnio to miałem wrażenie, że więcej zobaczył bym i dowiedział się w średniej hurtowni budowlanej i to bez straty piątki... chyba że trzeba mieć do targów jakieś podejście specjalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.09.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam Byłem 2 razy. 3 raz sie juz nie wybieram. Może na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manek126 14.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 javascript:emoticon('') witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów z podkarpacia. mam pytanko. może ktoś mi podpowie ile będzie mnie kosztował "mały" remont w domu a konkretnie robocizna bo gdzie znaleźć cennik usług z podkarpacia w internecie ??? a mianowicie: zerwanie starych podług i wykonanie wylewek z ociepleniem pod parkiet; zbicie tynków wapiennych i montaż sufitów podwieszanych (strop drewniany) i klejenie płyt k-g na ścianach (ściany są murowane); wymiana instalacji elektrycznej wewnątrz budynku; demontaż starej glazury w łazience i ułożenie nowej, również w kuchni. wiem że ciężko znaleźć kogoś, kto zrobiłby to wszystko. wiem, że będę musiał korzystać z usług wielu osób i dlatego chciałbym wstępnie wiedzieć ile kosztowała by mnie robocizna na w/w roboty w Przemyślu. może ktoś robił podobny remont i zechce mnie uświadomić. z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 14.09.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Uff jeszcze raz ponawiam pytanko Czy ktoś z podkarpackiego buduje AMELIĘ III z garażem lub bez lub zna kogoś kto jest właściecielem Amelii Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 14.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam i ja ponownieSzukam stolarza co zrobi mi drewutnie, możecie kogoś polecić? Ważna sprawa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witaj Grupo! szczególnie manek126! byliśmy na targach , nic szczególnego.dekarz się spóźni, niestety. rozpoczęte schody wejściowe, musimy podjąć decyzję co do drzwi zewnętrznych; i tu pytanie: czy ktoś używa drzwi z easydoor lub porty?, ewentualnie juwent? między tymi 3 firmamy się zastanawiamy. drewno raczej odpoda.proszę o jakieś sugestie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 brrr zimno ... witam w grupie "swierza krew" wczoraj /stety i niestety/ musiałem zacząć sezon grzewczy stety dlatego ze w poprzednim miejscu zamieszkania o ogrzewaniu przed 15 paździenika mozna było tylko pomarzyc niestety - koszty grzybom tez zimno - nie chcą rosnąć ... manek126 - przedmiarem i wyceną robót zajmują sie tzw kosztorysanci natomiast nie ma zadnej gwarancji na to ze jesli np. kosztorysant przyjmie srednie ceny na materiały, robocizne i sprzęt - to Ty sobie znajdziesz akurat takiego wykonawce z reguły duze firmy mają duze koszty ogólne - ich robocizna jest droga ale one nie chcą bawic sie w pierdułki bo np. zona inwestora stoi nad płytkarzem i ma 10 pomysłow na godzine płytkarz robiący z doskoku - i robi taniej i daje sie wykołowac inwestorowi /najczesciej robi bez umowy dlatego czesto wraca do domu bez zapłaty - patrz liczne przykłady na forum/ z reguły taki płytkarz połozenie duzych płytek w duzym pomieszczeniu - policzy taniej małych płytek w duzym pomieszczeniu - drozej małych płytek z ozdóbkami /dekorami/ w małym grajdołku jeszcze drozej jesli płytki będa cięte w sposób tradycyhny - taniej /jesli bedziesz miał zyczenia ciąc je po łuku i wykańczac kanty na styk czyli ciąc w pionie pod kątem 45*/ - drożejniektórzy licza szachownice taniej, a w karo drożej podobnie przy innych pracach z harcerskim pozdrowieniem dla całej grupy - czuwaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 witaj Grupo! szczególnie manek126! byliśmy na targach , nic szczególnego. dekarz się spóźni, niestety. rozpoczęte schody wejściowe, musimy podjąć decyzję co do drzwi zewnętrznych; i tu pytanie: czy ktoś używa drzwi z easydoor lub porty?, ewentualnie juwent? między tymi 3 firmamy się zastanawiamy. drewno raczej odpoda. proszę o jakieś sugestie. pozdrawiam. dzień dobry zimno, piździ i do domu daleko.... A drzwi mamy z easydoor- są śliczne wg mnie, jak na razie nic się z nimi nie dzieje ale mamy je od 3-4 miesięcy no i jeszcze nie mieszkamy. pozdrawiam też i świeżyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam Grupę w ten ciepły i słoneczny dzień Zgadnijcie gdzie sa najwieksze korki w Polsce http://wyborcza.pl/1,75478,5661734,Cala_Polska_stoi_w_korkach.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Modlitwa optymisty Dziękuje za: -Bałagan , który muszę posprzątać po imprezie, bo to oznacza, że mam przyjaciół, -Podatki, które muszę zapłacić, ponieważ to oznacza, że jestem zatrudniony, -Trawnik, który muszę skosić, okna, które trzeba umyć, i rynny, które wymagają naprawy, bo to oznacza, że mam dom, -Ubranie, które jest troszeczkę ciasne, ponieważ to oznacza, że mam co jeść, -Cień, który patrzy, kiedy pracuję, bo to oznacza, że jestem na słońcu, -Ciągłe narzekanie na rząd, ponieważ to oznacza, że mamy wolność słowa, -Duży rachunek za ogrzewanie, bo to oznacza, ze jest mi ciepło, -Panią, która siedzi za mną w kościele i drażni swoim śpiewem, ponieważ to oznacza, że słyszę, -Stosy rzeczy do prania i prasowania, bo to oznacza, że moi ukochani są blisko, -Budzik, który odzywa się każdego ranka, ponieważ to oznacza, że żyję, -Zmęczenie i obolałe mięsnie pod koniec dnia, bo to oznacza, że byłem aktywny. …i tym optymistycznym akcentem rozpoczynajmy każdy kolejny dzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 16.09.2008 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam Poszukuje sprawdzonej ekipy do stanu surowego. Poczatek budowy wiosna 2009 (mialo byc od jesieni 2008, ale kiepsko z ekipami) . Okolice Sedziszowa Mlp. Dom 130m2 podpiwniczony + budynek gospodarczy 60m2. Ew. prosze o opinie na temat ekip, moze ktos mial stycznosc:1. Stanislaw Książek, Niedźwiada2. Kopala Andrzej, 3. Laska Alfred, 4. Misiorek Adam, wszyscy tez z Niedźwiady 5. Czeslaw Góra6. Zygmunt Bąk7. Czesław Piskadło, wszyscy z Brzozowa -- Pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts