listek 05.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam.Powiedzcie mi proszę ile mniej więcej wymuruje bloczków z bk 12x24x59 (działówki) z 25kg worka kleju.Z góry dziekuje za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 06.12.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Robił ktoś z Was ostatnio inwentaryzację powykonawczą budynku (geodeta)? Ile to może kosztować? Pozdrawiam, Pedzelito Warto przy okazji zrobić inwentaryzacje mediów za to też doliczają .tzn u mnie gaz i prąd zrobily zakłady ktore to wykonywały. Natomiast wodę i kanalizację robiliśmy sami, tak wiec geodeta musi to nanieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 co do kleju - nie wiem ale wiem, ze wczoraj były imieniny Saby - czyli suki Dorna suce zyczymy sto lat ! wiosennej pogody mamy ciąg dalszy i choc troszke pada trawka slicznie sie zieleni - zyc nie umierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 witam Grupę! pogoda rzeczywiście piękna. wczoraj pracowaliśmy nad doprowadzeniem posadzek do porządku. gryzarka do betonu okazała się bardzo pomocna. wczoraj również zainstalowano nam drzwi frontowe...tyle że zastępcze. producent wykonał już 2 szt. drzwi- żadne nie spełniły zamówienia, czekamy na trzecie wykonanie- mając nadzieję że w końcu się uda dostawca robi co morze - mamy nadzieję; najprościej byłoby ich odpuścić, zwłaszcza że jeszcze im nie zapłaciliśmy- ciekawe co powiedzą na nie płacenie przez okres równy opóźnieniu w wykonaniu umowy? kamień z serca, prezydent szczęśliwie wrócił do kraju- uff- jeszcze brakowało by żeby coś się stało- bohater, kolejne pomniki, akademie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Koreańczycy Południowi sie starali, wywieźli Pana Prezydenta na 38 równoleżnik czyli nad granice ale cóż, kiedy Koreańczycy z Połnocy nie chcieli do niego strzelac ... olali temat i tak jak w wierszu Broniewskiego "... ze spuszczoną głową, powoli wraca zołnierz z niemieckiej niewoli ..." wrócił nasz Pan Prezydent na tarczy ... cesarz Go nie przyjał, samolot wpadł w turbulencje, na granicy nie dostał ani jednego strzała tu w kraju feta - Dalaj Lama obsciskuje sie z Wałesą, Tusk slini Nicolasa Sarkozy, Sikorski - całuje Carle Bruni, a prezydent nie zdązył na te czułości ... moze sobie teraz co najwyzej kota pogłaskac ... co za pech a mi w grudniu udało sie pomalowac elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona i Daniel 08.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A może macie jakiegoś płytkarza godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mamy, poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roz_rwd 08.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam grupę! Czy myślicie, że wykonanie fundamentów w grudniu to zbyt duży hardcore ?5 grudnia zalana została ława, 6 grudnia szalunki z płyt OSB, dziś mają być dokończone a jutro zalana ściana fundamentowa...trzeba to jeszcze zaizolować docieplić i zasypać damy rade ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 08.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witajcie! Gdzie korzystnie zakupię w Rzeszowie lub okolicy grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek.rzeszow1808 09.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Szukam ok500 tanich pustaków suporekmoze wiecie gdzie w okolicahc Rzeszowa można je kupić, a może macie jakiś zbędne materaiły z waszej budowy i chcecie się ich pozbyć za rozsądną cennę, prosze o wskazówki z pozdrowieniami Sławek mój mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 witajcie! Gdzie korzystnie zakupię w Rzeszowie lub okolicy grzejniki? Ja osobiście polecam sklep Orion na ul. Krakowskiej 14. Podaj jakie i ile sztuk a panowie zrobią Ci wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Szukam ok500 tanich pustaków suporekmoze wiecie gdzie w okolicahc Rzeszowa można je kupić, a może macie jakiś zbędne materaiły z waszej budowy i chcecie się ich pozbyć za rozsądną cennę, prosze o wskazówki z pozdrowieniami Sławek mój mail:[email protected] witam ja cos bede mial do osprzedania prawdopodobnie ale co i ile to bedzie wiedzial dopiero na poczatku przyszlego tygodnia bo musze wszystko posprzatac i policzyc, zostanie mi chyba troche pustakow cegly ale co i jak to napisze za kilka dni pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam... zaczynam na wiosne kołowrót zwany budowa domu. Czy ktos z grupy moze mi powiedzieć ile liczą sobie u nas aktualnie firmy za wykonanie 1mb kanalizacji oraz wody. Mam 120metrów teren lekko z górki Szukam tez dojscia do betonowych bloczków fundamentowych w dobrej cenie. Będę budować scianę z silikatów jak by co to dam namiar na najtańszego ( chyba ) dostawcę w regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 09.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam grupę! Czy myślicie, że wykonanie fundamentów w grudniu to zbyt duży hardcore ? 5 grudnia zalana została ława, 6 grudnia szalunki z płyt OSB, dziś mają być dokończone a jutro zalana ściana fundamentowa... trzeba to jeszcze zaizolować docieplić i zasypać damy rade ? pozdrawiam My za chwilę zrobimy to samo. Koparka już chodzi. Ławy może w przyszłym tyg.? http://images32.fotosik.pl/415/3d3635bfea6db2a2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.12.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Szukam tez dojscia do betonowych bloczków fundamentowych w dobrej cenie. Spróbuj w Kolbruk Przeworsk. Niechętnie sprzedaja indywidualnym, ale zapytac mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roz_rwd 10.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam grupę! Czy myślicie, że wykonanie fundamentów w grudniu to zbyt duży hardcore ? 5 grudnia zalana została ława, 6 grudnia szalunki z płyt OSB, dziś mają być dokończone a jutro zalana ściana fundamentowa... trzeba to jeszcze zaizolować docieplić i zasypać damy rade ? pozdrawiam My za chwilę zrobimy to samo. Koparka już chodzi. Ławy może w przyszłym tyg.? http://images32.fotosik.pl/415/3d3635bfea6db2a2med.jpg ooo fajnie, że nie jestem sam, ja niestety nadal nie zalałem ściany fundamentowej, dostawcę betonu musiałem zmienić :/ powodzenia zuzolka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek.rzeszow1808 10.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam CZy ktoś z was zakładał system alarmu do domku z firmy Specjał, czy możecie coś o nich powiedzieć jak to wygląda cenowo, prosż eo odp, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Szukam tez dojscia do betonowych bloczków fundamentowych w dobrej cenie. Spróbuj w Kolbruk Przeworsk. Niechętnie sprzedaja indywidualnym, ale zapytac mozesz. Dzięki wielkie, z Łańcuta nie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.12.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ... dostawcę betonu musiałem zmienić :/ ... a nowy dostawca ? spisał sie na medal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 11.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Właśnie, właśnie !Skąd i po ile bierzecie beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts