basiah2 23.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zdrowych spokojnych świąt i samego dobrego w Nowym Roku - szybkich wprowadzek do domków, szybkich bezproblemowych budów i oczywiście worka pieniędzy na to wszystko i wszystkiego naj naj naj basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 23.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images44.fotosik.pl/42/d13cc9ca1c816cb7.jpg Zdrowych, pogodnych, radosnych, rodzinnych i obfitych w prezenty Świąt Bożego Narodzenia oraz Sczęśliwego Nowego 2009 Roku życzy Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dogs 23.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images45.fotosik.pl/42/40338497bffc12fc.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ... basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka ale fajnie ! Ty to bezproblemowo budujesz Basia ... żadnych pytań o fachowców, zadnych reklamacji typu zamontowali mi odwrotnie okna ... no, pogratulowac tylko ! ale to chyba nie Rzeszów ... za rózowo ... p.s. wszyscy cos wklejaja - to moze ja tez cos wkleje zdjecie miesiaca - gołębie na latarni http://bi.gazeta.pl/im/9/5821/z5821339X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ... basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka ale fajnie ! Ty to bezproblemowo budujesz Basia ... żadnych pytań o fachowców, zadnych reklamacji typu zamontowali mi odwrotnie okna ... no, pogratulowac tylko ! ale to chyba nie Rzeszów ... za rózowo ... wcale nie bezproblemowo - ale u nas niezastąpiony teśc zajmuje się wszystkim - trzyma rękę na pulsie a my tak z doskoku no i ruszyła wykończeniówka - to dopiero jest jazda bez trzymanki chyba będziemy wylane schody wewnętrzne burzyc ale nie ma co narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 23.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam,Poszukuje ekipy do zrobienia tynków, najlepiej metoda maszynową, tynki cementowo-wapienne, czy ktoś może mi taką polecić? Ile kosztuje zrobienie m/kw tynku bez materiału? Proszę o podzielenie sie doświadczeniami w tej kwestii i z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 23.12.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 witam Grupę! wszystkim życzę zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia. no i niech Wam Gwiazdka przyniesie worek pieniędzy!!!. wiem że było pewnie ale szukaczka mnie wnerwia a święta idą ile wat nocy grzejnika na m2 się przyjmuje? bo nie wiem jakie grzejniki zakładać/kupować a chcę zweryfikować założenia projektu, zwłaszcza że jest wszystko liczone na 21 stopni a dla nas to mało- lubimy ciepło! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.12.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 to i ja serdeczne życzenia mojej regionalnej grupie (w której tak mnie mało widać , a która już wiele razy mi pomogła) http://img101.imageshack.us/img101/7426/drzewkolz1.jpg życzy Wam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.12.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 wcale nie bezproblemowo ... jak tylko schody wyburzyc - to rzeczywiście małe piwo ale chyba da sie coś z tym zrobic ... stolarz nadłoży, wydłuży troszke ... powinno byc OK /no chyba, ze zachodzą na drzwi .../ duża masz działkę Basiu ? jest miejsce na ogród i choinke ? witaj Andrzej_78 nie znam ekipy do tynków ale mysle, ze dobrze by było jakoś uściślic miejsce wykonania tynków /czy okolice Rzeszowa, Przemyśla, Krosna czy Tarnobrzega/ wtedy moze będzie łatwiej o lokalnego wykonawce ... ile wat nocy grzejnika na m2 się przyjmuje? bo nie wiem jakie grzejniki zakładać/kupować a chcę zweryfikować założenia projektu, zwłaszcza że jest wszystko liczone na 21 stopni a dla nas to mało- lubimy ciepło! pozdro przyjmuje sie miedzy 60W a 100 W /m.in. zalezy to w jakiej technologii zbudowany jest dom i jaka temperatura na wyjściu z kotła i na powrocie planujesz/ jesli będzie na kotle wysoka temperatura - przyjmuje sie mniej wat jesli bedziesz dusił kocioł na niskich - trzeba więcej wat ja za radą hydraulików przewymiarowałem i mam teraz letnie grzejniki - a w domu ciepło w poprzednim mieszkaniu miałem odwrotnie /grzejniki niedowymiarowane parzyły ... w mieszkaniu tak sobie lub wręcz chłodno/ Marku - zapraszamy serdecznie na częstsze pogaduchy i moze zakończe cytatem "Panie kierowniku, oczko się urwało. Temu misiu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 działka ma 13 ar jak dla nas wystarczająco - ale pustką na niej na razie wieje - żadnej roślinki cóż... w przyszłym roku mam nadzieję uda mi się namiastkę buszu zrobic jeszcze raz wesołych świąt życzę i zbieram się do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 miłej podróży i wesołych świąt, Basiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 24.12.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dzisiaj jadąc do pracy zero ruchu/korków. Byłem w szoku Żeby tak było zawsze, tego tez i Wam Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 25.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Odnośnie tynków, to mają by zrobione w okolicach Sędziszowa Młp. ,czyli jakies 25 km od Rzeszowa. Możecie mi powiedzieć ile Wy płaciliście za tynki wewnętrzne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 blisko Rzeszowa - nie powinno byc problemów z ekipami Andrzej, forumowicze budujacy w Twoich okolicach polecali /jak dobrze pamietam/ kilka ekip z Niedźwiady amerykanie przygotowali naszym politykom zagadke na świeta - mianowicie chca nam podrzucić kolejne kukułcze jajo uznali pewno, ze jesli u nas Niemcy zrobili obozy zagłady w Majdanku czy Oświęcimiu - to Polacy chętnie się zgodza sie na /w celu dalszego torturowania/ tych Arabów na których jeszcze nie zdołano torturami wymusic zeznań czy przyznania sie do rzekomej winy Guantanamo - symbol amerykańskich zbrodni wojennych - w Polsce ?a dlaczego nie w Gruzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Witam, Poszukuje ekipy do zrobienia tynków, najlepiej metoda maszynową, tynki cementowo-wapienne, czy ktoś może mi taką polecić? Ile kosztuje zrobienie m/kw tynku bez materiału? Proszę o podzielenie sie doświadczeniami w tej kwestii i z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Andrzej Poszukaj na wątku o wykonawcach podkarpackich. tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 28.12.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 witam Grupę! no to co słychać po świętach? ja wczoraj odbyłem pracowity dzień na budowie- efektem czego są osadzone parapeciki wewnętrzne! ładnie wyglądają! jeszcze przygotowanie podłoża i niech hydraulik czyni swoją powinność- c.o! cały czas dumam nad tym jaki piec c.o, jakieś typy mam jednak decyzję jeszcze z instalatorem chcę skonsultować. jeszcze jedno, czy grzejniki płytowe de longini /de longi są oki? być może będę miał na nie dobrą ofertę ale nie wiem czy warto. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 witam Grupę! no to co słychać po świętach? ... po swiętach ? Pani Cipora zrobiła "prezent" świateczny Arabom http://www.polityka.pl/cipi-czysta-raczka/Lead30,1141,268594,18/ ta bezwzględna kobieta aby utrzymać sie przy władzy i zdobyc poparcie grupki Kacapów - nasladuje hitlerowców opinia światowa sie przygląda rzezi /trzesie dupe przed amerykanami którzy jak wiadomo uzaleznieni są od żydowskich bankerów/ i tak "wśród serdecznych przyjacioł psy zająca zjadły" a mi sie marzy kurna chata i piwko - tylko ze teraz nie wolno chuchac do lodówki ... http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21406/chrz_nek_sklep_w_Lodzi.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 30.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam. Jestem na etapie projektowania domu. Czy ktoś moze mi polecić jakiegoś solidnego producenta przyzwoitych okien pcv/alu i drzwi tarasowych z województwa podkarpackiego. Tak sobie myślę, że dobrze byłoby wcześniej sprawdzić jakie wymiary okien i drzwi uznaje za standardowe a za jakie czeka mnie dopłata. Sami kupowaliście u "miejscowych" producentów czy u sprzedawców ( dystrybutorów producentów z poza regionu ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 30.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 witam Grupę! Lgrzechu!okna mamy od lokalnego producenta- pamo-plast; dobra cena i stosunek tejże do jakości. brama i drzwi spoza regionu.jak będziesz przeglądał projekt o zwróć uwagę na wysokość otworów na drzwi- u nas są 230cm a typowo to 210 chyba. przedzwoń do pierwszej lepszej drzwiowni tam ci powiedzą jaki dokładnie rozmiar to typówka. pozdrawiam i sukcesów papierologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Lgrzechu my okna kupowaliśmy u lokalnego podaję ci linka http://www.korporacjavip.ipr.pl/ jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts