wiolasz 01.12.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień dobryU mnie trwało to straszniście dłuuuugo, pewnie wiecej niż 7 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Co daliscie na podłogi bo mamy dylemat? Pozdrawiam Na dole mamy panele - położone na tymczasem - już 4 lata leżą i dobrze sie mają. Na górze wykładziny połozone bezpośrednio na wylewkę. Baru - a jak te wykładziny? alergicy u was nie mdleją? da sie jakoś porządek utrzymać? Dla mnie wykładzina jest bardzo przyjemna a wszyscy w koło straszą i straszą... Cholerka! Nietypowe mam dzieci bo nie alergiki TFU, TFUU, TFUUUUUU!! A znajomi i ich dzieci jakoś nie mdleją i nie zanoszą się spazmatycznym kaszlem (wyjątkiem jest moja kumpela - 40-stolatka, która zaczyna się dusić jak tylko znajdzie się w tym samym pomieszczeniu, w którym BYŁ (nie jest!! wystarczy, że był!!) pies. A porządek... nooo to w tej chwili kupiłabym wykładziny w maziaki wszelakie a nie ładne, pastelowe kolory!! Chociaż jest u nas kategoryczny zakaz włażenia na górę z jedzeniem i piciem - wykładziny przypominają mapy... Najgorzej jest u najstarszej córki: tusz, atrament, rozjechane fotelem pastele (no co?? nie zauważyłam, że mi spadła!!... i tak 7 razy... ). Nie mniej jednak - nawet jak dojdę do takiego etapu, że będę mieć kasę na wymianę to i tak będzie dalej wykładzina, tylko - tak jak pisałam - w innych kolorach. Moje panny latają bez kapci, co mnie do furii doprowadza, więc przynajmniej nie marzną na tej wykładzinie w nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 01.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witam Grupę! no to dzisiaj był dzień a raczej wieczór prawdy poziomowaliśmy ślepą wylewkę i strop... nooo sądzę że ekipa się spisała; na chudziaku różnica między min i max 1,5- 2 cm max ale raczej 1,5. góra 1,5. są to różnice na kondygnacji a nie w poszczególnych pomieszczeniach. dormar! "A jak z kosztami, wyszlo Was to tyle co kosztuje pokrycie dachu blachodachowka, czy mniej??? " nie no znacznie mniej, ponad (grubo ) dziesięciokrotnie. całkowity koszt przyłącza to 1150pln + 300projekt - to było już w cenie jaką zapłaciliśmy pani projektant za papierologię. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.12.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 1,5 cm to bardzo dobry wynik ...gratuluję ! wczoraj było tak ciepło, ze wziołem sie za lakierowanie na zewenątrz słoneczko, trawka zielona, kwitna stokrotki ... jak na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 02.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Co daliscie na podłogi bo mamy dylemat? Pozdrawiam Na dole mamy panele - położone na tymczasem - już 4 lata leżą i dobrze sie mają. Na górze wykładziny połozone bezpośrednio na wylewkę. Baru - a jak te wykładziny? alergicy u was nie mdleją? da sie jakoś porządek utrzymać? Dla mnie wykładzina jest bardzo przyjemna a wszyscy w koło straszą i straszą... Cholerka! Nietypowe mam dzieci bo nie alergiki TFU, TFUU, TFUUUUUU!! A znajomi i ich dzieci jakoś nie mdleją i nie zanoszą się spazmatycznym kaszlem (wyjątkiem jest moja kumpela - 40-stolatka, która zaczyna się dusić jak tylko znajdzie się w tym samym pomieszczeniu, w którym BYŁ (nie jest!! wystarczy, że był!!) pies. A porządek... nooo to w tej chwili kupiłabym wykładziny w maziaki wszelakie a nie ładne, pastelowe kolory!! Chociaż jest u nas kategoryczny zakaz włażenia na górę z jedzeniem i piciem - wykładziny przypominają mapy... Najgorzej jest u najstarszej córki: tusz, atrament, rozjechane fotelem pastele (no co?? nie zauważyłam, że mi spadła!!... i tak 7 razy... ). Nie mniej jednak - nawet jak dojdę do takiego etapu, że będę mieć kasę na wymianę to i tak będzie dalej wykładzina, tylko - tak jak pisałam - w innych kolorach. Moje panny latają bez kapci, co mnie do furii doprowadza, więc przynajmniej nie marzną na tej wykładzinie w nogi. Dzięki za informacje i argumenty ZA. A jak masz kładzione wykładziny - bezpośrednio na beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Pewien pasterz mial straszne problemy z wilkami pozerajacymi jego owce. Poszedl wiec na targ aby kupic sobie psa. Handlarz stwierdzil, ze najlepsza bedzie "Sobaka Barabaka" .Pasterz patrzy, a to taki malutki piesek z wielka morda - nie wierzyl, ze moze cos zdzalac wiec handlarz dal mu go na okres probny. Przyszla noc. Sobaka-Barabaka siedzi sobie przy stadzie a z lasu biegnie watacha wilkow. W pewnej chwili, basior pociaga nosem i wola: - uwaga!! Przy stadzie jest Sobaka-Barabaka! ! Odwrot !!! Wilki zaczynaja uciekac, tylko jeden mlody próbuje protestowac - A wy gdzie? Przeciez ta Sobaka-arabaka to nas moze w dupy pocalowac - A moze, moze.... Ale zebys wiedzial jaki ma zimny nosek .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 <piotrek> ide se dziś na uczelnie, jak zwykle skrótem wydeptanym w trawie przez studentów <piotrek> patrzę a tu za krzakami, przy chodniku radiowóz i na mój widok uchyla się szyba <piotrek> ja wnerw, myslę mandat :/ <piotrek> policjant do mnie: "Co jest do spacerowania po mieście?" <piotrek> no to ja wiedząc że źle zrobiłem, wiedziałem że chodzi o chodnik, ale chciałem zażartować i mówię: "deptak?" <piotrek> na to on zaczął sobie coś pisać i mówi do drugiego: "patrz pasuje, mówiłem ci że to nie chodnik" ************************************************************** - Halo! Przed chwilą wysłał mi pan zdjęcie z komórki MMS-em. - Oj, przepraszam, pewnie zapomniałem zablokować klawiaturę... - No to niech pan pamięta na przyszłość. Albo niech pan nie nosi telefonu w gaciach! ************************************************************** <grog>Zamach w Gruzji, popsuty samolot... niedługo zamachowcom skończą się pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ...Zamach w Gruzji, popsuty samolot... niedługo zamachowcom skończą się pomysły... w F16 go wsadzić Swiezo osadzony wiezien drze sie zza krat: - Jestem niewinny !!! Niewinny !!! Na to z sasiedniej celi: - Juz niedlugo kwiatuszku. Juz niedlugo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Też się dorzucę: - Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.Przy następnej wizycie pacjent prosi:- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mamjeszcze palec w dup...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/36/b07ff39198d0efaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga81 03.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dobre hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 03.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witamy forowicze!!! Dlugo nie pojawialismy sie na forum...i mamy sie czym pochwalic otoz nasza "sarcia" juz stoi WRESZCIE!!! Bo wszystkich trudach i znojach, po problemach z pogoda...itd. w tym tygodniu bedziemy robic strop, a potem plyta.... Pozdrawiamy!!!!! czy wasz dom to moze ten?? zastanawiamy się nad nim SARA 129.7 m² + garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 chodzą słuchy, ze Cesarz Japonii dlatego nie przyjął naszego prezydenta - poniewaz popiera Platforme ... i pojawiają sie obawy aby nie powtórzył sie scenariusz z Gruzjii ... tzn. poniewaz kolejnym krajem podrózy jest Korea aby Koreańczycy z południa nie wywieźli naszego dzielnego Pana Prezydenta nad granice z Koreą Północną ... a z nowości - dochodze do 100 % realizacji moich planów budowlanych na ten rok - z powodu sprzyjajacej pogody (wokół zielono, trawka jak na wiosne, zadnego błota, nawet przymrozków ostatnio nie ma ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.12.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Robił ktoś z Was ostatnio inwentaryzację powykonawczą budynku (geodeta)? Ile to może kosztować? Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 różnie ...szacuje miedzy 300 a 600 PLNów ja płaciłem 330 - ale to juz 3 lata temu, geodeta troche "krajan", a pomiaru dokonywali stazyści na praktykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 różnie ... szacuje miedzy 300 a 600 PLNów ja płaciłem 330 - ale to juz 3 lata temu, geodeta troche "krajan", a pomiaru dokonywali stazyści na praktykach Dziękuję! Znając moje "szczęście" to krzykną mi z 8 stówek. Ale przynajmniej już wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzięki za informacje i argumenty ZA. A jak masz kładzione wykładziny - bezpośrednio na beton? Tak, bezpośrednio, z tym, że samą wylewkę malowałam ze trzy razy czymś tam - nie pamiętam jak się to zwało - w takich dużaśnych butlach to targałam, żeby się wylewka nie ścierała. A wykladziny specjalnie wybraliśmy takie na grubym filcu od spodu. Przy ścianach mamy listwy przypodłogowe z voxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 04.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 witam czy nie zostalo komus cos folii na dach z budowy ?? braklo mi nad garaz troche i jakby ktos mial to nie musialbym kupowac calej rolki bo az tyle nie potrzebuje pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 04.12.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 witam czy nie zostalo komus cos folii na dach z budowy ?? braklo mi nad garaz troche i jakby ktos mial to nie musialbym kupowac calej rolki bo az tyle nie potrzebuje pozdrawiam DAFIT W Przeworsku w Dispolu kupisz na metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 w Medyce kolejny dzien pałowano" ... ZOMO! Bandyci! - skandował wzburzony tłum, kiedy przed północą 60 policjantów uzbrojonych w pałki i strzelby zaczęło spychać protestujących z drogi. W ich stronę posypały się kamienie, butelki i patyki. - Ratunku, stratują nas, zabiją - lamentowała kobieta uginając się pod naporem kordonu. Niektórzy mężczyźni, co sił w nogach i pięściach uderzali po przeźroczystych tarczach z napisem "policja”. Wywiązała się trwająca kilkadziesiąt minut regularna bitwa. Starcie wygrała policja ..." policjanci, którzy dorwali tzw. "mrówke"... http://www.nowiny24.pl/images/protestmrowek/teaser.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts